Яна
Адміністратор ресторану
- Рассматривает должности:
- Адміністратор ресторану, Керуючий рестораном, Менеджер ресторану, Адміністратор
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 21 год
- Город проживания:
- Бровары
- Готов работать:
- Бровары, Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/13254505/
Опыт работы
Керуюча кафе
с 08.2022 по наст. время
(3 года)
Simon, Coffee Bar, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
Маю досвід роботи із системою HACCP:
• Складання графіків, чек-листів, журналів, контроль температурних режимів.
• Контроль стану здоров’я персоналу, техніки безпеки тощо.
• Підбір та контроль засобів і інвентарю для прибирання.
Адмін-панель Poster:
• Проведення інвентаризацій.
• Контроль залишків товару.
• Внесення, додавання та редагування технічних карт.
• Контроль фуд-косту.
• Внесення постачань і списань продукції.
• Оптимізація системи для комфортної роботи закладу.
Робота з постачальниками:
• Постійна комунікація з постачальниками (24/7).
• Складання та оформлення замовлень (з урахуванням годин, мінімальних сум, графіку доставок тощо).
• Контроль фактичних залишків у закладі.
• Укладання та підписання договорів.
• Контроль цінової політики.
• Обговорення індивідуальних умов співпраці для зручності закладу.
Додаткові обов’язки:
• Оновлення асортименту та залучення нових постачальників.
• Робота з накладними, оплатами, бухгалтерією.
• Стандартизація процесів.
• Робота зі скаргами гостей.
• Робота з персоналом (тімбілдинги, корпоративи, дні народження).
• Повний контроль усіх процесів у закладі.
• Аналіз цінової політики.
• Робота з меню у порталах Expirenza, Choice, Glovo.
• Впевнене користування ПК.
• Робота в Excel, Google Таблицях, Word.
• Підтримка колективу в офлайн та онлайн режимі (24/7).
• Слідкування за тенденціями та новинками формату закладу.
• Підтримання високого рівня сервісу.
• Розвиток закладу.
• Виконання фінансового та операційного плану.
• Дотримання бюджету, за потреби — його оптимізація.
Організація заходів:
• Оформлення інтер’єру (декор, прикраси).
• Пошук виконавців, обладнання, логістика.
• Співпраця над складанням спеціального меню.
• Створення та узгодження тематичних плейлистів.
Особисті якості:
• Уміння аналізувати та вирішувати конфліктні ситуації.
• Стресостійкість.
• Високий рівень комунікабельності.
• Відданість справі на 100%.
• Щира любов до роботи.
Знания и навыки
- Організованість
- Комунікабельність
- Здатність до навчання
Похожие кандидаты
-
Директор ресторану
Киев -
Адміністратор ресторану, офіціант
50000 грн, Киев -
Заступник управляючого, адміністратор
30000 грн, Киев -
Менеджер ресторану
Киев -
Адміністратор ресторану
Киев, Ивано-Франковск , еще 2 города -
Адміністратор ресторану
25000 грн, Киев