Евгеній
Шеф-кондитер
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 40 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/1438471
Опыт работы
Кондитер
с 11.2021 по 11.2022
(1 год)
ТОВ " Ла Фарина", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Виготовлення кондитерских та хлібобулочних виробів згідно технолгічних карт.
Кондитер
с 10.2020 по 06.2021
(8 месяцев)
ТОВ " Вилла-Рика", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Виготовлення тортів, тістечок, цукерок, кексів, іншої випічки згідно меню;
2. Планування та контроль надходження товарних запасів;
3. Організація процесу виробництва;
4. Проведення інвентаризацій;
Шеф-кондитер
с 04.2019 по 09.2020
(1 год 5 месяцев)
Papashon, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Створення та розробка рецептур;
2. Виготовлення тортів на замовлення, морозива, тістечок, цукерок, кексів та ін.
3. Організація процесу виробництва;
4. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
5. Планування та контроль надходження товарних запасів;
6. Ведення документації та звітності;
7. Проведення інвентаризацій;
8. Підбір,навчання, організація роботи персоналу;
Кондитер
с 07.2018 по 04.2019
(9 месяцев)
"Guramma Asia", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Виготовлення десерів, тортів, морозива, сорбетів, згідно меню ресторана;
2. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
3. Проведення інвентаризацій;
Шеф-кондитер
с 06.2017 по 07.2018
(1 год 1 месяц)
Дом вкуса, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Створення та розробка нових позицій меню;
2. Організація та управління виробничим процесом кондитерського цеху;
3. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
4. Створення технологічних та калькуляційних карт;
5. Планування та контроль товарних запасів;
6. Проведення інвентаризацій;
7. Організація ефективної роботи персоналу;
Шеф-кондитер
с 08.2014 по наст. время
(9 лет 9 месяцев)
Кондитерская « Royalcake», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Виготовлення та оформлення тортів на замовлення;
2. Розробка авторського меню, асортименту;
3 Створення нових рецептур;
4. Ведення документації;
5. Планування та контроль товарних запасів;
6. Створення технологічних та калькуляційних карт;
Шеф-кондитер
с 04.2014 по 08.2014
(4 месяца)
Fresh Factory, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Створення та розробка рецептур;
2. Організація та управління виробничим процесом кондитерського цеху;
3. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
4. Планування та контроль товарних запасів;
5. Проведення інвентаризацій;
6. Вирішення адміністративних та господарських питань;
7. Організація ефективної роботи персоналу;
8. Ведення документації та звітності;
Кондитер
с 03.2013 по 04.2014
(1 год 1 месяц)
Р-н Доверсоль, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Виготовлення кондитерских та хлібобулочних виробів згідно технолгічних карт.
2. Планування та контроль товарних запасів;
3. Проведення інвентаризацій;
4. Виготовлення та оформлення тортів на замовлення;
Шеф-кондитер
с 11.2012 по 02.2013
(3 месяца)
ВАТ Готель Лыбидь, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Створення та розробка десетів та хібобулоних виробів для шведскої линії;
2. Організація та управління виробничим процесом кондитерського цеху;
3. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
4. Планування та контроль товарних запасів;
5. Проведення інвентаризацій;
6. Вирішення адміністративних та господарських питань;
7. Організація ефективної роботи персоналу;
8. Ведення документації та звітності;
Кондитер
с 03.2012 по 07.2012
(4 месяца)
”Mon Ami”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Виготовлення кондитерских та хлібобулочних виробів (макарон, круасанів, мусових тортів, капкеків, пряників ,тарт, рулетів і т.д.).
Кондитер
с 01.2007 по 01.2009
(2 года)
Р- н ”Роксолана”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Виготовлення кондитерских виробів згідно меню (тортів, десертів, печева, рулетів, і т.д.)
Шеф-кондитер
с 01.2005 по 01.2006
(1 год)
ВАТ «Киев», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Створення та розробка десетів для шведскої линії;
2. Організація та управління виробничим процесом кондитерського цеху;
3. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
4. Планування та контроль товарних запасів;
5. Проведення інвентаризацій;
6. Вирішення адміністративних та господарських питань;
7. Організація ефективної роботи персоналу;
8. Ведення документації та звітності;
Кондитер
с 01.2003 по 01.2007
(4 года)
ВАТ Готель "Днипро", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Виготовлення кондитерских виробів згідно меню (тортів, десертів, печева, рулетів, і т.д.)
Образование
Лубенське ПТУ №12
Кухар, Лубни
Среднее специальное, с 2001 по 2002 (1 год)
Знания и навыки
Знание языков
Английский — начинающий
Дополнительная информация
Особисті якості:
1. Вміння працювати в команді;
2. Відповідльність, стресостійкість, організованість;
3. Фізична витривалість;
4. Відсутність шкідливих звичок;
Хобі:
1. Вивчення іноземніх мов;
2. Фітнес.
Похожие кандидаты
Шеф-кондитер
Киев
Шеф-кондитер
37000 грн, Киев
Шеф-кондитер
40000 грн, Киев
Шеф-кондитер
Киев, Удаленно
Шеф-пекар
40000 грн, Киев
Шеф-кондитер
Киев