Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 апреля 2024 PRO

Evgeny

Шеф-кухар, сушеф

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
20 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Буковель, Другие страны, Ивано-Франковск, Киев, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Виконуючий обовязків шеф кухаря

с 10.2023 по 03.2024 (5 месяцев)
Emily Resort, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконуючий обовʼязки шеф кухаря, організація роботи таких підрозділів як борошняний, пекарський, шведський лінія, і основний ресторан Terra. Ведення інвентаризацій, фудкосту, собівартостей, ,закупок, графіків, видача та організація банкетів, фуршетів, спец пропозицій, оновлення меню.Повний супровід, організація та видача страв у форматі шведської лінії для футбольного клубу FC Shakhtar під керівництвом їхнього шеф кухаря.

Су-шеф

с 08.2023 по 04.2024 (8 месяцев)
Emily Resort, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід роботи в 5 зірковому ресторані Terra при готелі.
Ведення персоналу та підрозділів, робота по технологічним карткам та чек листам, контролювання прийому, якості, видачі продуктів, та страв. Проробки та введення нових страв, зведення інвентарізацій, графіків, переобліків.

Старший кухар

с 10.2022 по 08.2023 (10 месяцев)
Emily Resort, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кухар Детоксу по програмі Маєра
• робота в парі з дієтологом/нутрициологом по тех картам
• розробка тех. карт/нових страв
• навчання персоналу
• організація і підтримання процесів
• облік, списання, закупки, графік

Старший зміни

с 08.2022 по 10.2022 (2 месяца)
Emely Resort, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Страший кухар Шведськї лінії
з 05.22-10.22
• організація процесів
• контроль якості продуктів, страв
• супровід переоблік, списання, закупок
• робота по тех. картам

Старшый повар горячего процеса

с 08.2021 по 02.2022 (6 месяцев)
Kharkiv Palace, The terassa, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід роботи старшим кухарем гарячого процесу на відкритій кухні з ухилом на європейську кухню в преміум ресторані, при 5-му готелі. Організація гарячого процесу, приготування заготовок, соусів, перших страв, дієтичних страв зі складним технологічним процесом, розбір та зачистка м'яса риби на порційні частини для приготування страв. Робота з технологічних карт та калькуляцій.

Повар универсал

с 03.2021 по 08.2021 (5 месяцев)
Arizona please, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація процес на відкритому фуд-корті, приготування заготовок, соусів, підлоги фабрикатів зі складними технологічними процесами. Підготовка та видача банкетів, фуршетів та різних заходів. Робота з технологічних карт та калькуляцій.

Кухар Універсал

с 11.2020 по 03.2021 (4 месяца)
The Friends House, Чернівці (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготування страв європейської та сучасної української кухні. Приготування та видача перших страв, гарнірів, м'яса напівфабрикатів, соусів, згідно технологічних та калькуляцій.

Кухар Універсал

с 11.2020 по 03.2021 (4 месяца)
Fon Fisher, Чернівці (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготування страв європейської та сучасної української кухні. Приготування та видача перших страв, гарнірів, м'яса напівфабрикатів, соусів, згідно технологічних та калькуляцій

Кухар універсал

с 07.2020 по 10.2020 (3 месяца)
Апарт Готель 5 Камінів, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)

приготування страв, заготовок, що вимагають складної кулінарної обробки;
приготування дієтичних страв (супи, гарніри, м'ясні страви);
знання технології приготування продуктів на пару;
Ведення переобліку та інвентарізації.

Кухар-мангальщик

с 03.2020 по 06.2020 (3 месяца)
Развилка, Міжгір'я (Гостинично-ресторанный бизнес)

Підготовка продуктів до процесу термічної обробки;
Приготування страв на мангалі або грилі;
Визначення готовності страв, їх охолодження і оформлення. оцінення якості сировини та інгредієнтів;
Дотримуватися правил зберігання продуктів харчування.

Образование

КНТЕУ

Харчові технології, Чернівці
Высшее, с 2023 по 2025 (2 года)

ЧДКТ

Кухар-технолог, Чернівці
Среднее специальное, с 2018 по 2022 (3 года 4 месяца)

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Рекомендации

  • Любомир Тошич

    Любомир Тошич

    Головний шеф кухар донецького Шахтаря, ФК Шахтар

    Контактные данные скрыты
  • Дендеберя Олег Васильович

    Дендеберя Олег Васильович

    Бренд шеф, бренд-шеф Емелі різорт, Харков палац, Radisson Blu Resort Буковель.

    Контактные данные скрыты
  • Рудь Сергій Олександрович

    Рудь Сергій Олександрович

    FB директор, FB директор Емелі різорт, Харков палац та президент готелю

    Контактные данные скрыты

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: