Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/13619818/

Керуючий рестораном

Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

CONTACT
ДАНІІЛ [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») / [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

СЛІПЧЕНКО [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Київ, Україна
КЕРУЮЧИЙ ЗАКЛАДУ
ПРОФЕСІЙНЕ РЕЗЮМЕ
Операційний менеджер з досвідом успішного управління закладами
громадського харчування, включаючи дві пекарні мережі «БоХліб».
Маю глибокі знання в управлінні персоналом, оптимізації витрат,
підвищенні рівня сервісу та знання у технологіях приготування
харчової продукції . Досвід роботи з POS-системами та обліковими
програмами 1С (BAS). Досягав найвищих показників виторгу в мережі,
збільшував продажі на 25% та забезпечував зниження витрат до 30%.

ДОСВІД
КЕРУЮЧИЙ ПЕКАРНІ

ОСВІТА Мережа пекарень «БоХліб» | Київ, Україна

КУХАР-ТЕХНОЛОГ (З ВІДЗНАКОЮ) червень 2024 - квітень 2025
Київський державний коледж туризму
та готельного господарства Основні Досягнення
Забезпечив зростання продажів на 25%, досягнувши найвищих показників
2013 - 2016 виторгу серед усієї мережі в зимовий сезон
Забезпечив 98% відповідності стандартам сервісу та гігієни за результатами
МЕНЕДЖЕР СЕРЕДНЬОГО ТА МАЛОГО зовнішнього аудиту, завдяки системному навчанню та контролю команди
ПІДПРИЄМСТВА Зменшення витрат на 30% шляхом оптимізації запасів та зниження списань
Вроцлавський Університет Стабілізація колективу та мінімізація плинності кадрів
Менеджменту
Обов’язки
2017 - 2020 Управління операційною діяльністю двох пекарень, контроль усіх внутрішніх
процесів включаючи підбір, адаптацію, навчання та мотивацію персоналу,
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ складання графіків та контроль дотримання стандартів обслуговування (20+
працівників).
Операційне управління рестораном/
Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних норм і корпоративних вимог
пекарнею рестораном/ закладом
до якості продукції та сервісу.
харчування Організація процесів закупівлі, обліку товарно-матеріальних запасів,
Фінансове планування та контролю постачання та списання продукції.
бюджетування (P&L) Ведення фінансової звітності, контроль доходів і витрат, бюджетування
1С (BAS), облік і аналітика діяльності пекарень.
Планування та контроль виробничих Робота з POS-системами та системами обліку, зокрема 1С (BAS), для
процесів автоматизації процесів та аналітики.
Оптимізація витрат і контроль запасів Підтримка позитивного мікроклімату в колективі, вирішення кадрових
Контроль касової та фінансової питань, запровадження систем мотивації.
дисципліни Взаємодія з центральним офісом мережі, постачальниками та
Взаємодія з постачальниками, контролюючими органами.
державними органами та
контролюючими службами
АДМІНІСТРАТИВНИЙ КОНСУЛЬТАНТ / ОПЕРАЦІЙНИЙ
Впровадження стандартів сервісу та СУПРОВІД
санітарних норм Проєктна діяльність
Антикризове управління
Підбір, навчання та мотивація Україна — Польща
персоналу 2019 - 2024
Оптимізація внутрішніх процесів закладів громадського харчування, для
SOFT SKILLS підвищення ефективності та зниження витрат.
Аналітичне мислення Впровадження нормативних вимог і стандартів роботи, зокрема у сфері
Лідерство та командна робота санітарних норм та фінансового контролю.
Клієнтоорієнтованість Супровід з юридичних та фінансових питань, включаючи договори з
Комунікативні навички постачальниками, орендодавцями та підрядниками.
Консультації з питань організації обліку, касової дисципліни та
Стратегічне мислення
управління витратами в закладах харчування.
Навички делегування та координації
КУХАР, КЕРІВНИК ЗМІНИ
МОВИ
Ресторан “Chiken Kyiv”
English | Upper-Intermediate B2 2016 - 2017
Polish | Advanced C2
Ukrainian | Naitive Speaker КУХАР
Ресторани (Київ)
2014 - 2016

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: