Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 апреля 2024

Виктор

Технический директор, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
55 лет
Город проживания:
Белая Церковь
Готов работать:
Другие страны, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Инвалидность

Третья группа.

Дополнительная информация

Резюме
Колядюк Віктор Васильович
Особиста інформація:
Народився 20 квітня 1969 р. в м. Біла Церква Київської обл.
На даний час проживаю в м. Біла Церква Київської обл.
Одружений. Маю двох доньок 1991 та 1996 року народження.
Освіта:
В 1986 р. закінчив ЗОШ №13 м . Біла Церква.
1987 - 1989 р.р. - служба в рядах Радянської армії.
1986 - 1994 р.р. – навчання в Київському політехнічному інституті на факультеті хімічного машинобудування . Кваліфікація: інженер-механік виробництв будівельних матеріалів.
1997 р.- пройшов курси підвищення кваліфікації з питань охорони праці та ПБ при розробці родовищ корисних копалин при ВАТ Вищий навчальний заклад «Київський міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації».
Досвід роботи:
1994 – 1998р.р. - працював на посаді інженера-конструктора ТОВ «Тікос». Набув досвіду роботи в конструюванні та будівництві тунельних та камерних термопечів для випалювання керамічних виробів, а також виробництві фарфору та тонкої кераміки.
2001 – 2003р.р. - працював на ВАТ «Будматеріали» - Білоцерківський цегельний завод на посаді:
2001 рік – інженера по розвитку виробництва;
2002 рік – головного механіка, головного енергетика, заступника технічного директора;
2003 рік – технічного директора. Набув досвіду роботи в виробництві керамічної цегли, приймав участь в розробці схеми та подальшому проектуванні реконструкції виробництва, керував процесом будівництва та пусконаладки першої черги лінії по виробництву лицьової керамічної цегли. В розпорядженні мав близько 200 працівників, а також управляв підрядними організаціями.
2003 - 2006 – працював на посаді технічного директора ТОВ «Кнауф Гіпс Донбас» м. Артемівськ Донецької обл. Дане підприємство входе в групу підприємств фірми «Knauf» (Німеччина).
Набув досвіду роботи в керівництві будівництва та пусконаладки підприємства по виробництву гіпсокартонних плит, сухих будівельних сумішей, пазогребеневих плит, гіпса будівельного.
В розпорядженні мав близько 500 працівників та близько 20 підрядних організацій.
2007 - 2009 – працював на посаді генерального директора ВАТ «Будматеріали» - Білоцерківський цегельний завод. Набув досвіду роботи в керівництві виробництва лицьової керамічної цегли, а також в будівництві та пусконаладки другої черги реконструкції підприємства використовуючи обладння фірми «Ceric» (Франція) для виробництва лицьової клінкерної цегли.
У 2007р. нагороджений Українським союзом промисловців та підприємців, за вагомий внесок у розвиток економіки «Лідер промисловості та підприємництва України».
2011р - працював на посаді заступника технічного директора ТОВ «Церсаніт-Інвест»
м. Новоград –Волинський. Дане підприємство входе в групу підприємств фірми «Cersanit(Польша)
06.2012-06.2015- Працював на посаді директора філії в с.Озера ПрАТ"СБК". Набув досвіду роботи в кервництві виробництва керамічної цегли формата 2NF та крупноформатних блоків.
06.2015-19.2016- Працював на посаді директора підприємства в м.Бородянка ТОВ"Артель". Набув досвіду в виробництві сухих та мокрих будівельних сумішів під торговою маркою "Artisan".
10,2016-03,2018 - Працював на посаді начальника виробництва м.Київ ТОВ "Сканрок". Набув досвіду в виробництві систем вентильованих фасадів.
Особисті якості:
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити, оперативно приймати рішення, вимогливий до себе та до підлеглих.
Додаткові відомості:
Вільно володію українською, російською. Французька, німецька, англійська – зі словником.
Працюю на комп’ютері: користувач MC Office, AutoCad, Компас, інтернет.
Маю права водія та досвід керування автомобілем.

Контактні дані:
телефон – [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), e-mail – [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: