Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Таїсія

Модератор контенту

Возраст:
28 лет
Город проживания:
Белая Церковь
Готов работать:
Белая Церковь, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Сайт пошуку роботи №1 в Україні

Резюме від 20 травня 2024
Кравченко Таїсія Вячеславівна
Адміністратор, 20 000 грн
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:27 років
Місто проживання:Біла Церква
Готовий працювати:Дистанційно, Біла Церква
Контактна інформація
Адреса:Фастівська 26
Телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. пошта:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Соціальні мережі:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Досвід роботи
Власник Інтернет магазину одягу
з 11.2020 по нині (3 роки 6 місяців)
White.point_store, Біла Церква (Роздрібна торгівля)
Закупка товару
Спілкування з постачальниками та клієнтами в онлайн режимі
Просування товару на онлайн платформах
Продаж і відправка товару
Онлайн кондитерська: власник бренду і єдиний працівник
з 07.2019 по нині (4 роки 10 місяців)
Wow.wow_cake, Біла Церква (Харчова промисловість)
Wow wow cake - це моя власна справа, в мої обов?язки входить:
- Спілкування з клієнтами та доведення до оформлення замовлення
- Створення технологічних та калькуляційних карт;
- Закупка сировини;
- Приготування кондитерських виробів «від а до я»;
- Підтримання чистоти, дезинфекція робочого місця
Бариста
з 03.2018 по 10.2018 (7 місяців)
Busters Coffee, Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)
- Спілкування з гостями закладу, допомога у виборі напою
- Приготування та відпуск кави та кавових напоїв
- Дотримання чистоти у закладі
Звільнилась через те, що пішла у декретну відпустку
Помічник кухаря
з 07.2017 по 01.2018 (6 місяців)
Qubus Hotel, Бельско-Бяла (Готельно-ресторанний бізнес)
Вирішила спробувати себе у роботі за кордоном.
В мої обов?язки входило:
- заготовка сировини
- приготування страв
- підтримання чистоти на робочому місці
- точне виконання доручень старшого зміни
Звільнилась, тому що Польща не моя країна, в Україні краще
Повар
з 06.2016 по 10.2016 (4 місяці)
Фуд Культура, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
Працювала на виробництві паніні
В мої обов?язки входило:
- заготовка сировини
- збір сендвічів
- упакування сендвічів
- відправка у точки продажу
- заміняла старшого повара за його відсутності, заповнювала накладні та оформлювала закупку сировини
Звільнилась через постійні затримки зарплати і у підсумку за останній місяць роботи заробітню плату так і не отримала
Официант
з 09.2015 по 12.2015 (3 місяці)
Radisson Blu Resort, Bukovel, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
Проходила практику від свого навчального закладу у Radisson Blu Resort
В мої обов?язки входило:
- сервірування стола до приходу гостей
- зустріч гостей закладу
- допомога з вибором страв
- прийом замовлення
- видача замовлення
Помощник повара
з 03.2015 по 05.2015 (2 місяці)
Fairmont Grand Hotel Kyiv, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Проходила практику від свого навчального закладу у Fairmont Grand Hotel Kyiv
В мої обов?язки входило:
- заготовка сировини
- приготування страв
- підтримання чистоти на робочому місці
- точне виконання доручень старшого зміни
Продавец - консультант
з 02.2015 по 06.2015 (4 місяці)
Сильпо, Киев (Роздрібна торгівля)
Працювала в мережі супермаркетів «Сільпо» у відділі стелажної торгівлі.
В мої обов?язки входило:
- слідкувати за порядком на полицях
- слідкувати за термінами придатності
- слідкувати за наявністю цінників та змінювати їх в залежності від акцій та спеціальних пропозицій
- виставляти товар на полиці згідно певної схеми
- консультувати покупців
Звільнилась тому що було важко поєднувати навчання та роботу
Освіта
Киевский Техникум Гостиничного Хозяйства
Специальность: Производство пищевой продукции; отделение: Ресторанное хозяйство, Киев
Середня спеціальна, з 2014 по 2017 (3 роки)
По окончанию - диплом младшего специалиста, и возможность работать на таких должностях как: техник-технолог, зав. производства, шеф-повар, повар 4-5 разряда.
Знання і навички
MS Excel, MS Word, MS Office, Пользователь Internet, MS PowerPoint, Opera, Windows, Mozilla Firefox, Google Chrome, Google
Знання мов
• Англійська ─ початковий
• Російська ─ вільно
• Українська ─ вільно

Резюме кандидата розміщено за адресою: https://www.work.ua/resumes/3329178/

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: