Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024

Поліна

Інженер, хімік, технолог

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
25 лет
Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Iнженер-хiмiк-технолог

с 03.2021 по 05.2022 (1 год 2 месяца)
АГАТ, Мiнськ (Металургійна промисловість, металообробка)

Працювала по спецiальностi технологiя електрохiмiчних виробiв вiдразу пiсля закiнчення навчання. Оформляла, коригувала технологічні процеси на деталі та на матеріали. Паралельно займалася проведенням хімічних аналізів ванн електрохімічної обробки; списуванням дорогоцінних металів у складі радіоелектронних виробів і консультувала та брала активну участь у створенні очисних споруд на гальванічній ділянці.

Стажер молодшого наукового співробітника

с 01.2019 по 01.2021 (2 года)
Бiлоруський державний технологiчний унiверситет, Мiнськ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Працювала пiд час отримання вищої освiти по спецiальностi технологiя електрохiмiчних виробiв. Своїм досягненням на цій посаді вважаю подачу заявки на патент та його видача на електрохімічне полірування титану.

Образование

Бiлоруський державний технологiчний унiверситет

Факультет хімії, технології електрохімічних виробництв та матеріалів електронної техніки, Технологія електрохімічних виробництв, Мiнськ
Высшее, с 2016 по 2021 (5 лет)

Спеціальність заснована на прикладній фізичній хімії, а саме електрохімії. Отримано знання з різних галузей хімії: неорганічної, органічної, аналітичної, колоїдної та багатьох інших. Як основні предмети виступали гальванотехніка, корозія та захист металів, електрохімічний синтез та гідроелектрометалургія, електрохімічне очищення стічних вод та водопідготовка, технологія виробництва друкованих плат та хімічні джерела струму.

Знания и навыки

MS Excel КОМПАС MS Word Створення ілюстрацій Графічний дизайн Малювання Krita Акторська майстерність Харизматичність Доброзичливість Активність Комунікабельність Енергійність Привітність Чесність Креативність Адаптивність Робота в команді Неконфліктність Творчий підхід Дисциплінованість

Знание языков

  • Белорусский — выше среднего
  • Русский — свободно
  • Украинский — продвинутый

Дополнительная информация

!Маю тимчасову посвiдку на проживання, на постiйну буду подаватись в лютому 2024!
Під час навчання в університеті на канікулах також підробляла секретаркою, листоношою. У вільний час малюю ілюстрації на папері графічними матеріалами (маркери, кольорові олівці) та деякий час у графічних програмах на графічному планшеті.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: