Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 мая 2024 Файл

Софія

Хімік

Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
П. І. по б.: Бодашко Софія Андріївна
Адреса: 43018, м. Луцьк, вул. Львівська 68.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата і місце народження: 29 грудня 2002р., м. Малин, Житомирська область.
Громадянство: українське.
Сімейний стан: незаміжня.
Про себе: Проходила 3-місячну практику хіміком-органіком в ТОВ "НВП "ЄНАМІН", ознайомлена з технологіями виробництва продукції Компанії та умовами зберігання і правилами роботи з хімічними речовинами. Вільно володію Microsoft 365, маю базові навички роботи з ChemDraw JS та іншими програмами такого типу. Ознайомлена з роботою та використанням описів спектрів PMR та LCMS. Уважна, добросовісна, амбітна та цілеспрямована студентка 4 курсу. На першому курсі брала участь у конкурсі від "Волиньхолдинг" та отримала можливість провести один день лаборантом на фабриці "Торчин", де ознайомилася з процесами, що там відбуваються. Шукаю роботу, де знадобляться мої знання та можливість розвиватися, сильні комунікативні навички, здатність брати на себе високий рівень відповідальності, а також вміння раціонально розподіляти роботу і за потреби працювати в колективі.
Освіта: З вересня 2020 року навчаюся на факультеті “хімії, екології та фармації" за спеціальністю 102 "Хімія" Волинського національного університету імені Лесі Українки.
З жовтня 2021 року за програмою подвійний диплом навчаюся в Польщі за спеціальністю "Хімія ліків" в університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові.
У червні 2020 року здобула середню освіту в природничо-математичному ліцеї “Елітар” м. Рівне.
Досвід роботи: Грудень 2022- січень 2023 працювала в Польщі на харчовому підприємстві оператором машини з фасування імбиру.
Липень 2023- вересень 2023 проходила практику на підприємстві ТОВ "НВП "ЄНАМІН".
Додаткові дані: Вільно володію українською мовою, а також англійською на рівні А2- В1, польською- В1. Маю навички вільного користування персональним комп’ютером.
Б.С. Андріївна

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: