Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 PRO

Олександр

Бар-менеджер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф бармен

с 06.2023 по наст. время (10 месяцев)
GALLERIST, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший бармен

с 01.2023 по 10.2023 (9 месяцев)
Китайський Привіт, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

с 06.2022 по 09.2023 (1 год 3 месяца)
Tita Family house, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

с 03.2022 по 05.2022 (2 месяца)
Cafe Arlette, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота за робочим місцем, створення нового меню ( запуск нових алкогольних та безалкогольних напоїв, напівфабрикатів, інфюзів , удосконалення кавових напоїв, оновлення міцної групи алкоголю тощо ) Пророка, тренінги ,дегустація та навчання персоналу; надання технічних карт бухгалтеру, калькуляції бармену та опис офіціанту

Бар менеджер

с 09.2021 по 02.2022 (5 месяцев)
Chicagos bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу з початку: розробка барного меню , алкогольних та безалкогольних авторських напоїв, підбірка та навчання персоналу бару, введення калькуляційних карт, підбір постачальників та ін

Шеф бармен

с 05.2021 по 08.2021 (3 месяца)
Pablo Escobar, Одеса (бари)

-Розробка та введення рецептури коктейльної карти в меню під концепцію закладу (надання технічних карт бухгалтеру та бармену)
-Введення в меню асортимент алкогольної та б/а продукції (аперитиви, міцний алкоголь,винна карта,соки,вода та ін.)
-Проробка та надання технічних карт напівфабрикатів (створення відповідних до коктейлів та лимонадів натурального виробництва пюре,джемів,кордіалів,інфюзів).
-Робота з барменами по напоях, відпрацювання нових і введених раніше напоїв, відпрацювання техніки приготування і подачі

Бренд бармен

с 09.2019 по 07.2021 (1 год 10 месяцев)
мережа ресторанів Жовте Море, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка технологічних карт, приготування гарячих/холодних напоїв,коктейлів, досвід навчання/наставництва мережі ресторанів. Маркетинг, зустрічі з постачальниками,запуск акцій ,новинок , оновлення посезонного меню мережі ресторанів. Забезбечення розробки навчальних матеріалів для персоналу, розробка меню та технологічних карт, забезпечення вводу новинок у виробництво.

Шеф бармен

с 02.2019 по наст. время (5 лет 2 месяца)
Gemini Roastery, Київ (бар, ресторан)

Досвід розробки технологічних карт, приготування гарячих/холодних напоїв,коктейлів, досвід навчання/наставництва. Забезбечення розробки навчальних матеріалів для персоналу, розробка меню та технологічних карт, забезпечення вводу новинок у виробництво.

Бар менеджер

с 08.2018 по 05.2019 (9 месяцев)
бар DeBosh, Київ (бари)

Запуск закладу під ключ:
-Проробка та надання технічних карт напівфабрикатів (створення відповідних до коктейлів та лимонадів натурального виробництва пюре,джемів,кордіалів,інфюзів).
-Підбір постачальників брендової алкогольної та б/а продукції (заключення договорів,отримання скидок та необхідного обладнання)
-Проектування розміщення барного обладнання.
- налагодження робочого процесу(контроль роботи барменів та барбеків,контроль віддачі якості напоїв, контроль закупівлі барної продукції, тощо)
-Заходи: підготовка бару до проведення заходів (жива музика, стенд ап, DJ, ін), організація можливих частувань (Welkom Drink), контроль роботи бару, помощ в роботі за баром

Бармен

с 06.2017 по 02.2020 (2 года 8 месяцев)
THE BAR, Київ (бары)

Бармен

с 06.2014 по 06.2017 (3 года)
THE Cake , THE BURGER, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

с 04.2010 по 08.2012 (2 года 4 месяца)
T.G.I. Friday's, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

ХГУ

ІПІС, Херсон
Высшее, с 2005 по 2010 (4 года 9 месяцев)

Інститут Історії,психології то соціології
Кафедра історії та правознавства

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Створюю цікаві проекти, маю досвід розробки алкогольного та безалкогольного барного меню, з авторським там автентичним інтересом. Радий співпраці та нових цікавих створень🙃

Похожие кандидаты

Администратор, менеджер ресторана
Киев, Одесса , еще 2 города

Бариста
Киев

Бармен, бар-менеджер
30000 грн, Киев

Бариста
Киев

Бариста
Киев

Бариста
18000 грн, Киев, Васильков, Вишневое (Киевская обл.)

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: