- Файл
Andrey
Шеф-повар
- Возраст:
- 45 лет
- Город проживания:
- Днепр
- Готов работать:
- Другие страны
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/13197079/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Місто: Дніпропетровськ
Можливість переїзду в інше місто: так
Освіта: (1995-1999) Середня - спеціальна, кваліфікація (технік-технолог).
У 2019 році закінчив з відзнакою Харківський державний університет харчування і торгівлі. Отримав кваліфікацію: ступінь вищої освіти – Бакалавр за спеціальністю "харчові технології".
Графік роботи: Повна зайнятість
Загальний стаж: 20+ років
ОСОБИСТІ ДАНІ
Андрій Сиротенко Рік народження: 1980 Стать: Чоловіча Сімейний стан: одружений Діти: немає
ДОСВІД РОБОТИ
Сфера послуг. Ресторанний бізнес. Організовую повний технологічний процес на виробництві. Контролюю ефективність підготовки виробництва до роботи. Здійснюю контроль безперебійної роботи технологічного обладнання.
• Володію процедурою формування меню. Складаю та наповнюю меню. Розробляю і впроваджую нові страви.
• Володію програмним забезпеченням, використовую офісну оргтехніку.
• Володію складанням та проведенням закупівлі продуктів харчування.
• Маю досвід в оцінці потужностей підприємства, розміщенні технологічного обладнання з урахуванням нормативів.
Маю рекомендації.
МІСЦЯ РОБОТИ
Кафе "БАМБУК", м. Дніпропетровськ, 2005 р. Посада: Шеф-кухар. Формування і розробка європейської кухні. Підбір і навчання персоналу. Складання технологічних карт і калькуляцій. Проведення закупівель. Організація виробництва виїзних (бізнес-ланчів).
Розважальний комплекс "ВОСХОД", м. Дніпропетровськ, 2006 р. Посада: Шеф-кухар. Розробка кошерного меню. Контроль і розвиток якості європейської та японської кухонь.
Пансіонат "МОРЕ", м. Алушта, 2008 р. Посада: Адміністратор. Організація роботи суші-бару. Опрацювання японської та італійської кухонь. Закупівля технологічного обладнання та інвентарю. Складання калькуляційних карт, меню. Запуск (фаст-фуду) "Кастель". Розробка меню та організація роботи.
Ресторан "ШПИЛЬКА", м. Харків, 2008 р. Посада: Шеф-кухар. Розробка, впровадження та подача нових страв європейської та японської кухонь. Перерахунок потужностей, формування та комплектація цехів. Планування і підбір обладнання. Складання та контроль закупівель.
(Дом Кабаре) і клуб "Небо", м. Дніпропетровськ, 2009 р. Посада: Управляючий. Організація роботи бару, кухні та санітарних приміщень. Підбір персоналу і робота з ним. Проведення закупівель (постачальники/бар/кухня/сан/господарські потреби). Організація банкетів тощо.
(Б.О) "Мустанг", м. Дніпропетровськ, (2012-2015 рр.), поселок "Кіровське". Посада: Старший зміни.
(Ц.О.Прибой) Кафе "Порт", м. Дніпропетровськ, 2016 р. Набережна Заводська, 2 Посада: Шеф-кухар. Відкриття з «0». Формування і розробка страв. Підбір і навчання персоналу. Складання технологічних карт, калькуляцій та меню. Організація і проведення закупівель. Закупівля посуду, доукомплектація обладнання. Своєчасне обслуговування "т.о". Дотримання санітарних норм і товарного сусідства.
(Прем'єр-готель) "Абрі", м. Дніпропетровськ, 2017 р. Посада: Шеф-кухар. Організація роботи персоналу кухні. Проведення банкетів та конференцій, шведський стіл. Підбір персоналу. Дотримання санітарних норм.
Готель "Заграва", м. Дніпропетровськ, Дарницька, 11а, 2017 р. Посада: Шеф-кухар. Організація роботи кухні. Підбір і навчання персоналу. Складання технологічних карт. Опрацювання нових страв. Розробка меню ресторану, конференц-меню, меню сніданків, меню шведської лінії. Організація і проведення закупівель. Дотримання правил гігієни. Проведення переобліку, санітарного стану кухні та обладнання. Дотримання правил зберігання і термінів реалізації.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Професійні навички, інтереси тощо: На посаді шеф-кухаря працюю 7 років. Знання російської, італійської, європейської, японської та авторської кухонь. Володію досвідом і навичками роботи на всіх ділянках виробництва – кухні. Повне бачення і організація роботи кухні. Вміння працювати з документацією, складання технологічних і калькуляційних карт. Повний підбір і навчання персоналу. Організація і контроль роботи персоналу, постановка технологічного процесу. Творчий підхід до роботи. Маю досвід відкриття кухні-ресторану з «0».
Англійська мова – початковий рівень Німецька мова – базовий рівень Французька мова – базовий рівень
Комп’ютер: користувач, програми (Word, Excel, 1С) Автомобіль – так (водійські права категорії A, B, C, стаж водіння 10 років)
Відрядження – так
КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ Телефон: [
Другие резюме этого кандидата
Днепр
Желаемая должность Шеф – повар .Администратор. Техник-технолог. Город Днепропетровск Возможен ли переезд в другой город - да Образование :(1995-1999) Среднее - специальное , квалификация...
Похожие кандидаты
-
Шеф-кухар
Другие страны -
Шеф-кухар
Другие страны -
Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Другие страны, Киев , еще 2 города -
Шеф-повар
Другие страны -
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Другие страны, Днепр , еще 8 городов -
Шеф-повар
Другие страны