Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 февраля 2024 PRO

Валерій

Інженер, менеджер, керівник середньої ланки

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
58 лет
Город проживания:
Трускавец
Готов работать:
Борислав, Дрогобыч, Киев, Львов, Стрый, Трускавец, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інспектор контролю якості

с 01.2023 по наст. время (1 год 3 месяца)
ТДВ "БЗ "РЕМА"", Борислав (Машинобудування)

Проведення замірів геометричних, кутових величин, відхилення форми станрдартним та спеціалізованим вимірним інструментом .Міжопераційний контроль виробництва, приймально-сдавальні випробовування. Розробка контрольних карт замірів згідно КД.

Конструктор-технолог

с 05.2021 по 01.2023 (1 год 8 месяцев)
Корпусні Українські меблі, Трускавець (Будівельна промисловість, деревообробка)

розробка дизайн-проектів , розрахунок вартості різноманітних як вільно стоячих так і вбудованих меблів для прихожих, офісів , спалень. ванних кімнат,гардеробних кімнат (тумби, розпашні шафи, кутові шафи,шафи-купе з розсувними системами ADS, стелажі).Проектування меблів з LED підсвіткою- ПО - Астра 3,0 Home, 3DMax2018+ corona 1.7
Розробка складальних креслень - ПО- Астра 3,0 Home,Invertor 2019
розробка комплекту креслень на деталі з присадкою ПО- Астра 3,0 Home.Експорт креслень в AutoCAD 2018.
розробка карт розкрою ПО-Астра Розкрій 5.8.
Пошук та замовлення фурнiтури, матерiаiлв та комплектующих, пiд замовлення.
Супровід та контроль виготовлення і складання.
Використання фурнітури BLUM ,MULLER, GTV. Плитні матеріали ДСП компаній Egger, Kronospan,SWISS KRONO. МДФ - фарбований, плівка. Робота з ВіярPRO.

Заступник директора

с 06.2018 по 09.2018 (3 месяца)
ТзОВ "Пансіонат з лікуванням "Хвиля", Скадовськ (туризм, готельний бізнес)

розробка посадових інструкцій ,планування та розробка графіків виходу на роботу персоналу.
Інтернет реклама, вхідні дзвінки, надання інформації про послуги, бронювання номерів , контроль та планування заповнюваності номерного фонду. Приймання та розміщення відпочивальників. Планування та контроль роботи СПР.Контроль за правильністю та повнотою розрахунків за проживання.

Директор

с 09.2013 по 12.2013 (3 месяца)
ТзОВ "КРИСТАЛ" PLC Ukrlandfarming, Браїлів (виробництво буд.матеріалів , цукрове виробництво)

Оперативне управління групою компаній-цукровий завод, цегельний завод, Розробка в рамках чинного законодавства схеми передачі приватних споживачів ел.енергії на баланс РЕСУ, розробка бюджету на 2014р. Захист результатів у держкомісії України за запасами корисних копалин. Успішно пройдено перевірки контролюючими організаціями :Держгірпромнагляд та обленергонагляд.

Директор

с 10.2004 по 09.2013 (8 лет 11 месяцев)
ПНВП «ЕЛТЕКО», Стебник (виробництво технічної кераміки)

керівництво підприємством, виробництво продукції, реалізація продукції, підготовка та подання звітності за системою оподаткування - єдиний податок 10%. Проектування та виготовлення Ел.печей з роб. Темп.1360 град на основі енергозберігаючої теплоізоляції ThermalKeramiс

Директор

с 10.2003 по 10.2004 (1 год)
ДП «КЕРАМІКА» ТзОВ « МЕТАЛІМПЕКС», Дрогобич (Завод по виробництву цегли, чисельність -150 працівників)

керівництво підприємством.
Досягнення-проведення капітального ремонту основного обладнання підприємства, виведення обсягів виробництва на планові показники. Впорядкування організаційної структури підприємства, зниження кредиторської заборгованості.

Директор

с 03.2000 по 10.2003 (3 года 7 месяцев)
ПНВП «ЕЛТЕКО», Стебник (виробництво технічної кераміки)

керівництво підприємством, реалізація продукції, підготовка та подання звітності за системою оподаткування - єдиний податок 10%, розрахунок економічних показників та планування господарської діяльності .Виконання обов'язків головного інженера, технолога, конструктора з оснащення Досягнення- створення підприємства, отримання дозволу на початок діяльності у Держкомохороні праці та відповідно у решті гос.органах. Розробка технології виробництва

Заступник директора

с 08.1996 по 04.1998 (1 год 8 месяцев)
ТзОВ «ГАЛМАРК ЛТД», Борислав (виробництво технічної кераміки)

виробництво керамічних виробів, підготовка виробництва, розробка та проектування оснащення, маркетингові дослідження ринку збуту, проведення переговорів та підготовка контрактів на реалізацію продукції, управління виробничим процесом.

Головний технолог

с 03.1994 по 08.1996 (2 года 5 месяцев)
дослідний завод «ГРАНІТ» НВО«КАРАТ» АТ«КОНЦЕРН-ЕЛЕКТРОН», Дрогобич (Виробництво матеріалів для мікроелектроніки та ТНВ Чисельність 2500 працівників)

у адміністративному підпорядкуванні 50 осіб.
загальне керівництво: технологічним бюро, відділом підготовки виробництва, бюро інструментального господарства, відділом стандартизації, конструкторським бюро.
Досягнення-проведення обов'язкової сертифікації кавомолок. Підготовка виробництва та запуск у виробництво електродвигунів до кавомолок. Випуск установчої партії рідкого миючого засобу, проведення маркетингового дослідження ринку миючих засобів регіону та укладання договорів на постачання рідкого миючого засобу

Начальник технологічного бюро відділу гол.технолога

с 01.1992 по 03.1994 (2 года 2 месяца)
дослідний завод «ГРАНІТ» НВО«КАРАТ» АТ«КОНЦЕРН-ЕЛЕКТРОН», Дрогобич (Виробництво матеріалів для мікроелектроніки та ТНВ)

- у підпорядкуванні 15 осіб.
технологічний супровід всіх виробничих процесів на підприємстві: технічна кераміка, телевізійні плати, монокристалічні пластини, автомобільні дзеркала, розробка ТУ та тех. процесів на нову продукцію, розрахунки норм витрати матеріалів, сировини та комплектуючих, розрахунки техніко-економічних показників на стадії підготовки виробництва та поетапно до виходу на проектну потужність.
Досягнення- підготовка виробництва та випуск установчих партій: чіп-(SMD)резисторів, заготовок для рідкокристалічних екранів, проведення маркетингового дослідження ринку миючих засобів регіону та укладання договорів на постачання рідкого миючого засобу

Інженер технолог 3-.2-категорії

с 02.1990 по 01.1992 (1 год 11 месяцев)
дослідний завод «ГРАНІТ» НВО«КАРАТ» АТ«КОНЦЕРН-ЕЛЕКТРОН», Дрогобич (Виробництво матеріалів для мікроелектроніки та ТНВ)

технологічний супровід виробництва заготовок фотошаблонів. Розрахунок технологічних режимів на конвеєрних установках вакуумного напилення радянського та японського виробництва.

Майстер

с 08.1987 по 02.1990 (2 года 6 месяцев)
дослідний завод «ГРАНІТ» НВО«КАРАТ» АТ«КОНЦЕРН-ЕЛЕКТРОН», Дрогобич (Виробництво матеріалів для мікроелектроніки та ТНВ)

керівництво зміною 35-40 осіб, забезпечення виконання планових добових та місячних завдань, ведення обліку робочого часу, облік та списання матеріалів, забезпечення виконання вимог техніки безпеки та пром.санітарії, контроль за дотриманням тех.режимів та працездатності обладнання.

Образование

Київський державний економічний університет(КДЕУ)

Спеціальність-економіка и управління виробництвом, Київ
Высшее, с 1989 по 1993 (4 года)

кваліфікація- економіст. Диплом КА № 016165

Львівський державний університет ім. Ів. Франко

Фізичний ,кафедра радіоелектронного матеріалознавства, спеціальність-фізика, Львів
Высшее, с 1982 по 1987 (5 лет)

кваліфікація-фізик, викладач фізики. Диплом ПВ №717344

Знания и навыки

MS Office MS Outlook Windows Internet Explorer Opera Adobe Photoshop AutoCAD Знання офісних програм Знание офисных программ КОМПАС Skype ABBYY FineReader Adobe Acrobat Reader PRO100 Adobe ICQ WinRAR ACDSee Express Autodesk Corona Renderer ABBYY PROMT MSN Розкрій тканини

Знание языков

  • Польский — средний
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Ключові знання та навички:
Досвід підготовки виробництва, включаючи випуск установчих партій, у різних галузях: чіп (SMD)-резистори, заготовки для ч/б жк-екранів, рідкого миючого засобу, електродвигунів для кавомолок на великому виробничому підприємстві.
Керівництво виробничим колективом до 150 осіб, управління колективом спеціалістів, створення в Україні малого виробничого підприємства з нуля.
Проведення маркетингових досліджень ринків збуту та конкурентного середовища, розробка програм та проведення прямих рекламних акцій. Перспективне та поточне планування, розробка бізнес-планів.
Розробка КД на вироби та оснащення в Kompass 3D V5.11-8.0,3D моделювання та візуалізація у 3D Max 8.0.-2018 + Corona 1.7 (https://www.weblancer.net/users/galmark/ )
Дизайн-проектування та виготовлення сходових огорож та перил (латунь, нерж.сталь) http://www.artperila.narod.ru/
Розробка дизайн-проектів та КД на вироби та оснащення, комплектів КД на виготовлення корпусних меблів - Астра Конструктор Мебелі 3.0 та Астра Розкрій 5,3
Інженер-фізик, викладач, економіст. Навички викладання у вищому навчальному закладі (предмет "економічна статистика"), впевнений користувач ПК.

Додаткові відомості:
Сімейний стан: розлучений, дітей немає
Можливість відряджень та роботи ненормований день.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: