Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 апреля 2024 Файл

Kostyantin

Кухар, шеф-кухар

Возраст:
47 лет
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

КОНТАКТИ Костянтин Розсошенко
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») ШЕФ-КУХАР
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Досвідчений та захоплений своєю справою кухар (26 років досвіду). Спільна
праця з відомими французькими та італійськими шеф-кухарами (Andre
Konstantyn Rossoshenko Perez та Ugo Alciati). Маю досвід проведення онлайн та оффлайн мастер -
класів. Володію різноманітними технологіями приготування м'яса, риби, та
@KostyantinR овочів, а також технологією приготування класичних десертів та хлебов.

Одеса, Україна Досвід роботи
Лютий, 2022 - теперішній час
ОСВІТА
Romantik Hotel Gutshaus Ludorf, Ребель Мюриц, Німеччина
1998 - 2004 Обов'язки

Одеський націонаьний Приготування страв за меню
технологічний університет Контроль качества блюд перед подачею

Магістр, технолог громадського
2018 - 2022
харчування
Mozzarella Fresca Гастрономія та Slow Food Cafe
1994 - 1998
Шеф-кухар
Одеське вище професійне училище
№26 Обов'язки
Спеціаліст підприємств харчування, створення меню гастрономії
диплом з відзнакою, 6 розряд створення меню для спеціальних заходів
проведення мастер-класів
СТАЖУВАННЯ навчання персоналу

лютий 2013
2015 - 2017
ресторан Momenti di Vino, Санто
Проекти "Fish House", Київ; Котелок Бар-Мідій, Одеса, отель М1,
Стефано Бельбо, П'ємонт, Італія
Одеса, Str'eat Food (співвласник), Одеса
листопад 2013
Обов'язки
ресторан Momenti di Vino, Санто
створення меню
Стефано Бельбо, П'ємонт, Італія
навчання персоналу
проектування кухонь з необхідним обладнанням
НАВИЧКИ створення калькуляційних та технологічних карт
в проекті "Fish House", Київ готував страви для серіалу "Слуга народу-2"
Італійська кухня
Французька кухня
2011- 2014
Українська/одеська кухня
Проектування кухонь з необхідним
Ресторан Jardin (французька та італійська кухні), Одеса, Україна
обладнанням Обов'язки
Запуск кухні ресторанів з "нуля" (5 створення меню
ресторанів) навчання персоналу
Набор та навчання персоналу (4 учня проектування кухонь з необхідним обладнанням
стали шеф-кухарями) створення калькуляційних та технологічних карт

Розробка меню (а ля карт, банкетне меню, Досягнення
фуршети, спеціальні заходи)
Ресторан Jardin входив до 5 найкращих ресторанів м. Одеси, 2013-2014 за
Робота с постачальниками, організація версією Tripadvisor.
закупівель Ресторан Jardin - фіналіст національної ресторанної премії "Сіль" 2013 рік,
Проведення мастер-класів
номінація "Кращій ресторан національної кухні".
Впевнений користувач ПК (MS Office) Розповідь про діяльність в журналах та інтернет-віданнях MAXLI,
Англйська мова (A2) degustator.net.ua, restorator.ua, resto.kharkiv.ua, today.od.ua, epravda.ua,
placevisor.com, smachno.ua, resto-zametki.com.ua.

Похожие кандидаты

Су-шеф, повар
Другие страны, Киев

Су-шеф, повар
Другие страны

Бренд-шеф, кухар
Другие страны, Удаленно

Повар в семью, су-шеф
120000 грн, Другие страны

Повар, су-шеф, в семью
Другие страны

Шеф-кухар, сушеф
Другие страны, Ивано-Франковск , еще 3 города

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: