Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Юстина

Діловод, офіс-менеджер, адміністратор офісу

Рассматривает должности: Діловод, офіс-менеджер, адміністратор офісу, Комірник, Координатор
Возраст: 46 лет
Город проживания: Бровары
Готов работать: Бровары, Удаленно
Рассматривает должности:
Діловод, офіс-менеджер, адміністратор офісу, Комірник, Координатор
Возраст:
46 лет
Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Бровары, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

КРАСЮК ЮСТИНА
04.12.1979 р.н.
м. Бровари

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Отримати посаду діловода, офіс-менеджера, адміністратора.
Мета Бажана заробітна плата від 30 000 грн.

Загальний ✔​ Товарознавець, обліковець в програмі Poster, ресторан “Eclat”,
кальян-бар “MOLO” (аутсорсинг, консалтінгова компанія “ОК”),
досвід роботи
м.Київ
в ✔​ Товарознавець, обліковець, технолог, сімейне кафе “BAZILIK”,
адміністративн м.Бровари
ій сфері різних ✔​ Бренд-шеф, керуюча, організатор, технолог кафе “Lovita”, м.Батумі,
направлень: Грузія
23 роки по ✔​ Керуюча, організатор, бренд-шеф, замiський ресторан "Fresco
квітень bistro", с.Рожни, Київська обл.
✔​ Керуюча, адміністратор 2-ма ресторанами “BBQ” та “Ах, Odess”,
2024 р. м.Бровари
✔​ Старший адміністратор-менеджер, ресторація м'яса та пива
«Фермер», м.Бровари
✔​ Керуючий менеджер, «Hot Café Maxi», мережа кафе при АЗК
«ОККО», м. Київ
✔​ Керуючий адміністратор, Стейк-бар «Швейк», м. Бровари
✔​ Помічник директора, мережа фаст-фуд «Печена картопля» м.Київ

✔​ Секретар, власний помічник директора ТОВ “Камаз-Україна”,
м.Бровари

✔​ Викладач етикету та основ модельного бізнесу, школа моделей
“Promo Star”, м.Бровари

✔​ Керівник фольклькльорно-етнографічного гуртка, СШ №10,
м.Бровари

Функціональні обов’язки та навички роботи:
●​ Досвід адміністрування більше 20 років;
●​ Менеджмент, маркетинг; складання, контроль, ведення бюджету
закладу;
●​ Здійснення замовлень товару постачальникам, закупки, забезпечення;
●​ Пошук, співпраця, розрахунки з постачальниками;
●​ Співпраця з контролюючими органами;
●​ Контроль залишків товару, оцінка об'єктивних запасів, забезпечення
товарними запасами;
●​ Контроль та аналіз технологічного процесу харчового виробництва на
кухні, барі, мерчандайзинг вітрини, складання меню та тех.карт,
формування собівартості та націнок, відпрацювання страв;
●​ Контроль виконання персоналом стандартів обслуговування та
стандартів чистоти, штатної дисципліни;
●​ Контроль касової дисципліни, інкасації торгових виручок,
документооборот, звіти, оприбуткування товарів, оформлення
накладних, проведення інвентаризацій;
●​ Забезпечення об’єкту побутовими та хазяйськими засобами;
●​ Набір персоналу, формування графіку роботи, навчання та контроль
роботи персоналу, табелювання, нарахування зарплат, ведення анкет,
бази даних співробітників, написання посадових інструкцій, чек листи;
●​ Вирішення технічних питань по забезпеченню роботи закладу;
●​ Оформлення торгового залу РМ, декор інтер'єру ресторану,
●​ Організація акцій, свят, музичних програм, тематичних вечірок;
●​ Управління командою працівників до 40 чол.;
●​ Комунікація з гостями, робота з запереченнями;
●​ Прийом та організація банкетів;
●​ Листування. вхідні, вихідні дзвінки, відправлення та отримання
кореспонденції;
●​ Зовнішня реклама закладу, організація рекламних акцій;
●​ Складання меню, підбір, дегустація та участь в розробці нових страв;
●​ Діловодство та робота з документацією (вхідні, вихідні документи,
договори, угоди, накладні, акти виконаних робіт, техкарти,
рахунки-фактури, кошториси, чек листи, посадові інструкції, акти
списання, ділове листування та ін.)

Освіта ●​ Школа кондитерів “Pastry-Chef school” Юлії Миколаєнко, 2021 р.
●​ Підвищення кваліфікації керівників ресторанів фаст-фуд (менеджмент,
маркетинг, мерчандайзинг, сервіс, тайм менеджмент, HR, техніка
безпеки, франчайзинг та ін.) 2016 р.
●​ Курси флористики та декору (флорист, декоратор), 2015 р.
●​ Тренінг «Особистого зростання» (лідерська програма), 2010 р.
●​ Державна Академія керівних кадрів культури та мистецтв (режисер
театралізованих масових дійств), 2002 р.
●​ Вища школа реклами при Інституті журналістики Київського
університету ім. Т.Шевченка (рекламіст), 1997 р.
●​ Київ.обл. училище культури (організатор КДД, хормейстер), 1996 р.
●​ Курси офіс-менеджерів, адміністраторів (офіс-менеджер,
адміністратор), 1996 р
●​ Курси ділової жінки та єтикету, 1995 р.

Додаткова - Впевнений користувач Internet, Microsoft Office (Word, Exсel), Google doc,
Poster, Canva та офісною технікою . Навички роботи в 1С8.
інформація:
- Водій з досвідом керування 15 років (права категорії В, власне авто), творча
особистість; логічне мислення; здатність розвиватись та швидко освоювати
нові направлення діяльності, порядність; цілеспрямованість; енергійність;
комунікабельність; відповідальність; дисциплінованість, акуратність;
ініціативність; тактовність; хороші організаторські здібності; раціональність;
- Одружена, двоє повнолітніх дітей.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: