Резюме від 7 лютого 2023 PRO

Евгеній

Шеф-кондитер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кондитер

з 11.2021 по 11.2022 (1 рік)
ТОВ " Ла Фарина", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення кондитерских та хлібобулочних виробів згідно технолгічних карт.

Кондитер

з 10.2020 по 06.2021 (8 місяців)
ТОВ " Вилла-Рика", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення тортів, тістечок, цукерок, кексів, іншої випічки згідно меню;
2. Планування та контроль надходження товарних запасів;
3. Організація процесу виробництва;
4. Проведення інвентаризацій;

Шеф-кондитер

з 04.2019 по 09.2020 (1 рік 5 місяців)
Papashon, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Створення та розробка рецептур;
2. Виготовлення тортів на замовлення, морозива, тістечок, цукерок, кексів та ін.
3. Організація процесу виробництва;
4. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
5. Планування та контроль надходження товарних запасів;
6. Ведення документації та звітності;
7. Проведення інвентаризацій;
8. Підбір,навчання, організація роботи персоналу;

Кондитер

з 07.2018 по 04.2019 (9 місяців)
"Guramma Asia", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення десерів, тортів, морозива, сорбетів, згідно меню ресторана;
2. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
3. Проведення інвентаризацій;

Шеф-кондитер

з 06.2017 по 07.2018 (1 рік 1 місяць)
Дом вкуса, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Створення та розробка нових позицій меню;
2. Організація та управління виробничим процесом кондитерського цеху;
3. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
4. Створення технологічних та калькуляційних карт;
5. Планування та контроль товарних запасів;
6. Проведення інвентаризацій;
7. Організація ефективної роботи персоналу;

Шеф-кондитер

з 08.2014 по нині (9 років 9 місяців)
Кондитерская « Royalcake», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення та оформлення тортів на замовлення;
2. Розробка авторського меню, асортименту;
3 Створення нових рецептур;
4. Ведення документації;
5. Планування та контроль товарних запасів;
6. Створення технологічних та калькуляційних карт;

Шеф-кондитер

з 04.2014 по 08.2014 (4 місяці)
Fresh Factory, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Створення та розробка рецептур;
2. Організація та управління виробничим процесом кондитерського цеху;
3. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
4. Планування та контроль товарних запасів;
5. Проведення інвентаризацій;
6. Вирішення адміністративних та господарських питань;
7. Організація ефективної роботи персоналу;
8. Ведення документації та звітності;

Кондитер

з 03.2013 по 04.2014 (1 рік 1 місяць)
Р-н Доверсоль, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення кондитерских та хлібобулочних виробів згідно технолгічних карт.
2. Планування та контроль товарних запасів;
3. Проведення інвентаризацій;
4. Виготовлення та оформлення тортів на замовлення;

Шеф-кондитер

з 11.2012 по 02.2013 (3 місяці)
ВАТ Готель Лыбидь, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Створення та розробка десетів та хібобулоних виробів для шведскої линії;
2. Організація та управління виробничим процесом кондитерського цеху;
3. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
4. Планування та контроль товарних запасів;
5. Проведення інвентаризацій;
6. Вирішення адміністративних та господарських питань;
7. Організація ефективної роботи персоналу;
8. Ведення документації та звітності;

Кондитер

з 03.2012 по 07.2012 (4 місяці)
”Mon Ami”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення кондитерских та хлібобулочних виробів (макарон, круасанів, мусових тортів, капкеків, пряників ,тарт, рулетів і т.д.).

Кондитер

з 01.2007 по 01.2009 (2 роки)
Р- н ”Роксолана”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення кондитерских виробів згідно меню (тортів, десертів, печева, рулетів, і т.д.)

Шеф-кондитер

з 01.2005 по 01.2006 (1 рік)
ВАТ «Киев», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Створення та розробка десетів для шведскої линії;
2. Організація та управління виробничим процесом кондитерського цеху;
3. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
4. Планування та контроль товарних запасів;
5. Проведення інвентаризацій;
6. Вирішення адміністративних та господарських питань;
7. Організація ефективної роботи персоналу;
8. Ведення документації та звітності;

Кондитер

з 01.2003 по 01.2007 (4 роки)
ВАТ Готель "Днипро", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Виготовлення кондитерских виробів згідно меню (тортів, десертів, печева, рулетів, і т.д.)

Освіта

Лубенське ПТУ №12

Кухар, Лубни
Середня спеціальна, з 2001 по 2002 (1 рік)

Знання і навички

MS Word MS Excel Користувач ПК

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості:
1. Вміння працювати в команді;
2. Відповідльність, стресостійкість, організованість;
3. Фізична витривалість;
4. Відсутність шкідливих звичок;

Хобі:
1. Вивчення іноземніх мов;
2. Фітнес.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: