Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 апреля 2024 PRO

Олег

Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд-шеф, Шеф консалтингу

с 11.2022 по наст. время (1 год 6 месяцев)
Hotel Zimnik, Lipowa, Poland (Готельно-ресторанний бізнес)

Консалтинг та брендинг 4* готелю та ресторану. Навчання персоналу кухні, залу та менеджерів. Побудова з 0 всієї касової системи.

Шеф-кухар, Партнер

с 03.2021 по 10.2022 (1 год 7 месяцев)
Villa Seebach, Больтенхаген (Готельно-ресторанний бізнес)

Реновація та запуск нового проєкту в Німеччині.
Відтворення, переосмислення та втілення в життя багатовікову історію. Навчання персоналу всіх відділів готелю

Шеф-кухар, викладач, консультант

с 11.2018 по 03.2021 (2 года 4 месяца)
Кулінарна школа Євгена Чернухи, Київ (Освіта, наука)

Професійне навчання кухарів, згідно двох міжнародних сертифікацій IACP(Євросоюз) и ACF(США). Консалтингові і кейтерингові послуги

Шеф-консультант

с 10.2017 по 10.2018 (1 год)
I am the, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття нових ресторанів, розробка концепциії та меню, проробка нових страв, створення калькуляційних та технологічних карт, навчання та контроль персоналу.

Су-шеф

с 07.2017 по 10.2017 (3 месяца)
Прага, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Не повна зайнятість, тимчасова допомога в организації роботи кухні та редагування меню.

Шеф-кухар

с 04.2017 по 07.2017 (3 месяца)
Online Academy by Hector Bravo, Київ (Освіта, наука)

Запуск кулінарної онлайн академії. Навчання та консультація студентів, перевірка домашніх завдань, тестів.

Шеф-кухар

с 05.2016 по 05.2017 (1 год)
Ресторан "Мама Гая", "Tolstiy&Tonkiy", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка нового меню, в тому числі: сезонного, тематичного та банкетного. Вдосконалення вже існуючих страв. Допомога
у відкритті ресторана преміум класа "Tolstiy&Tonkiy", та беспосередня участь в його работі.
Контроль:
1. Якість одержувпних продуктів;
2. Видаваних страв;
3. Списання сировини;
4. Праці кухарів.
Проведення інвентаризації, складання робочого графіка персоналу, пошук нових постачальників та робота з вже існуючими. Вдосконалив и активно використовував свої знання в різноманітних кухнях світу.

Шеф-кухар

с 03.2014 по 05.2016 (2 года 2 месяца)
Какао-Блюз, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи кухні, управління персоналом у к-ті 20-ти осіб. Розробка і впровадження нових страв(авторських, національних, сезонних, вегетаріанських, дитячих. Основне меню в цілому). Проведення інвентаризації. Контроль закупівлі та списання сировини. Пряме спілкування з гостями ресторану. Проведення кулінарних майстер-класів. Навчання персоналу. Набув ще більше досвіду в: італійьскій, французькій кухнях та європейській в цілому, управлінні персоналом, технологічної документації, презентації та подачі страв.

Шеф-кухар

с 06.2013 по 03.2014 (9 месяцев)
Пан - Тай, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль: роботи кухні, закупівлі товарів, зберігання сировини, дотримання технологічних процесів. Впровадження нового меню. Набір та управління персоналом. Вдосконалисвої знання в японській, тайській та китайскій кухнях.

Кухар горячого цеху, ст. зміни

с 06.2012 по 06.2013 (1 год)
ГРК "Чабани", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно тех.картам, дотримання часу приготування та відповідного вигляду страв, контроль чистоти кухні, контроль закупівлі, а також товарного сусідства та переобліків. Отримав ще більше досвіду та нових знань в європейській, италійській и азіатській кухнях.

Сушист, ст. зміни

с 03.2010 по 05.2012 (2 года 2 месяца)
р-н "Хрущевка", Прилуки (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював мангальщиком, гарячником, холодником та сушистом, в результаті став старшим зміни.

Кухар (гарячник, мангальщик)

с 06.2009 по 01.2010 (7 месяцев)
р-н "Александрія", Прилуки (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування гарячих мясных, рибних та овочевих страв на вуглях. Також приготування гарячих страв (супи, закуски, гарніри, м'ясо та риба).

Образование

Інститут підготовки кадрів

Кухар, Київ
Среднее специальное, с 2019 по 2019 (меньше 1 года)

Європейській Університет

Комп'ютерні науки, Чернігів
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Creative Chef Summit

2016 2018 2019

Знания и навыки

Запуск нових брендів Європейська кухня Азійська кухня Французька кухня Італійська кухня Польська кухня Управлінські навички Управління персоналом Організованість Здатність до навчання

Знание языков

  • Английский — средний
  • Немецкий — средний
  • Польский — начинающий

Дополнительная информация

Запуск нових проєктів з нуля, і відновленням вже існуючих. Ресторанний, кулінарний та технологічний консалтинг. Комунікабельність, порядність, відповідальність, звітність, вміння працювати в команді, досвід роботи на стаціонарній та відкритій кухнях(процеси: холодний, гарячий, суші, піца, кондитерка, гриль, мангал, хоспер), кейтеринг, фуршети, обслуговування гостей в к-ті 500-1000 осіб. Стресостійкість, здатний приймати рішення у критичних та не стандартних ситуаціях. Досвід роботи особистим кухарем в VIP-сім'ях.

Телефон для контакту: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») або вайбер і телеграм: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Кухар, шеф-кухар
Другие страны

Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Другие страны, Днепр , еще 8 городов

Шеф-кухар, сушеф
Другие страны, Ивано-Франковск , еще 3 города

Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Другие страны, Днепр , еще 6 городов

Кухар, помічник кухні
Другие страны

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: