Олександр
Бар-менеджер
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 37 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6256806
Опыт работы
Шеф бармен
с 06.2023 по наст. время
(10 месяцев)
GALLERIST, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший бармен
с 01.2023 по 10.2023
(9 месяцев)
Китайський Привіт, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
с 06.2022 по 09.2023
(1 год 3 месяца)
Tita Family house, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
с 03.2022 по 05.2022
(2 месяца)
Cafe Arlette, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота за робочим місцем, створення нового меню ( запуск нових алкогольних та безалкогольних напоїв, напівфабрикатів, інфюзів , удосконалення кавових напоїв, оновлення міцної групи алкоголю тощо ) Пророка, тренінги ,дегустація та навчання персоналу; надання технічних карт бухгалтеру, калькуляції бармену та опис офіціанту
Бар менеджер
с 09.2021 по 02.2022
(5 месяцев)
Chicagos bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу з початку: розробка барного меню , алкогольних та безалкогольних авторських напоїв, підбірка та навчання персоналу бару, введення калькуляційних карт, підбір постачальників та ін
Шеф бармен
с 05.2021 по 08.2021
(3 месяца)
Pablo Escobar, Одеса (бари)
-Розробка та введення рецептури коктейльної карти в меню під концепцію закладу (надання технічних карт бухгалтеру та бармену)
-Введення в меню асортимент алкогольної та б/а продукції (аперитиви, міцний алкоголь,винна карта,соки,вода та ін.)
-Проробка та надання технічних карт напівфабрикатів (створення відповідних до коктейлів та лимонадів натурального виробництва пюре,джемів,кордіалів,інфюзів).
-Робота з барменами по напоях, відпрацювання нових і введених раніше напоїв, відпрацювання техніки приготування і подачі
Бренд бармен
с 09.2019 по 07.2021
(1 год 10 месяцев)
мережа ресторанів Жовте Море, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка технологічних карт, приготування гарячих/холодних напоїв,коктейлів, досвід навчання/наставництва мережі ресторанів. Маркетинг, зустрічі з постачальниками,запуск акцій ,новинок , оновлення посезонного меню мережі ресторанів. Забезбечення розробки навчальних матеріалів для персоналу, розробка меню та технологічних карт, забезпечення вводу новинок у виробництво.
Шеф бармен
с 02.2019 по наст. время
(5 лет 2 месяца)
Gemini Roastery, Київ (бар, ресторан)
Досвід розробки технологічних карт, приготування гарячих/холодних напоїв,коктейлів, досвід навчання/наставництва. Забезбечення розробки навчальних матеріалів для персоналу, розробка меню та технологічних карт, забезпечення вводу новинок у виробництво.
Бар менеджер
с 08.2018 по 05.2019
(9 месяцев)
бар DeBosh, Київ (бари)
Запуск закладу під ключ:
-Проробка та надання технічних карт напівфабрикатів (створення відповідних до коктейлів та лимонадів натурального виробництва пюре,джемів,кордіалів,інфюзів).
-Підбір постачальників брендової алкогольної та б/а продукції (заключення договорів,отримання скидок та необхідного обладнання)
-Проектування розміщення барного обладнання.
- налагодження робочого процесу(контроль роботи барменів та барбеків,контроль віддачі якості напоїв, контроль закупівлі барної продукції, тощо)
-Заходи: підготовка бару до проведення заходів (жива музика, стенд ап, DJ, ін), організація можливих частувань (Welkom Drink), контроль роботи бару, помощ в роботі за баром
Бармен
с 06.2017 по 02.2020
(2 года 8 месяцев)
THE BAR, Київ (бары)
Бармен
с 06.2014 по 06.2017
(3 года)
THE Cake , THE BURGER, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен
с 04.2010 по 08.2012
(2 года 4 месяца)
T.G.I. Friday's, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
ХГУ
ІПІС, Херсон
Высшее, с 2005 по 2010 (4 года 9 месяцев)
Інститут Історії,психології то соціології
Кафедра історії та правознавства
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — выше среднего
Дополнительная информация
Створюю цікаві проекти, маю досвід розробки алкогольного та безалкогольного барного меню, з авторським там автентичним інтересом. Радий співпраці та нових цікавих створень🙃
Похожие кандидаты
Администратор, менеджер ресторана
Киев, Одесса
,
еще 2 города
Бариста
Киев
Бармен, бар-менеджер
30000 грн, Киев
Бариста
Киев
Бариста
Киев
Бариста
18000 грн, Киев, Васильков, Вишневое (Киевская обл.)