Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024 PRO

Андрій

Керівник будівельного проєкту, головний інженер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний інспектор будівельного нагляду

с 07.2021 по 04.2023 (1 год 9 месяцев)
Державна інспекція архітектури та містобудування України, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

1. Здійснював заходи державного архітектурно-будівельного нагляду передбачені статтею 41 прим 1 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" (далі - Закон), посадовою інструкцією, положеннями про відділ та Департамент.

2. Здійснював перевірки законності рішень у сфері містобудівної діяльності прийнятих об'єктами нагляду на дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм і правил під час провадження ними містобудівної діяльності.

3. Витребовував від органів державної влади, фізичних та юридичних осіб документи і матеріали щодо предмета нагляду, одержував та опрацьовував інформацію з автоматизованих інформаційних і довідкових систем, реєстрів та баз даних, створених органами державної влади.

4. Мав право безперешкодного доступу до місць будівництва об'єктів, приміщень, документів та матеріалів, необхідних для здійснення нагляду.

5. Мав право залучаюти у разі потреби до здійснення нагляду фахівців підприємств, установ, організацій, контрольних і фінансових органів; 6.Вимагав від органів державного архітектурно-будівельного контролю проведення перевірок у разі наявності ознак порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм і правил.

7. Видавав обов’язкові до виконання об’єктами нагляду приписи про усунення порушень вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, здійснював контроль за виконанням вимог виданих приписів у визначених законодавством випадках.

8. Мав право притягати посадових осіб об’єктів нагляду до відповідальності за вчинені правопорушення відповідно до закону.

9. Ініціював притягнення посадових осіб об’єктів нагляду до дисциплінарної відповідальності.

10. Вносив подання про звільнення посадової особи об’єкта нагляду до органу, який здійснив його призначення.

Мав право вносити подання про позбавлення права виконувати певні види робіт посадової особи об’єкта нагляду до органу, яким таке право надавалося.

11. Ініціював подання звернень до суду з позовами про скасування рішень, прийнятих об’єктами нагляду, які порушують вимоги законодавства у сфері містобудівної діяльності, з подальшим оприлюдненням такої інформації на порталі електронної системи.

12. Зупиняв дію рішень, прийнятих об’єктами нагляду відповідно до визначених цим Законом повноважень, які порушують вимоги законодавства у сфері містобудівної діяльності (крім документів, що засвідчують прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів), з одночасним поданням позову до суду про скасування такого рішення та подальшим оприлюдненням такої інформації на порталі електронної системи.

13. Здійснював використання відомостей електронної системи відповідно до положень передбачених Законом та іншими нормативно-правовими актами.

14. Здійснював розгляд звернень фізичних та юридичних осіб, вимог правоохоронних органів, звернень та запитів народних депутатів України, органів державної влади, місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, орга

Провідний інженер з будівельних робіт

с 09.2017 по 01.2024 (6 лет 4 месяца)
КП "Київський метрополітен", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Здійснював підготовку, спільно зі структурними підрозділами метрополітену, завдань на проєктування та технічних (умов) вимог на проєктування нового будівництва, реконструкцію та капітальний ремонт найважливіших пристроїв, окремих об'єктів, дільниць і ліній метрополітену, інвестиційних об'єктів; підготовку технічних специфікацій, вимог до учасників та підготовку документів для проведення закупівель виконання робіт.
Брав участь в організації співробітництва з науково-дослідними, проєктними, конструкторськими та технологічними організаціями в межах своїх функціональних обов'язків.
Здійснював розгляд проєктної документації та підготовка відповідних висновків.
Здійснював відповідну роботу щодо погодження розроблених нормативно-правових документів з підрозділами виконавчого органу Київської міської державної адміністрації в межах своїх функціональних обов'язків.
Вів установлену звітність, облік і листування з питань будівництва.
Здійснював аналіз виробничо-технічної діяльності структурних підрозділів підприємства, виконання річної програми технічного розвитку Київського метрополітену (далі - Програма), підготовку пропозицій стосовно усунення недоліків, використання резервів, впровадження досягнень науково-технічного прогресу в межах своїх функціональних обов'язків.
Брав участь, спільно з фахівцями і спеціалістами підприємства, в розробці проєктів Програми та окремих нормативних документів, пов'язаних з будівництвом і експлуатацією метрополітену в межах своїх функціональних обов'язків.
Здійснював супроводження відповідної документації з питань об'єктів будівництва КП "Київський метрополітен".
Виконував перевірку і обстеження підрозділів в межах своїх функціональних обов'язків.
Виконував інші завдання і доручення керівництва, в межах своїх посадових обов'язків.

Інженер з технічного нагляду

с 04.2015 по 09.2017 (2 года 5 месяцев)
КП "Київський метрополітен", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

здійснення нагляду за технічним станом тунельних споруд під час виконання робіт по закріпленню затунельного масиву грунтів відповідно до вимог нормативних документів, правил технічної експлуатації та діючих в метрополітені інструкцій;
перевірка виконуваних робіт на відповідність вимог проєктним рішенням та проєкту виконання робіт;
здійснення контролю за виконанням робіт при закріпленні ґрунтів хімічними методами ;
здійснення періодичного контролю ведення технічної документації та журналів виконання робіт з хімічного закріплення ґрунтів;
забезпечення нагляду за безпечною експлуатацією штучних споруд метрополітену, якістю ремонтних робіт і поточного утримання;
проведення обстеження та експертизи промислової безпеки штучних споруд метрополітену, а саме:
інструментальні виміри конструктивних елементів, що експлуатуються та штучних споруд, для оцінки їх технічного стану;
оцінка міцності матеріалів і конструкцій неруйнівним методом визначення їх корозійної стійкості, відповідності технічним умовам та сертифікатам;
класифікація несправності конструктивних елементів штучних споруд на підставі змін, що проходять в них;
аналіз причин виникнення та розвитку дефектів в конструктивних елементах штучних споруд під час експлуатації;
розробка рекомендацій по усуненню дефектів і підвищенню надійності і тривкості штучних споруд.
здійснення перевірки відповідності даних виконавчої документації натурним розмірам конструктивних елементів, матеріалам, відхиленням в проєктних даних.
здійснення контролю за виконанням вимог щодо своєчасного замовлення, отримання, обліку, видачі працівникам спецодягу та інших засобів індивідуального захисту відповідно до діючих норм.
здійснення періодичного контролю ведення технічної документації штучних споруд в підрозділах служби.
участь в комісійних обстеженнях відповідності вимог проєкту, якості будівельних робіт нових дільниць метрополітену, які будуються.
здійснення періодичного контролю за якістю та відповідністю до проєкту робіт капітального ремонту і реконструкції штучних споруд, що проводиться сторонніми організаціями.
участь у розгляді раціоналізаторських пропозицій щодо вдосконалення технології виконання робіт і підготовка висновків про доцільність їх використання у відповідних умовах;
виконання інших завдань та доручень керівництва в межах функціональних обов'язків.

Головний спеціаліст

с 10.2010 по 10.2014 (4 года)
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Підготовка роз'яснень законодавства України в сфері містобудування та містобудівного кадастру, ДБН, СНиП та інших нормативних документів.
Розроблення, супровід та нормотворення проєктів нормативно-правових актів (наказів Мінрегіону, постанов Кабінету Міністрів України, проєктів законів України і т.д.).
Підготовка відповідної документації для затвердження державних будівельних норм та інших нормативних актів: ДБН Б1.1-16:2013 "Склад та зміст містобудівного кадастру", затверджений наказом Мінрегіону від 26.02.2013 № 73; ДСТУ Б.Б.1.1-17:2013 "Умовні позначення графічних документів містобудівної документації", затверджений наказом Мінрегоіну від 01.04.2013 № 119; ДСТУ-Н Б Б.1.1-18:2013 "Настанова щодо формування та супроводження містобудівного кадастру", наказ Мінрегіону від 01.04.2013 №118.
Нормативно-методичний супровід роботи служб містобудівного кадастру обласного, районного та місцевого рівнів, уповноважених органів містобудування та архітектури обласного рівня.
Ведення ділової переписки (підготовка проєктів відповідей на листи органів місцевого самоврядування, органів виконавчої влади, звернень громадян).
Виконання урядових доручень.

Геодезист

с 10.2004 по 04.2005 (6 месяцев)
Будівельна компанія "МТД", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

виконання поверхової виконавчої зйомки.
планування та проведення польових і камеральних робіт;
ведення польових журналів, виконавчої геодезичної документації;
супровід та контроль будівельно-монтажних робіт.

Образование

Київський національний університет будівництва і архітектури

Міське будівництво та господарство, ф-т "Геоінформаційних систем та управління територіями", Київ
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет)

Вища освіта інженера-будівельника.

Учасник 70 науково-практичної конференції КНУБА
Доклад: «Боротьба з проявами вологості в стінових панелях житлових будинків».
Надрукована в збірнику наукових робіт університету;
"Сбірник тезисів студентських доповідей"

Київський топографічний технікум. (Коледж інформаційних технологій та землевпорядкування)

Технік-геодезист, Киев
Среднее специальное, с 2001 по 2005 (4 года)

Отримав освіту техніка виконання топографо-геодезичних рабіт і експлуатація геодезичного обладнання.

Дополнительное образование и сертификаты

Сертифікат вільного володіння державною мовою

В 2018 році отримав сертифікат вільного володіння державною мовою в Інституті іноваційної освіти КНУБА

Боротьба з корупцією в рамках проєкту Natolin4Capacity Building

02.02.2023

Маю кваліфікаційний сертифікат інженера з технічного нагляду ІІ категорії (будівництво)

2023

Знания и навыки

Маю знання роботи в ЄДЕССБ Користувач Internet Маю поглиблені знання містобудівного законодавства AutoCAD MS Office Пунктуальність Маю знання роботи в АСКОД

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

маю знання порядку приймання закінчених будівництвом об'єктів;

норм охорони праці та техніки безпеки;

маю навички роботи із номативною документацією з будівництва;

маю досвід в складанні технічних умов та вимог на проєктування об'єктів будівництва;

маю досвід в складанні завдань на проєктування об'єктів будівництва;

знання та розуміння креслень;

Добре розуміюсь в чинному будівельному законодавстві. Володію поглибленими знаннями щодо положень нормативно-правових актів, державних будівельних норм і правил та інших нормативних документів з питань будівництва.

• Просунутий користувач ПК та мережі інтернет,офісних та сервісних програм (зокрема Microsoft office, системи електронного документообігу "АСКОД"),а також програми графічної обробки «AutoCAD».• Маю знання та досвід роботи в Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ). Маю базові знання програм ArchiCAD, «COMPAS», «Photoshop».• Вмію працювати з ДБН, ГОСТ, СНиП та іншою нормативною документацією.• Володію знаннями норм та стандартів з питань проєктування, будівництва та реконструкції об'єктів.• Маю досвід роботи з чинним будівельним законодавством України. (ЗУ "Про регулювання містобудівної діяльності", ЗУ " Про архітектурну діяльність", ЗУ "Про основи містобудування" та ін. законодавчі та підзаконні акти) • Вмію читати креслення.• Маю досвід роботи з геодезичним обладнанням (теодоліт, нівелір, електронний тахеометр SOKKIA).• Знайомий з програмами комп'ютерної обробки даних та графічної інформації GIS.• Маю права категорії «В»• Володію мовою: російська, українська, англійська (сертифікований рівень А2).• Відомості про перебуванням під слідством, судимість - не перебував.• Відповідальний, комунікабельний, маю організаційні здібності, умію приймати рішення, умію працювати в команді та керувати підлеглими, чесний, працьолюбний, ініціативний. Захоплююсь спортом, технікою, у вільний час займаюсь реконструкцією будинку.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: