Kostyantin
Кухар, шеф-кухар
- Возраст:
- 47 лет
- Город проживания:
- Одесса
- Готов работать:
- Другие страны
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10142460
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
[
[
праця з відомими французькими та італійськими шеф-кухарами (Andre
Konstantyn Rossoshenko Perez та Ugo Alciati). Маю досвід проведення онлайн та оффлайн мастер -
класів. Володію різноманітними технологіями приготування м'яса, риби, та
@KostyantinR овочів, а також технологією приготування класичних десертів та хлебов.
Одеса, Україна Досвід роботи
Лютий, 2022 - теперішній час
ОСВІТА
Romantik Hotel Gutshaus Ludorf, Ребель Мюриц, Німеччина
1998 - 2004 Обов'язки
Одеський націонаьний Приготування страв за меню
технологічний університет Контроль качества блюд перед подачею
Магістр, технолог громадського
2018 - 2022
харчування
Mozzarella Fresca Гастрономія та Slow Food Cafe
1994 - 1998
Шеф-кухар
Одеське вище професійне училище
№26 Обов'язки
Спеціаліст підприємств харчування, створення меню гастрономії
диплом з відзнакою, 6 розряд створення меню для спеціальних заходів
проведення мастер-класів
СТАЖУВАННЯ навчання персоналу
лютий 2013
2015 - 2017
ресторан Momenti di Vino, Санто
Проекти "Fish House", Київ; Котелок Бар-Мідій, Одеса, отель М1,
Стефано Бельбо, П'ємонт, Італія
Одеса, Str'eat Food (співвласник), Одеса
листопад 2013
Обов'язки
ресторан Momenti di Vino, Санто
створення меню
Стефано Бельбо, П'ємонт, Італія
навчання персоналу
проектування кухонь з необхідним обладнанням
НАВИЧКИ створення калькуляційних та технологічних карт
в проекті "Fish House", Київ готував страви для серіалу "Слуга народу-2"
Італійська кухня
Французька кухня
2011- 2014
Українська/одеська кухня
Проектування кухонь з необхідним
Ресторан Jardin (французька та італійська кухні), Одеса, Україна
обладнанням Обов'язки
Запуск кухні ресторанів з "нуля" (5 створення меню
ресторанів) навчання персоналу
Набор та навчання персоналу (4 учня проектування кухонь з необхідним обладнанням
стали шеф-кухарями) створення калькуляційних та технологічних карт
Розробка меню (а ля карт, банкетне меню, Досягнення
фуршети, спеціальні заходи)
Ресторан Jardin входив до 5 найкращих ресторанів м. Одеси, 2013-2014 за
Робота с постачальниками, організація версією Tripadvisor.
закупівель Ресторан Jardin - фіналіст національної ресторанної премії "Сіль" 2013 рік,
Проведення мастер-класів
номінація "Кращій ресторан національної кухні".
Впевнений користувач ПК (MS Office) Розповідь про діяльність в журналах та інтернет-віданнях MAXLI,
Англйська мова (A2) degustator.net.ua, restorator.ua, resto.kharkiv.ua, today.od.ua, epravda.ua,
placevisor.com, smachno.ua, resto-zametki.com.ua.
Похожие кандидаты
Су-шеф, повар
Другие страны, Киев
Су-шеф, повар
Другие страны
Бренд-шеф, кухар
Другие страны, Удаленно
Повар в семью, су-шеф
120000 грн, Другие страны
Повар, су-шеф, в семью
Другие страны
Шеф-кухар, сушеф
Другие страны, Ивано-Франковск
,
еще 3 города