Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 мая 2024 Файл

Дмитро

Водитель

Город проживания:
Борисполь
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Шафранського Дмитра Андрійовича

Мета: заміщення вакантної посади водія.
Досвід роботи: з червня 2008 р. по вересень 2008 р. працював робітником служби обслуговування обладнання в ДППІ «ІАС-БОРИСПІЛЬ». Звільнився за власним бажанням. З липня 2009 р. по серпень 2009 р. працював техніком підрозділу з обслуговування в ТОВ «Ак’юмен Аутсорсінг» при ТОВ «Тамбрандс Україна». Звільнився за власним бажанням. З серпня 2012 р. по вересень 2012 р. працював комплектувальником товару на складі Управління логістики в ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД». Звільнився за власним бажанням. З серпня 2013 р. по серпень 2020 р. працював водієм (старшим водієм) самохідних механізмів Дирекції з наземного обслуговування у ТОВ «ІНТЕРАВІА». Звільнився за власним бажанням. З грудня 2021 р. та по сьогоднішній день працюю водієм автотранспортних засобів в ТОВ «СКАЙЛАЙН-ХЕНДЛІНГ».
Освіта: з 2007 по 2012 рік навчався в Міжрегіональній Академії управління персоналом за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування». Кваліфікація: менеджмент бізнесу.
Особисті якості: відповідальність, уважність, комунікабельність, працьовитість, ініціативність.
Додаткова інформація: 03.11.1990 р.н., неодружений, українською та російською мовами володію вільно, англійською – з словником; користувач персонального комп’ютера на середньому рівні (володію програмами Word, Excel, інтернет); маю власний автомобіль та посвідчення водія категорії В.
Місце проживання: м. Бориспіль.
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: