Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Євген

Шеф-кухар

Возраст:
32 года
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес, Instagram и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 2 страницы.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Нечепуренко Євген Васильович
Шеф-кухар
Повна зайнятість.
Вік:31 років
Місто:Одеса
Контактна інформація
Телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. пошта:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Соціальні мережі:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Досвід роботи
Кухар горячего цеху
з 05.2022 по червень (2,1 роки)
Ресторан Грузинської Кухні, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв згідно з тех-картами та стандартами закладу.Приготування гарячих страв грузинської кухні (1-і, 2-і страви, горячі салати).
Старший кухар горячого цеху
з 08.2020 по 09.2021 (1 рік 1 місяць)
Санторіні, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
1) Приготування страв згідно з тех-картами та стандартами закладу. Кухня: Італійська та Одеська
2) Контроль роботи персоналу гарячого цеху.
3) Допомога при розробці та впровадженні нових страв (будь-якої складності і для будь-якого процесу).
4) Проведення переобліків та санавралів.
5)Робота на позиції "видача"
Су-шеф (італійського напрямку)
з 01.2020 по 07.2020 (6 місяців)
Ресторан "Хмари", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
На цій посаді керував такими процесами і брав активну участь у роботі:
Холодного
Хоспера-роботи
Фреш Бара
Кондитерського
Видачі
Піци та Пасти
Гарячого
а також хлібобулочного
Цехів

1) Займався видачею страв у форматі кулінарних фаєр шоу
2) Приймав постачання товару на об'єкт
3) Контролював виконання санітарних норм у кожному цеху
4) Підтримка досвідчених співробітників у роботі та допомога в адаптації новим
Шеф-кухар (оновлення меню, формат "Street food"
12.2019
Radioactive(Таирова), Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню (Бургери, хот-доги, салати, закуски)

Американська кухня
Шеф-кухар (запуск)
з 09.2019 по 11.2019 (2 місяці)
Кэйтеринг для приватних шкіл і дитячих садків, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
1) Розробка меню для 4 типів дітей (лактоза, глютен, веган, і без обмежень)
2) Організація безперебійної роботи всіх процесів на кухні, за всіма стандартами ХАСПП.
3) Закупівля обладнання
4) Налагодження співробітництва з постачальниками товарів, сировини.
5) Проведення інвентаризації
6) Проведення санавралів.
7) Навчання кухарів всім необхідним стандартам та роботи в цілому
Шеф-кухар (сезона робота)
з 06.2019 по 09.2019 (3 місяці)
Піцца Стейк, Коблево (Миколаївська обл.) (Готельно-ресторанний бізнес)
Сміливо пропонував нові ідеї та розробляв нові страви.
Складав тех. карти.
Контролював роботу кухні згідно системи HACCP.
Контролював час видачі страв.
Складав закупівлю та контролював якість та терміни зберігання продукції.
Проводив та аналізував інвентаризацію.
Працював із постачальниками.
Складав графіки роботи кухарів.
Навчав та проводив стажування нових співробітників.
Шеф-кухар
з 04.2018 по 04.2019 (1 рік)
Биток(відкриття і запуск з 0), Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу з нуля. Складання меню під цей концепт. Збільшення суми замовлень та їх кількості. Допомога в управлінні закладом.
Контроль якості продукції;
-Складання заявок на необхідні продукти, госп. товари, напівфабрикати та сировину.
-Контроль термінів, асортименту. Облік запасу товарів, дотримання термінів та умов зберігання товарів, оптимізація закупівель.
-Контроль над роботою кухні та управління персоналом.Координація та розробка концепції та меню;проектування,обладнання та налагодження виробничої зони,контроль та удосконалення всіх виробничих процесів.
- Стояв на позиціях: суші, холодний, гарячий
Шеф-кухар
з 03.2016 по 03.2018 (2 роки)
Pizza Grill, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості продукції;
-Складання заявок на необхідні продукти, напівфабрикати та сировину.
-Контроль термінів, асортименту. Облік запасу товарів, дотримання термінів та умов зберігання товарів, оптимізація закупівель.
-Контроль над роботою кухні та управління персоналом.Координація та розробка концепції та меню;проектування,обладнання та налагодження виробничої зони,контроль та удосконалення всіх виробничих процесів.
- Оволодів такими навичками як приготування: суші, ролі, піци, приготування м'яса на Хоспері.
Су- шеф
з 03.2015 по 03.2016 (1 рік)
Pizza Grill, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
• знання правил ціноутворення та калькуляції страв;
• знання правил зберігання продуктів;
• знання технологічного устаткування;
•навички приготування різноманітних страв;
• вміння оформляти страви.
•Уміння планування графіка робочих змін підлеглих;
• Вміння готувати смачно та з душею.
Су-шеф
з 03.2014 по 03.2015 (1 рік)
Стейк Хаус, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
• знання правил ціноутворення та калькуляції страв;
• знання правил зберігання продуктів;
• знання технологічного устаткування;
•навички приготування різноманітних страв;
• вміння оформляти страви.
Повар-універсал
з 09.2013 по 01.2014 (4 місяці)
Дитяче Кафе Дім Казки, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Видача бенкетів. Приготування страв для дітей у стильному та барвистому виконанні. Приготування тіста на піцу та піци як такої. Гарячий та холодний цех
Су-шеф
з 08.2013 по 12.2013 (4 місяці)
Лампоне, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
-Розвиток виробництва;
-Повний контроль технології, видачі страв
. - Розробка, складання меню, контроль якості.
- технології, калькуляції;
- систематизація закупівель.
- порядок, ціноутворення та визначення цін;
- ведення документації, повна звітність;
- навчання, тренінги персоналу.
- Постійне вивчення тенденцій кухні
- застосування авторських розробок;
- створення постійного резерву персоналу;
- Розробка плану виробництва, формування всього виробництва харчування незалежно від його напряму (облік, розрахунки, витрати, кількісні, технологічні та калькуляційні процеси, що відповідають встановленим нормативам виробництва тощо).
- Модернізація виробництва, аналіз та оцінка його рентабельності.
-Підвищення рівня професіоналізму персоналу
-Впровадження авторських страв
Піццaйоло
з 12.2012 по 03.2014 (1 рік 3 місяці)
Pizza Grill, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар на закусках , пиццaйоло
з 03.2012 по 09.2013 (1 рік 6 місяців)
Золотое Руно, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар-бригадир
з 02.2011 по 04.2012 (1 рік 2 місяці)
Pizza Grill, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Контролює роботу персоналу, контролює якість видачі страв. Складання меню та приготування тесту.
Освіта
ДПТНЗ ОВПУТТХ
Кухар-кондитер, Одеса
Середня спеціальна, з 2008 по 2012 (4 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Онлайн Університет "Dotli"
2022, 3,5 місяці, є сертифікат
Курси Англійської Мови
2021
Основи Проєктного Менеджменту
2024
(https://drive.google.com/file/d/1sg2HXPTTibQMLd5wqss6wwjhAOE5jHNn/view?usp=drive_link)
Знання і навички
MS Office, PC User, Гугл пошук, Здатність до навчання, Дисциплінованість, Комунікабельність, Відповідальність, Організованість, Користувач ПК, Google Docs,
Знання мов
• Англійська ─ середній
• Українська ─ вільно
• Болгарська ─ середній
Рекомендації
• Зражевський Ігор
Шеф-кухар ресторана Como,
Контактні дані приховані
• Скосарев Валерий
Керуючий, Реста
Контактні дані приховані
• Завальская Анна
Управляющая рестораном,
Контактні дані приховані
• Катосонов Д.М.
Керуючий ресторана,
Контактні дані приховані
• Галаває Віталій
Шеф-кухар,
Контактні дані приховані
Додаткова інформація
Моя пристрасть – це кулінарія, а моя робота – це мистецтво. З більш ніж 10-річним досвідом роботи у сфері громадського харчування, я став не просто шеф-кухарем, я став творцем та новатором неповторних уподобань та атмосфери. Мої досягнення лежать не лише у площині смакових відчуттів, а й у успішному відкритті кількох закладів та створенні в них унікального досвіду для гостей. Мій пошук і шлях не обмежується лише приготуванням страв – це пошук, споглядання, пошук кращих пропорцій та можливість налагодити роботу команди на тривалійшим терміні, забезпечуючи високий рівень сервісу та упередження клієнтів. Я готовий прийняти нові виклики, втілити життя ваших експериментів та втілити свої кулінарні творчі ідеї для наших гостей.
Постійно в "режимі навчання та розвитку". Шалено люблю читати книги.
Відвідую Мк та навчання відомих шеф кухарів України та зарубіжжя.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: