Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 февраля 2023 PRO

Евгеній

Шеф-кондитер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кондитер

с 11.2021 по 11.2022 (1 год)
ТОВ " Ла Фарина", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення кондитерских та хлібобулочних виробів згідно технолгічних карт.

Кондитер

с 10.2020 по 06.2021 (8 месяцев)
ТОВ " Вилла-Рика", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення тортів, тістечок, цукерок, кексів, іншої випічки згідно меню;
2. Планування та контроль надходження товарних запасів;
3. Організація процесу виробництва;
4. Проведення інвентаризацій;

Шеф-кондитер

с 04.2019 по 09.2020 (1 год 5 месяцев)
Papashon, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Створення та розробка рецептур;
2. Виготовлення тортів на замовлення, морозива, тістечок, цукерок, кексів та ін.
3. Організація процесу виробництва;
4. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
5. Планування та контроль надходження товарних запасів;
6. Ведення документації та звітності;
7. Проведення інвентаризацій;
8. Підбір,навчання, організація роботи персоналу;

Кондитер

с 07.2018 по 04.2019 (9 месяцев)
"Guramma Asia", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення десерів, тортів, морозива, сорбетів, згідно меню ресторана;
2. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
3. Проведення інвентаризацій;

Шеф-кондитер

с 06.2017 по 07.2018 (1 год 1 месяц)
Дом вкуса, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Створення та розробка нових позицій меню;
2. Організація та управління виробничим процесом кондитерського цеху;
3. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
4. Створення технологічних та калькуляційних карт;
5. Планування та контроль товарних запасів;
6. Проведення інвентаризацій;
7. Організація ефективної роботи персоналу;

Шеф-кондитер

с 08.2014 по наст. время (9 лет 9 месяцев)
Кондитерская « Royalcake», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення та оформлення тортів на замовлення;
2. Розробка авторського меню, асортименту;
3 Створення нових рецептур;
4. Ведення документації;
5. Планування та контроль товарних запасів;
6. Створення технологічних та калькуляційних карт;

Шеф-кондитер

с 04.2014 по 08.2014 (4 месяца)
Fresh Factory, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Створення та розробка рецептур;
2. Організація та управління виробничим процесом кондитерського цеху;
3. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
4. Планування та контроль товарних запасів;
5. Проведення інвентаризацій;
6. Вирішення адміністративних та господарських питань;
7. Організація ефективної роботи персоналу;
8. Ведення документації та звітності;

Кондитер

с 03.2013 по 04.2014 (1 год 1 месяц)
Р-н Доверсоль, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення кондитерских та хлібобулочних виробів згідно технолгічних карт.
2. Планування та контроль товарних запасів;
3. Проведення інвентаризацій;
4. Виготовлення та оформлення тортів на замовлення;

Шеф-кондитер

с 11.2012 по 02.2013 (3 месяца)
ВАТ Готель Лыбидь, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Створення та розробка десетів та хібобулоних виробів для шведскої линії;
2. Організація та управління виробничим процесом кондитерського цеху;
3. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
4. Планування та контроль товарних запасів;
5. Проведення інвентаризацій;
6. Вирішення адміністративних та господарських питань;
7. Організація ефективної роботи персоналу;
8. Ведення документації та звітності;

Кондитер

с 03.2012 по 07.2012 (4 месяца)
”Mon Ami”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення кондитерских та хлібобулочних виробів (макарон, круасанів, мусових тортів, капкеків, пряників ,тарт, рулетів і т.д.).

Кондитер

с 01.2007 по 01.2009 (2 года)
Р- н ”Роксолана”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення кондитерских виробів згідно меню (тортів, десертів, печева, рулетів, і т.д.)

Шеф-кондитер

с 01.2005 по 01.2006 (1 год)
ВАТ «Киев», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Створення та розробка десетів для шведскої линії;
2. Організація та управління виробничим процесом кондитерського цеху;
3. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
4. Планування та контроль товарних запасів;
5. Проведення інвентаризацій;
6. Вирішення адміністративних та господарських питань;
7. Організація ефективної роботи персоналу;
8. Ведення документації та звітності;

Кондитер

с 01.2003 по 01.2007 (4 года)
ВАТ Готель "Днипро", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення кондитерских виробів згідно меню (тортів, десертів, печева, рулетів, і т.д.)

Образование

Лубенське ПТУ №12

Кухар, Лубни
Среднее специальное, с 2001 по 2002 (1 год)

Знания и навыки

MS Word MS Excel Користувач ПК

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

Особисті якості:
1. Вміння працювати в команді;
2. Відповідльність, стресостійкість, організованість;
3. Фізична витривалість;
4. Відсутність шкідливих звичок;

Хобі:
1. Вивчення іноземніх мов;
2. Фітнес.

Похожие кандидаты

Шеф-кондитер
Киев

Шеф-кондитер
37000 грн, Киев

Шеф-кондитер
40000 грн, Киев

Шеф-кондитер
Киев, Удаленно

Шеф-пекар
40000 грн, Киев

Шеф-кондитер
Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: