Сергій
Су-шеф, кухар
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 48 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/136865
Опыт работы
Кухар піци
с 08.2022 по 02.2023
(6 месяцев)
Епіцентр К, Львів (Роздрібна торгівля)
Піцайола
Власник
с 01.2017 по наст. время
(7 лет 3 месяца)
Власний міні-готель в Карпатах(сімейний бізнес), Орявчик (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 12.2015 по 03.2017
(1 год 3 месяца)
"Горіховий дім" пекарня-кавярня, Львів (соціальна допомога)
Шеф-кухар
с 04.2015 по 09.2015
(5 месяцев)
Хмільний дім Роберта Домса, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Завідуючий виробничого відділу харчування
с 02.2014 по 02.2015
(1 год)
Ріксос-Прикарпаття 5* (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота по наданню якісних послуг громадського харчування:
-контроль за термінами зберігання продуктів;
-контроль за якістю продукції громадського харчування в процесі виготовлення;
-контроль за асортиментом продукції, різноманітністю меню по днях тижня;
-контроль за організацією обслуговування в залах ресторану
-організація оновлення меню ресторанів, барів, «Рум-сервісу» не рідше 2 разів в рік на основі аналізу реалізації страв попереднього меню;
-робота по організації святкових заходів, бенкетів( складання меню, обрахунок собівартості, пропозиція продажних цін);
-робота з зауваженнями та побажаннями клієнтів;
-організація контрольних проробок страв, на які є нарікання з боку гостей, або які не дають виходу по технологічних картках (зміна параметрів сировини).
-складання заявок на продукти і МШП
-звіти по випуску продукції власного виробництва
-інформація про кількість відвідувачів, які скористались послугами ресторану
-акт по реалізації продукції власного виробництва через інші точки продаж
контроль за якістю вхідної сировини, відповідності її сертифікатам якості;
Контроль за збереженням товаро-матеріальних цінностей:
Інвентаризація кожні 2 місяці, списання розхідних матеріалів та посуду
Складання бюджету служби на рік і контроль за його виконанням
Аналіз діяльності виробництва громадського харчування
Робота з персоналом
Шеф-кухар
с 10.2012 по 09.2013
(11 месяцев)
ТзОВ "Княжий келих" (ресторанний бізнес, мережа закладів швидкого харчування "Фабрика Іжі")
Су-шеф
с 11.2010 по 07.2012
(1 год 8 месяцев)
Клуб "МIсто" (Готельно-ресторанний бізнес)
Заступник завідуючого виробництвом служби ресторанного сервісу готель "Дністер"
с 03.2010 по 10.2010
(7 месяцев)
Готель "Дністер" (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
с 06.2008 по 02.2010
(1 год 8 месяцев)
Португальский ресторан "Порту-Атріум"м.Москва, Москва (ресторанний бізнес-португальська кухня)
Бригадир дільниці, начальник м'ясного цеху
с 02.2006 по 03.2008
(2 года 1 месяц)
ТзОВ "Пузата Хата" (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 03.2004 по 11.2005
(1 год 8 месяцев)
Кафе-бар "Фортуна" (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 02.2003 по 03.2004
(1 год 1 месяц)
ПП Єлісєєнко О.С. (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар 6 розряду
с 07.1996 по 09.2002
(6 лет 2 месяца)
Адміністрація Президента України (спец.кухня для Президента)
Образование
Національний торгово-економічний університет
Технологія харчування-спеціаліст, Киев
Высшее, с 1998 по 2004 (5 лет 9 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
Тренинг по приготовлению суши
2012 год - 2 недели
Знания и навыки
Знание языков
Английский — средний
Рекомендации
Ольга Сергіївна
Директор, ПП Єлісєєнко (кейтерінг)
Дополнительная информация
Професійні навички:
-Знання української,японської, португальської та європейської кухні
- Компьютер Ms Office,1C Підприємство
- Управління персоналом більш ніж 25 осіб.
- Планування та організація процеса виробництва,
- контроль за поставками товару для функціонування ресторану;
- розробка меню, формування ціни на страви, розробка технологічних та калькуляційних карт,
- розробка нових страв;
- ведення виробничої документації;
- підтримка стандартів приготування страв.
- организация проведення переобліків,
-знання санітарних норм та правил експлуатації обладнання
Похожие кандидаты
Помічник кухаря, кухонний працівник
20000 грн, Львов
Шеф-кухар, сушеф
Львов, Ивано-Франковск
,
еще 3 города
Шеф-кухар, сушеф
30000 грн, Львов, Винница
,
еще 8 городов
Кухар, су-шеф
30000 грн, Львов
Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Львов, Днепр
,
еще 6 городов
Су-шеф, старший кухар
25000 грн, Львов