- Файл
Личные данные скрыты
Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/12787177/
Шеф-повар
- Рассматривает должности:
- Шеф-повар, Менеджер з продажу
- Город проживания:
- Черновцы
- Готов работать:
- Киев
Контактная информация
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
СТЕПАН
ПРО СЕБЕ
Кухар з 7 річним досвідом роботи, з них 1,5 роки на посаді су-шефа.
Працював у більш ніж 5 різних напрямках кухні, що дозволило мені
набути глибоких знань та навичок у різних процесах: хоспер, гриль,
холодний та гарячий процеси, піца-процес, видача.
КОНТАКТИ
Володію сучасними технологічними методами : сувід , холодне та
[
[
написанням технічних карт , формуванням та коригуванням меню,
підбором і навчанням персоналу, впровадженням нових технологій.
Запускав доставку здорового харчування "Heal Food", де займався
ПРОФЕСІЙНІ розробкою збалансованого меню, розрахунком КБЖУ, закупівлею
НАВИЧКИ продуктів і контролем витрат.
Досвід у різних кухонних
Відповідальний, пунктуальний, вмію працювати в команді та
напрямках: гаряча, холодна ефективно керувати колективом, відкритий до нових ідей і
постійного навчання.
кухня, гриль, піца, хоспер
Володіння сучасними техніками:
сувід, копчення, маринування
Управління командою: навчання
ДОСВІД РОБОТИ
персоналу, організація процесів
Меню-менеджмент: розробка Кухар гарячого процесу | Ресторан "Рукола", Польща (1,5 роки)
меню, складання ТТК,
• Приготування страв європейської кухні
• Взаємодія з іншими кухонними процесами
прорахунок КБЖУ
• Контроль якості та дотримання технологічних процесів
Контроль витрат, списань та
закупівлі продуктів
Кухар гарячого процесу | Ресторани "Чічері" та "Кучері" (2 роки)
,м.Чернівці
• Робота з гарячими процесами, контроль видачі страв
ДОДАТКОВЕ • Дотримання стандартів якості та санітарних норм
НАВЧАННЯ : • Участь у розробці нових страв
Закінчив практичний майстер-
Су-шеф | Ресторани "Чічері" та "Кучері" (1,5 роки) , м.Чернівці
клас на тему : "Сезонне меню
• Організація кухонних процесів та контроль якості страв
осінь / зима "
• Написання ТТК, формування та оновлення меню
• Навчання персоналу та впровадження нових технологій
Другие резюме этого кандидата
Рассматривает должности: Монтажник сонячних електростанцій, Монтувальник, Збиральник, еще 4 должности
Киев, Харьков
- Монтажник сонячних електростанцій, ТОВ "Konard", 2 месяца
Похожие кандидаты
-
Бренд-шеф
Киев -
Шеф-кухар
80000 грн, Киев -
Шеф-кухар
Киев -
Су-шеф
Киев -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Киев -
Шеф-повар
50000 грн, Киев, Запорожье , еще 2 города