Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Андрій

Керівник виробництва, директор підприємства, головний інженер-технолог

Возраст:
41 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 1 страницу.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Єрмак Андрій Михайлович

Дата народження:
26.08.1983 (41 рік)

Регіон:
Київ

Можливість переїзду:
Сімейний стан
Україна
Одружений, є доросла дочка

Телефон:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

E- mail :
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Керівник виробництва, директор підприємства (операційний, технічний), головний інженер-технолог
Ключова інформація

Маю успішний досвід роботи керівником виробництва, вмію планувати та організовувати виробничі процеси поетапно, керувати людьми та мотивувати їх
• Управління та контроль технологічними процесами на виробництві.
• Великий практичний досвід розробки та запуску нової продукції.
• Відмінні вміння економічного обгрунтування вибору сировини та компонентів при виробництві будь-якого виробу.
• Контроль за виробництвом, внутрішній аудит.
• Контроль за дотриманням санітарних норм на виробництві:
- контроль витрат сировини та матеріалів на виробництві; якості готової продукції.
- Проведення виробничих випробувань та експериментальних розробок.
• Підтримка технологічних процесів та контроль за дотриманням технологічних параметрів:
- контроль, перевірка та коригування технологічних регламентів;
- участь у виборі технологічного обладнання, його освоєння та оцінки його ефективності.

Освіта

Вища технологічна - Національний університет харчових технологій (м.Київ), денна форма навчання, рік закінчення 2006.
Спеціальність- інженер-технолог (червоний диплом).

Володіння мовами

Англійська , українська, російська

Додаткова інформація

Швидко навчаюсь новому. Аналітичний склад розуму. Маю вміння знаходити вихід з критичних ситуацій
Відповідальний, врівноважений, стресостійкий, здатний діяти в надзвичайних ситуаціях.
Захоплення: ремонт автомобільної техніки, промислового обладнання, вникаю в будову механізмів. Вільний час приділяю сім'ї.

Посвідчення водія
А, В, С , водійський стаж з 2002р, маю власне авто, добре знаю Київ; досвід автомобільних відряджень по Україні.

Комп'ютерні навички
Знання офісних програм, AutoCAD, ArchiCAD (створення креслень).
1С бухгалтерія. Вільно читаю технічну документацію та креслення.

Досвід роботи


Директор підприємства, операційний директор
Вересень 2022 – теперішній час
Ападарія, ТОВ, м.Київ
від 50 до 100 співробітників Промисловість та Виробництво
-Планування виробництва.
- Організація та контроль виробництва, логістики, складу, інженерної служби, відділів постачання та продажу продукції.
- Орагнізація роботи змін. Постановка та розподіл завдань.
- Забезпечення безперебійної роботи виробництва.
- Здійснення оперативного контролю за виробничими процесами.
- Контроль виконання планів виробництва відповідно до норм та встановлених критеріїв якості.
- Розвиток персоналу управлінської ланки виробництва.
- Забезпечення технічно правильної експлуатації устаткування.
- Контроль виробничої та трудової дисципліни.
- Контроль виробничого обладнання.
- Контроль за дотриманням технологічних процесів.
- Управлінням виробничим персоналом, організація стажування.
- Аналіз виробничих процесів та впровадження заходів для підвищення ефективності та зниження витрат.
- Підготовка звітів про виконання планів, результатів виробництва для вищого керівництва.
- Ініціювання та участь в розробці нових продуктів на основі аналізу ринку.

Головний технолог виробництва
серпень 2016 - вересень 2022
Ападарія, ТОВ, м.Київ
від 50до 100 співробітників Промисловість та Виробництво
Розробка заморожених кондитерських та заморожених хлібобулочних виробів..
- розробка рецептур нових виробів, підбір сировини та компонентів
- підбір обладнання, автоматизація процесів виробництва з метою оптимізації затрат
- створення і впровадження системи мотивації для виробничого персоналу
- створення технологічних карт та технологічних інструкцій
- підбір обладнання для комплектації виробництва
- підбір та навчання "з нуля" лінійного персоналу, майстрів зміни

Головний технолог виробництва
листопад 2015 – липень 2016
«Джи Еф Ес», м.Запоріжжя
від 50 до 100 співробітників Промисловість та Виробництво
Запуск «з нуля» виробництва готових випечених виробів, заморожених кондитерських та заморожених хлібобулочних виробів. Асортимент - листкові та листково-дріжджові вироби, круасани , асортимент листкового печива, європейські хліби ( фокачча , чіабата , паніні ), мафіни .
- розробка рецептур виробів, підбір сировини та компонентів
- проведення опрацювань із залученням технологічної підтримки постачальників
- створення технологічних карт та технологічних інструкцій
- підбір обладнання для комплектації виробництва, розрахунки за продуктивністю, внесення пропозицій щодо раціоналізації витрат
- підбір та навчання "з нуля" лінійного персоналу, майстрів виробництва

Головний технолог виробництва
жовтень 2014 – жовтень2015 (1 рік)
Рітейл груп, м.Київ ,
більше 500 співробітників Торгівля роздрібна / Retail
- розробка нових видів хлібів, здоби, печива, їх використання на власних виробництвах;
- розробка та ведення технічної документації ( технологічних карт, інструкцій, складання калькуляцій);
- робота із заввиробництвами , бригадирами, лінійним персоналом;
- підбір сировини, тестування, контрольні опрацювання
- Контроль якості готової продукції на виробничих майданчиках.

Головний технолог R & D
жовт 2013 - жовт 2014 (1 рік 1 міс )
BEARS FOOD INGREDIENTS, Концерн від 250 до 500 співробітників FMCG ((Виробництво та продаж компонентів для кондитерської та хлібопекарської галузі (маргарин, кондитерські жири та глазурі, покращувачі , смако-ароматичні суміші, суміші для випічки))
-координація роботи технологів підприємств компанії (чотири окремі заводи - шоколадний, жировий, емульгаторний та сумішовий напрямок виробництв);
-розробка нових видів хлібної та кондитерської продукції;
- розробка нових видів снеєків та продуктів здорового харчування;
- Проведення переговорів з клієнтами групи А (приклад - Конті , АВК);

- консультаційна робота з виробниками кондитерської та хлібної продукції; - Технологічні консультації клієнтам з питань застосування продуктів, які виробляють підприємства групи (жири, маргарини), глазурі (шоколадні, кондитерські), емульгатори, колоїдні продукти (Продукти).
- Розробка (у тому числі адаптація) рецептур кондитерських виробів (цукристих, борошняних) з використанням компонентів.
- Формулювання вимог до компонентів, виходячи із потреб клієнтів.
- Оцінка технологічних властивостей та якостей компонентів.
- Розробка рекомендацій щодо використання компонентів ..
- Організація та планування роботи з клієнтам

Технолог
лип 2012 - жовт 2013 (1 рік 4 міс )
Арсіс Україна до 20 співробітників Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
Основний напрямок - розробка продукції на основі рослинних жирів ( шортенінг , маргарини для кремів та випічки); кондитерських виробів на основі компонентів іноземного виробництва та впровадження на промислових виробництвах (пекарні, кондитерські, цехи при супермаркетах, фабрики).
- розробка нових видів хлібної та кондитерської продукції;
-Складання технологічних карт, інструкцій, калькуляцій;
- підбір та складання рецептур (шарові вироби, круасани , мафіни , європейські хліба);
-навчання персоналу партнерів; - проведення майстер-класів (хліб, кондитерка , морозиво);
- консультаційна робота з виробниками кондитерської та хлібної продукції;
- Адміністративна робота.

Менеджер-технолог
чер 2011 - лист 2011 (6 міс )
Майстер Мартіні Україна
від 20 до 50 співробітників Торгівля роздрібна / Retail
Про компанію: до 20 співробітників; Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт (Продаж компонентів для кондитерської та хлібопекарської галузі (маргарин, вершки, шоколад, глазур, суміші для випікання))

- Проведення переговорів з потенційними клієнтами та партнерами компанії
- Підготовка та проведення майстер-класів з кондитерської галузі
- Розрахунок собівартості продукції з використанням іноземної сировини
- Проведення виїзних семінарів з демонстрацією та виготовленням виробів
- лабораторна робота (виготовлення пробних виробів)
- Технологічна консультація
- ведення існуючих продажів (прийом заявок, контроль відвантаження)

Менеджер-технолог (продаж обладнання)
чер 2010 - березень 2011 (10 міс )
Бакіто , ТзОВ
до 20 співробітників Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
Про компанію: до 10 співробітників; Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт (Продаж компонентів та обладнання для кондитерської та хлібної галузі (вершки, суміші для випічки, печі, тістоміси, тістоформувальне обладнання )
- проведення переговорів із власниками та директорами компаній;
- проведення презентацій компонентів для кондитерської та пекарної галузі;
- підготовка комерційних пропозицій та укладання угод;
- Проведення переговорів з представниками іноземних компаній
- Виробниками обладнання;
- співробітництво з сервісною службою та технологічним відділом;
- Супровід продажів.

Інженер-технолог
березень 2007 - чер 2010 (3 роки 4 міс )
Київхліб , ВАТ
понад 500 співробітників FMCG
- Розробка нових видів продукції;
-складання технологічних карт, інструкцій, калькуляцій
- підбір та складання рецептур (шарові вироби, круасани , мафіни , європейські хліба)
-навчання пекарів у роздрібних торгових точках;
- Контроль стану технологічного обладнання;
- Проведення щоденного контролю якості випічки в торговельній мережі;
-. контроль за дотриманням вимог нормативної документації при роботі із замороженими напівфабрикатами;
- робота з претензіями та пропозиціями ;
- Консультаційна робота з торговими організаціями;
-Проведення інструктажу з використання технологічного обладнання;

Менеджер-технолог
лист 2006 - лют 2007 (4 міс )
Альфаком ЛТД
до 20 співробітників Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт (до 10 співробітників; Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт (Продаж компонентів для молочної галузі (стабілізуючі системи для кефіру, сметани, морозива, ряжанки )) ' A )
- лабораторні дослідження стабілізаційних систем для цільномолочних продуктів (кефір, ряжанка, сметана);
- складання рецептур, калькуляцій та рекомендацій щодо готових продуктів;
- Контроль стану складу;
- Прийом замовлень від існуючих клієнтів;
- Проведення відправки продукції на виробництва партнерів

Старший пекар
лют 2005 - лист 2006 (1 рік 10 міс )
Фудмаркет , ТМ Велика Кишеня більше 500 співробітників Торгівля роздрібна / Retail
- приготування тіста для кондитерських виробів;
- випікання напівфабрикатів для тортів, тістечок, рулетів
; - випікання кексів; - Контроль якості готової продукції;
- Навчання та контроль роботи персоналу;

Пекар
травень 2003 — серпень 2003 (4 міс )
Шантиль , Кондитерський Дім
від 20 до 50 співробітників Промисловість та Виробництво
- приготування тіста для кондитерських виробів;
- випікання напівфабрикатів для тортів;
- Випічка кексів
- Контроль якості готової продукції

Курси, тренінги, сертифікати


Сучасні технології в кондитерській галузі (Румунія, Сібіу )
Рік закінчення 2013
Новинки та європейські тенденції у приготуванні кондитерських виробів:
- чиз-кейки ;
- мусові торти;
- листкові вироби;
- заморожені десерти;
- м'яке та загартоване морозиво.

Нові тенденції в хлібній галузі ( Сібіу , Румунія)
Рік закінчення 2013
Нові технології та сировина для європейських кондитерських виробів:
- хлібобулочні вироби​
- снеки з кулінарними та солодкими начинками);
- листкові вироби;
- морозиво та холодні десерти.

Обладнання компанії Рондо (Швейцарія, Бургсдорф )
Рік закінчення 2010
Специфіка обробки листкового, дріжджового, прісного та здобного тесту на лініях компанії Рондо. Інженерно-технологічні особливості.

Сертифікат "Спеціаліст з тісторозробного обладнання"

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: