Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/12787177/

Шеф-повар

Рассматривает должности:
Шеф-повар, Менеджер з продажу
Город проживания:
Черновцы
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

МАТУЗКА
СТЕПАН
ПРО СЕБЕ
Кухар з 7 річним досвідом роботи, з них 1,5 роки на посаді су-шефа.
Працював у більш ніж 5 різних напрямках кухні, що дозволило мені
набути глибоких знань та навичок у різних процесах: хоспер, гриль,
холодний та гарячий процеси, піца-процес, видача.
КОНТАКТИ
Володію сучасними технологічними методами : сувід , холодне та
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») гаряче копчення, маринування тощо. На трьох останніх місцях
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») роботи обіймав посади, де займався організацією кухонних процесів,
написанням технічних карт , формуванням та коригуванням меню,
підбором і навчанням персоналу, впровадженням нових технологій.

Запускав доставку здорового харчування "Heal Food", де займався
ПРОФЕСІЙНІ розробкою збалансованого меню, розрахунком КБЖУ, закупівлею
НАВИЧКИ продуктів і контролем витрат.

Досвід у різних кухонних
Відповідальний, пунктуальний, вмію працювати в команді та
напрямках: гаряча, холодна ефективно керувати колективом, відкритий до нових ідей і
постійного навчання.
кухня, гриль, піца, хоспер
Володіння сучасними техніками:
сувід, копчення, маринування
Управління командою: навчання
ДОСВІД РОБОТИ
персоналу, організація процесів
Меню-менеджмент: розробка Кухар гарячого процесу | Ресторан "Рукола", Польща (1,5 роки)

меню, складання ТТК,
• Приготування страв європейської кухні
• Взаємодія з іншими кухонними процесами
прорахунок КБЖУ
• Контроль якості та дотримання технологічних процесів
Контроль витрат, списань та
закупівлі продуктів
Кухар гарячого процесу | Ресторани "Чічері" та "Кучері" (2 роки)
,м.Чернівці
• Робота з гарячими процесами, контроль видачі страв
ДОДАТКОВЕ • Дотримання стандартів якості та санітарних норм
НАВЧАННЯ : • Участь у розробці нових страв

Закінчив практичний майстер-
Су-шеф | Ресторани "Чічері" та "Кучері" (1,5 роки) , м.Чернівці
клас на тему : "Сезонне меню
• Організація кухонних процесів та контроль якості страв
осінь / зима "
• Написання ТТК, формування та оновлення меню
• Навчання персоналу та впровадження нових технологій

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: