Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Яна

Адміністратор ресторану

Рассматривает должности:
Адміністратор ресторану, Керуючий рестораном, Менеджер ресторану, Адміністратор
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
21 год
Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Бровары, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуюча кафе

с 08.2022 по наст. время (3 года)
Simon, Coffee Bar, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)

Маю досвід роботи із системою HACCP:
• Складання графіків, чек-листів, журналів, контроль температурних режимів.
• Контроль стану здоров’я персоналу, техніки безпеки тощо.
• Підбір та контроль засобів і інвентарю для прибирання.

Адмін-панель Poster:
• Проведення інвентаризацій.
• Контроль залишків товару.
• Внесення, додавання та редагування технічних карт.
• Контроль фуд-косту.
• Внесення постачань і списань продукції.
• Оптимізація системи для комфортної роботи закладу.

Робота з постачальниками:
• Постійна комунікація з постачальниками (24/7).
• Складання та оформлення замовлень (з урахуванням годин, мінімальних сум, графіку доставок тощо).
• Контроль фактичних залишків у закладі.
• Укладання та підписання договорів.
• Контроль цінової політики.
• Обговорення індивідуальних умов співпраці для зручності закладу.

Додаткові обов’язки:
• Оновлення асортименту та залучення нових постачальників.
• Робота з накладними, оплатами, бухгалтерією.
• Стандартизація процесів.
• Робота зі скаргами гостей.
• Робота з персоналом (тімбілдинги, корпоративи, дні народження).
• Повний контроль усіх процесів у закладі.
• Аналіз цінової політики.
• Робота з меню у порталах Expirenza, Choice, Glovo.
• Впевнене користування ПК.
• Робота в Excel, Google Таблицях, Word.
• Підтримка колективу в офлайн та онлайн режимі (24/7).
• Слідкування за тенденціями та новинками формату закладу.
• Підтримання високого рівня сервісу.
• Розвиток закладу.
• Виконання фінансового та операційного плану.
• Дотримання бюджету, за потреби — його оптимізація.

Організація заходів:
• Оформлення інтер’єру (декор, прикраси).
• Пошук виконавців, обладнання, логістика.
• Співпраця над складанням спеціального меню.
• Створення та узгодження тематичних плейлистів.

Особисті якості:
• Уміння аналізувати та вирішувати конфліктні ситуації.
• Стресостійкість.
• Високий рівень комунікабельності.
• Відданість справі на 100%.
• Щира любов до роботи.

Знания и навыки

  • Організованість
  • Комунікабельність
  • Здатність до навчання

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: