Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 марта 2024 PRO

Ярослав

Бар-менеджер, старший бармен, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
26 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бармен🥃

с 10.2022 по наст. время (1 год 7 месяцев)
Gogi хінкальна, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Активна барна стійка,
• робота з R-keeper,
• проведення переобліків 2 рази на місяць,
• проведення ген.прибирань 2 рази на місяць,
• контроль якості товарної продукції з бару,
• постійний конект з постачальниками,
• раз на місяць беру участь у дегустаціях по вину та міцній групі напоїв.

Бармен🥃

с 11.2021 по 02.2022 (3 месяца)
Hidden, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Активна барна стійка, класична коктейльна карта та велика кількість авторських коктейлів.

Старший бариста☕️

с 06.2021 по 12.2021 (6 месяцев)
Бухта food station, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• робота з кавою та десертами
• лате- арт
• контроль якості продукції
• робота з молочною продукцією (молоко буйволиць)

Бармен🥃

с 02.2021 по 06.2021 (4 месяца)
This is Пивбар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• щотижневі тренінги
• розвиток у пивній галузі
• контроль якості товарної продукції
• робота з касою

Старший бармен🥃

с 11.2020 по 02.2021 (3 месяца)
Ресторан Zein, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• 2 активні барні стійки
• набір на роботу нових співробітників
• додав близько 10 авторських коктейлів у меню
• робота з касою

Бармен🥃

с 08.2020 по 11.2020 (3 месяца)
Art House, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• активна барна стійка
• широкий асортимент чаю, постійні чайові тренінги
• велика кількість авторських коктейлів та настоянок.

Старший бармен🥃

с 11.2019 по 09.2020 (10 месяцев)
FABIUS, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Карʼєрний зріст від лінійного бармена до старшого бармена ресторану Fabius.
Почав з лінійного бармена, через 3 місяці зайняв посаду старшого бармена.
На посаді старшого бармена пропрацював трохи більше за пів року.

За цей час:
* набрав команду професіоналів
* поставив нову коктейльну карту та вивів бар на новий рівень
* раз на місяць переоблік усієї барної продукції, генеральні прибирання
* замовлення товару напряму у постачальника, ведення аудиту, контроль товарної продукції
* робота з класикою, проведення дегустацій по міцній групі

Барбек🧊

с 09.2019 по 01.2020 (4 месяца)
LoggerHead бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Якими були мої обовʼязки:
• замовлення необхідної продукції для комфортної роботи бару
• підготовка усіх робочих станцій на барі до роботи
• усі можливі премікси та прикраси для коктейлю - моя задача
• після відкриття бару постійний конект з барменами, допомога їм у роботі, принести чистий посуд, розрахувати гостя, прийняти замовлення і тд.

Бармен / Старший бармен🥃

с 07.2017 по 06.2019 (1 год 11 месяцев)
Menua Musashi (ресторан японської кухні), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Карʼєрний зріст від лінійного бармена до старшого бармена.
Після того, як зайняв посаду старшого бармена, я ніс відповідальність за :
• усю товарну продукцію,
• проведення переобліків 2 рази на місяць,
• робота з R- Keeper, опрацювання чеків та робота з касою,
• ген. прибирання, контроль чистоти на барі,
• ведення документації, замовлення товару по мірі необхідності, контроль залишків на барі.

Образование

НУХТ

Облік та аудит, Київ
Неоконченное высшее, с 2015 по 2019 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Тренінги та дегустації по вину та міцній групі

Більше 10 тренінгів по різним видам алкоголю

PeaceIT (front-end)

2018-2019

Знания и навыки

MS Office Adobe Photoshop Користувач ПК Фотография Дизайн Пунктуальність Привітність Приготування кавових напоїв Неконфліктність Доброзичливість Приготування коктейлів Інвентаризація Контроль залишків R-Keeper Висока працездатність Знання міцної групи алкоголю Міксологія Знання винної карти Саморозвиток

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Французский — начинающий

Рекомендации

Бондаренко Роман Константинович

Бондаренко Роман Константинович

Бар-менеджер, Menya Musashi

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Чистяков Ярослав Олегович
Дата народження : 25.03.1998
Повних років : 26 років
Прописка: Україна, Київ
Бажана вакансія: бармен, старший бармен, бар-менеджер
Контактна інформація : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)


Освіта:
2015-2019 Національний Університет Харчових Технологій
Научна степінь: бакалавр
Факультет: облік та аудит
Знання мов:
Українська, російська – вільно
Англійська - Intermediate
Бажаний час до роботи : немає значення
Додаткова інформація: займаюсь спортом та саморозвитком.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: