Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 19 марта 2024 PRO

Ігор

Економіст-фінансист, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
47 лет
Город проживания:
Ичня
Готов работать:
Ичня, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор

с 07.2012 по наст. время (11 лет 8 месяцев)
Магазин "ПРЕСТИЖ", Київ (торгівля промисловими товарами)

Побудував свій бізнес з нуля сам!

Кредитний інспектор

с 05.2012 по 08.2012 (3 месяца)
АТ "Дельта Банк", Ічня (Фінанси, банки, страхування)

Оформлення та видача кредитів

Провідний економіст

с 05.2008 по 06.2010 (2 года 1 месяц)
ДП ДАК "Хліб України" "Ічнянське ХПП" (приймання, обробка, зберігання та переробка с/г культур)

1.Керував науково-економічним та організаційно-економічним забезпеченням діяльності підприємства.
2.Розробляв і організував впровадження заходів щодо підвищення продуктивності, ефективності та рентабельності виробництва, якості продукції, зниження собівартості, забезпечення зростання продуктивності праці, досягнення ефективних результатів за умов раціоналізації витрат матеріальних, трудових і фінансових ресурсів.
3.Координував діяльність економічних підрозділів підприємства щодо складання перспективних планів роботи в умовах конкуренції згідно з укладеними господарськими договорами, розробки поточних планів з необхідними обгрунтуваннями і розрахунками, організаційно-технічних заходів з удосконалення господарського механізму, економічної діяльності, виявлення і використання резервів виробництва.
4.Сприяв підвищенню обгрунтованості економічних розрахунків, установленню планових показників на основі прогресивних техніко-економічних нормативів матеріальних і трудових витрат з урахуванням досягнень науки і техніки, організації виробництва та праці.
5.Забезпечував суворе додержання режиму економії матеріальних, трудових і фінансових ресурсів на усіх напрямах господарської діяльності підприємства.
6.Організовував розробку раціональних форм первинної планової, облікової та звітної документації, яка застосовується на підприємстві, а також бере участь у впровадженні автоматизованих систем управління і обчислювальної техніки для проведення економічних розрахунків у галузі планування, обліку і аналізу господарської діяльності.
7.Організовував проведення комплексного економічного аналізу і оцінки наслідків виробничо-господарської діяльності підприємства та його підрозділів, розробку заходів щодо використання внутрішньогосподарських резервів, проведення атестації та раціоналізації робочих місць.
8.Брав участь у розробці та впровадженні заходів з поліпшення економічних показників роботи підприємства (щодо обсягу виробництва, підвищення продуктивності праці, зниження собівартості продукції, збільшення прибутку тощо), в реалізації прогресивних форм і методів економічної роботи.
9.Контролював своєчасність подання звітів про результати економічної діяльності у відповідні органи і сам їх подавав.

Образование

Національний аграрний університет

Економічний, Фінанси і кредит, Київ
Высшее, с 1993 по 1998 (4 года 9 месяцев)

Знания и навыки

Програмування

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Инвалидность

Третья группа.
Цукровий діабет (група дана пожиттєво але при необхідності можу змінити її і на другу, якщо буде потрібно роботодавцю)

Дополнительная информация

Ділові якості: добре навчаюсь, коммунікабельний, кмітливий, з високою культурою спілкування, тактичний, відповідальний, пунктуальний, дисциплінований, акуратний, уважний, грамотний, маю високий ентузіазм и витримку, високі аналитичні здібності, проявляю оперативність у вирішеннні питань, вмію працювати в команді, надійний, інициативний, енергічний, напористий, витривалий, целеспрямований і з прагненням до перемоги.

Viber: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Skype для зв'язку: katsyka1

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: