Олександр
Бар-менеджер
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 37 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6256806
Досвід роботи
Шеф бармен
з 06.2023 по нині
(11 місяців)
GALLERIST, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший бармен
з 01.2023 по 10.2023
(9 місяців)
Китайський Привіт, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
з 06.2022 по 09.2023
(1 рік 3 місяці)
Tita Family house, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
з 03.2022 по 05.2022
(2 місяці)
Cafe Arlette, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота за робочим місцем, створення нового меню ( запуск нових алкогольних та безалкогольних напоїв, напівфабрикатів, інфюзів , удосконалення кавових напоїв, оновлення міцної групи алкоголю тощо ) Пророка, тренінги ,дегустація та навчання персоналу; надання технічних карт бухгалтеру, калькуляції бармену та опис офіціанту
Бар менеджер
з 09.2021 по 02.2022
(5 місяців)
Chicagos bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу з початку: розробка барного меню , алкогольних та безалкогольних авторських напоїв, підбірка та навчання персоналу бару, введення калькуляційних карт, підбір постачальників та ін
Шеф бармен
з 05.2021 по 08.2021
(3 місяці)
Pablo Escobar, Одеса (бари)
-Розробка та введення рецептури коктейльної карти в меню під концепцію закладу (надання технічних карт бухгалтеру та бармену)
-Введення в меню асортимент алкогольної та б/а продукції (аперитиви, міцний алкоголь,винна карта,соки,вода та ін.)
-Проробка та надання технічних карт напівфабрикатів (створення відповідних до коктейлів та лимонадів натурального виробництва пюре,джемів,кордіалів,інфюзів).
-Робота з барменами по напоях, відпрацювання нових і введених раніше напоїв, відпрацювання техніки приготування і подачі
Бренд бармен
з 09.2019 по 07.2021
(1 рік 10 місяців)
мережа ресторанів Жовте Море, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка технологічних карт, приготування гарячих/холодних напоїв,коктейлів, досвід навчання/наставництва мережі ресторанів. Маркетинг, зустрічі з постачальниками,запуск акцій ,новинок , оновлення посезонного меню мережі ресторанів. Забезбечення розробки навчальних матеріалів для персоналу, розробка меню та технологічних карт, забезпечення вводу новинок у виробництво.
Шеф бармен
з 02.2019 по нині
(5 років 3 місяці)
Gemini Roastery, Київ (бар, ресторан)
Досвід розробки технологічних карт, приготування гарячих/холодних напоїв,коктейлів, досвід навчання/наставництва. Забезбечення розробки навчальних матеріалів для персоналу, розробка меню та технологічних карт, забезпечення вводу новинок у виробництво.
Бар менеджер
з 08.2018 по 05.2019
(9 місяців)
бар DeBosh, Київ (бари)
Запуск закладу під ключ:
-Проробка та надання технічних карт напівфабрикатів (створення відповідних до коктейлів та лимонадів натурального виробництва пюре,джемів,кордіалів,інфюзів).
-Підбір постачальників брендової алкогольної та б/а продукції (заключення договорів,отримання скидок та необхідного обладнання)
-Проектування розміщення барного обладнання.
- налагодження робочого процесу(контроль роботи барменів та барбеків,контроль віддачі якості напоїв, контроль закупівлі барної продукції, тощо)
-Заходи: підготовка бару до проведення заходів (жива музика, стенд ап, DJ, ін), організація можливих частувань (Welkom Drink), контроль роботи бару, помощ в роботі за баром
Бармен
з 06.2017 по 02.2020
(2 роки 8 місяців)
THE BAR, Київ (бары)
Бармен
з 06.2014 по 06.2017
(3 роки)
THE Cake , THE BURGER, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен
з 04.2010 по 08.2012
(2 роки 4 місяці)
T.G.I. Friday's, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
ХГУ
ІПІС, Херсон
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 9 місяців)
Інститут Історії,психології то соціології
Кафедра історії та правознавства
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — вище середнього
Додаткова інформація
Створюю цікаві проекти, маю досвід розробки алкогольного та безалкогольного барного меню, з авторським там автентичним інтересом. Радий співпраці та нових цікавих створень🙃
Схожі кандидати
Бариста, бармен-офіціант
25000 грн, Київ
Бариста
Київ
Бариста
Київ
Бариста
Київ
Керуючий рестораном, бар-менеджер
40000 грн, Київ
Менеджер ресторану
30000 грн, Київ