Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Євгенія

Керівник ресторану

Возраст:
26 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ПРО СЕБЕ

Вік: 25

Маю 7-річний досвід у ресторанній сфері. На даний момент
керую чотирма проєктами: баром, пекарнею, піцерією та
кейтерингами. Добре розуміюсь на операційних процесах та
ефективно вибудовую роботу команд. Організовую події
різного масштабу — від вечірок до конференцій.

ДОСВІД РОБОТИ

Замора 06/2022 - ТЕП.ЧАС
Керівник ресторанів
Євгенія 23.ресторани

До жовтня 2023 очолювала проєкти: бар Prombar та casual
КОНТАКТИ bistro Promfood також бургерна B93L4D

Івано-Франківськ З жовтня 2023 року додались нові проєкти з відкриттям
нових закладів.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
У даний період керівик декількох проєктів, а саме:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») бар Prombar, піцерія Fabbrica Brooklyn, пекарня Delikacia
Bakery, кейтеринги 23. catering
МОВИ Управління фінансовими показниками закладу: аналіз
витрат, складання звітності у форматах DashBoard, F-3 та
Англійська мова. CEFR P&L. Плануваня та оптимізація витратної частини.
Level B2 (IELTS. Overall Планування фінансових показників у розрізі року та
Band Score 6.5) кварталу.
Управління командою з 23 співробітників: формування та
НАВИЧКИ пошук працівників, навчання персоналу, організація
робочих процесів, делегування завдань та контроль їх
Фінаносове управління виконання, мотивація та заохочення професійного
проєктами розвитку працівників.
Робота з постачальниками та іншими підрядниками, які
Організація бізнес-
беруть участь у життєдіяльності ресторану та подієвого
процесів
простору: ведення переговорів, укладання договорів,
Управління персоналом розв'язання спірних питань, пошук і залучення нових
партнерів.
Комунікативність
Організація та проведення заходів для залучення гостей:
Адаптивність вечірки, тематичні вечори, майстер-класи.
Комплексна координація івентів у межах подієвого
простору та кейтерингового проєкту: конференції,
панельні дискусії, презентації, виступи музичних
виконаців. Успішно реалізовано понад 3 тисячі заходів
різного рівня складності.
Забезпечення виконання всіх стандартів прийнятих у
компанії.
Участь у відкритті нових закладів на Foodoteka (піцерія
Fabbrica Brooklyn, бургерна B93L4D, пекарня Delikacia
bakery)

ОСВІТА

09/2017 - 06/2020
бакалавр, готельно-ресторанна справа
Чернівецький торгівельно-економічний інститут Київсього
торгівельно-економічного університету

09/2021 - 03/2022
Master's Degree, International business
University of International Business and Economics, Beijing,
China

Виграла грант на навчання від уряду Китаю для здобуття
освіти в університеті Пекіна. Пройшла частину навчальної
програми, однак через початок повномасштабного
вторгнення не змогла завершити її.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: