Сайт поиска работы №1 в Украине
- Файл
Личные данные скрыты
Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/13416919/
Начальник відділу якості, головний технолог
- Рассматривает должности:
- Начальник відділу якості, головний технолог, Спеціаліст з якості, Технолог харчової промисловості
- Город:
- Харьков
Контактная информация
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Загруженный файл
Версия для быстрого
просмотра
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Зінаїда
Харчова промисловість
Керівник відділу якості, головний технолог, провідний інженер з впровадження системи
ХАССП
Шукаю в м. Харків
Харчова промисловість
Ел. адреса: [открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
__________
Досвід роботи в харчовій галузі - технолог, майстер виробничого навчання, викладач спецдисциплін, директор магазину з виробничим циклом, провідний спеціаліст громадського харчування та з виробництва п/ф, директор об'єднання громадського харчування крайспоживспілки, головний технолог/керівник відділу якості на підприємстві з виробництва харчоконцентратів та снекової групи (з м'яса, риби, птиці, нерибних продуктів моря, грибів, фруктів, овочів, сирів та суміші на їх основі, супи, борщі, функціональні суміші, сухі фарші тощо), головний технолог з розробки нових рецептур сухих харчових сумішей, концетратів перших та других обідніх страв, мучних виробів, напоїв з кави, какао та ін.
Освіта:
1.Харківський інститут громадського харчування. Спеціальність – організація та технологія громадського харчування.
2.Далекосхідна академія державної служби. Спеціальність - юрист громадянської спеціалізації.
Знання та навички:
• навички організації, управління та контролю процесу виробництва харчових продуктів;
• підбір персоналу;
• навички формування вмотивованої команди, а також менеджмент команди;
• участь у розробці посадових інструкцій;
• побудова технологічних процесів, коригування, оптимізація та вдосконалення існуючих;
• участь у створенні регламентуючої документації системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів, знання методів контролю якості;
• розробка, впровадження та підтримка в робочому стані системи менеджменту на виробництві згідно вимог стандарту ІSО: 22000 на своєму підприємстві та на інших за сумісництвом;
• участь у проведенні внутрішніх та зовнішніх аудитів виробництва та виробництва постачальників на відповідність вимогам законодавства, вимогам щодо санітарних показників та систем менеджменту якості і безпечності;
• навички комунікації з зовнішніми аудиторами, держорганами;
• навички організації харчових лабораторій(фізико-хімічних);
• розробка нових видів конкурентноспроможної продукції;
• розробка нормативної документації - технічних умов та інструкцій на харчові продукти, їх супровід ЦСМС;
• знання санітарних вимог та правил щодо харчового (м’ясного, рибного, овочесушильного, харчових концетратів…) виробництва;
• розрахунок рецептур, норм розходів сировини, норм часу на виробництво, харчової цінності;
• навички економічного аналізу та планування (складання бізнес-плану на виробництво конкретної продукції), планування закупівлі сировини для виробництва продукції;
• знання та застосування харчових добавок, знання поставщиків сировини для харчоконцентратного виробництва, ароматизаторів, натуральних екстрактів….;
• контроль якості вхідної сировини та готової продукції;
• контроль маркування та участь у погоджнні макетів етикеток;
• розробка нових(особисті розробки) концентрованих (сухих) смакоароматичних сумішей;
• розробка нових рецептур(особисті розробки) концентратів перших та других обідніх страв, мучних виробів, приправ універсальних, каш, напоїв з кави та какао, тощо;
• знання українського та європейського законодавства щодо вимог до якості та безпечності харчових продуктів;
Додаткові відомості:
Комунікабельність, стресостійкість, винахідливість, порядність, рішучість, системний підхід до поставленої задачі, організаторські здібності, логічне мислення, амбітність, відповідальне відношення до своїх обов'язків, творчий підхід, швидке навчання в інших напрямках харчового виробництва, вміння працювати як у команді так і самостійно, здатність приймати рішення та брати на себе відповідальність, енергійність та наполегливість у досягненні цілей.
Користувач ПК,
Досвід роботи з 2000р. в додатку.
додаток
Досвід роботи:
(в зворотньому напрямку)
09.2022 по теперішній час за сумісництвом
Організація: підприємство з виробництва концетратів перших та других обідніх страв, мучних виробів, приправ універсальних, кремів, напоїв з кави та какао швидкого приготування та ін.
Посада: головний технолог.
07.2004 -09.2022
Організація: підприємство з виробництва концентратів (сухих) фруктів, овочів, м'яса, грибів, нерибних продуктів моря, сирів, сумішей для харчоконцетратної промисловості, бульйонів, смакоароматичних сумішей, фаршів…).
Посада: головний технолог/керівник відділу якості/керівник групи НАССР
05.2002-07.2004
Організація: підприємство з виробництва снекової групи – нерибні продукти моря (сушені кальмари, креветки, восьминоги), різні сорти риби, горіхи, насіння).
Посада: головний технолог.
Переїзд в інший регіон
01.2001-01.2002
Організація: крайспоживспілка
посада: директор об'єднання громадського харчування
(громадське харчування, виробництво, торгівля).
08.2000 – 01.2001
Організація: крайспоживспілка
посада: провідний спеціаліст (технолог)громадського харчування.
Харчова промисловість
Керівник відділу якості, головний технолог, провідний інженер з впровадження системи
ХАССП
Шукаю в м. Харків
Харчова промисловість
Ел. адреса: [
__________
Досвід роботи в харчовій галузі - технолог, майстер виробничого навчання, викладач спецдисциплін, директор магазину з виробничим циклом, провідний спеціаліст громадського харчування та з виробництва п/ф, директор об'єднання громадського харчування крайспоживспілки, головний технолог/керівник відділу якості на підприємстві з виробництва харчоконцентратів та снекової групи (з м'яса, риби, птиці, нерибних продуктів моря, грибів, фруктів, овочів, сирів та суміші на їх основі, супи, борщі, функціональні суміші, сухі фарші тощо), головний технолог з розробки нових рецептур сухих харчових сумішей, концетратів перших та других обідніх страв, мучних виробів, напоїв з кави, какао та ін.
Освіта:
1.Харківський інститут громадського харчування. Спеціальність – організація та технологія громадського харчування.
2.Далекосхідна академія державної служби. Спеціальність - юрист громадянської спеціалізації.
Знання та навички:
• навички організації, управління та контролю процесу виробництва харчових продуктів;
• підбір персоналу;
• навички формування вмотивованої команди, а також менеджмент команди;
• участь у розробці посадових інструкцій;
• побудова технологічних процесів, коригування, оптимізація та вдосконалення існуючих;
• участь у створенні регламентуючої документації системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів, знання методів контролю якості;
• розробка, впровадження та підтримка в робочому стані системи менеджменту на виробництві згідно вимог стандарту ІSО: 22000 на своєму підприємстві та на інших за сумісництвом;
• участь у проведенні внутрішніх та зовнішніх аудитів виробництва та виробництва постачальників на відповідність вимогам законодавства, вимогам щодо санітарних показників та систем менеджменту якості і безпечності;
• навички комунікації з зовнішніми аудиторами, держорганами;
• навички організації харчових лабораторій(фізико-хімічних);
• розробка нових видів конкурентноспроможної продукції;
• розробка нормативної документації - технічних умов та інструкцій на харчові продукти, їх супровід ЦСМС;
• знання санітарних вимог та правил щодо харчового (м’ясного, рибного, овочесушильного, харчових концетратів…) виробництва;
• розрахунок рецептур, норм розходів сировини, норм часу на виробництво, харчової цінності;
• навички економічного аналізу та планування (складання бізнес-плану на виробництво конкретної продукції), планування закупівлі сировини для виробництва продукції;
• знання та застосування харчових добавок, знання поставщиків сировини для харчоконцентратного виробництва, ароматизаторів, натуральних екстрактів….;
• контроль якості вхідної сировини та готової продукції;
• контроль маркування та участь у погоджнні макетів етикеток;
• розробка нових(особисті розробки) концентрованих (сухих) смакоароматичних сумішей;
• розробка нових рецептур(особисті розробки) концентратів перших та других обідніх страв, мучних виробів, приправ універсальних, каш, напоїв з кави та какао, тощо;
• знання українського та європейського законодавства щодо вимог до якості та безпечності харчових продуктів;
Додаткові відомості:
Комунікабельність, стресостійкість, винахідливість, порядність, рішучість, системний підхід до поставленої задачі, організаторські здібності, логічне мислення, амбітність, відповідальне відношення до своїх обов'язків, творчий підхід, швидке навчання в інших напрямках харчового виробництва, вміння працювати як у команді так і самостійно, здатність приймати рішення та брати на себе відповідальність, енергійність та наполегливість у досягненні цілей.
Користувач ПК,
Досвід роботи з 2000р. в додатку.
додаток
Досвід роботи:
(в зворотньому напрямку)
09.2022 по теперішній час за сумісництвом
Організація: підприємство з виробництва концетратів перших та других обідніх страв, мучних виробів, приправ універсальних, кремів, напоїв з кави та какао швидкого приготування та ін.
Посада: головний технолог.
07.2004 -09.2022
Організація: підприємство з виробництва концентратів (сухих) фруктів, овочів, м'яса, грибів, нерибних продуктів моря, сирів, сумішей для харчоконцетратної промисловості, бульйонів, смакоароматичних сумішей, фаршів…).
Посада: головний технолог/керівник відділу якості/керівник групи НАССР
05.2002-07.2004
Організація: підприємство з виробництва снекової групи – нерибні продукти моря (сушені кальмари, креветки, восьминоги), різні сорти риби, горіхи, насіння).
Посада: головний технолог.
Переїзд в інший регіон
01.2001-01.2002
Організація: крайспоживспілка
посада: директор об'єднання громадського харчування
(громадське харчування, виробництво, торгівля).
08.2000 – 01.2001
Організація: крайспоживспілка
посада: провідний спеціаліст (технолог)громадського харчування.
Похожие кандидаты
-
Керівник відділу
Харьков, Винница , еще 7 городов -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Харьков, Днепр , еще 4 города -
Начальник відділу з управляння персоналом
50000 грн, Харьков, Киев -
Директор з логістики
Харьков, Днепр , еще 8 городов -
Керівник відділу продажу
Харьков -
Інженер з виробництва, будівництва, сервісу с/г
50000 грн, Харьков, Днепр , еще 7 городов