Резюме від 9 травня 2024 PRO

Yana

Шеф-кондитер, 37 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог

з 05.2024 по 05.2024 (менш ніж місяць)
Unity, Київ (Харчова промисловість)

Розробка рецептур та впровадження в виробництво веганських бейглів на заквасці, звичайних і цільнозернових.

Шеф кондитер

з 01.2023 по 06.2023 (5 місяців)
Любов і люди (ресторан), Київ (Харчова промисловість)

Розробка корисних десертів до відкриття (проектна робота)

Технолог & Завідуюча виробництвом

з 01.2022 по 06.2023 (1 рік 5 місяців)
VMway, Київ (Харчова промисловість)

- консультування та комплектація виробничого цеху, , запуск з нуля
- розробка асортименту цукерок без цукру, глютену та лактози
- навчання персоналу
- ведення документації та звітності
- інвентаризація, закупка
- робота з командою (ідеологія, вирішення конфліктів, мотивація)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Ведуча рубрики "Правильні солодощі"

з 05.2021 по 08.2022 (1 рік 3 місяці)
КусКус ютуб канал, Київ (ЗМІ, медіа)

Приготування власних авторських корисних десертів під час зйомки кулінарної рубрики на ютуб каналі для кабельного телебачення

https://www.youtube.com/watch?v=8beAOn97Bok
https://www.youtube.com/watch?v=h6qYM9DGH2A
https://www.youtube.com/watch?v=L2MBeWtSj94
https://www.youtube.com/watch?v=ZzWzy6pe0cM
https://www.youtube.com/playlist?list=PLCZKXuvTwfaU2lhlrGKciiMOvsb7S55Wm

Технолог

з 02.2021 по 06.2023 (2 роки 4 місяці)
Fruity Yummy, Київ (Харчова промисловість)

Розробка рецептур корисних цукерок без цукру, соєвого молока, розпушувача для випічки, веганського замінника яєць, капучіно:
https://fruity-yummy.com/ua/p1613873660-tsukerki-proteyinovi-polunitsya.html
https://fruity-yummy.com/ua/p1613873886-tsukerki-proteyinovi-matcha.html
https://fruity-yummy.com/ua/p1613873928-tsukerki-proteyinovi-mango.html
https://fruity-yummy.com/ua/p1664176388-kapuchino.html
https://fruity-yummy.com/ua/p1613884694-rozpushuvach-dlya-tista.html
https://fruity-yummy.com/ua/p1613885438-zaminnik-yayets.html
https://fruity-yummy.com/ua/p1613876551-moloko-suhe-soyevo.html
https://fruity-yummy.com/ua/p1613875848-zaminnik-moloka-soyevij.html

Шеф-кондитер (проектна робота)

з 11.2020 по 11.2020 (менш ніж місяць)
Food & Bakery, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка печива та цукерок без цукру

Технолог

з 08.2020 по 05.2023 (2 роки 9 місяців)
Smart Food, Київ (Харчова промисловість)

Розробка рецептур нових продуктів( кондитерські вироби без цукру,лактози та глютену), підбір,навчання, організація роботи персоналу, часткове ведення закупки,підбір технічного забезпечення, консультування, робота з командою (ідеологія, вирішення конфліктів, мотивація)

https://smartfood.store/uk/products/bulk-boxes/smart-food-ch-bulk-box-1515-12-sht-240-gram/
https://smartfood.store/uk/products/gift-boxes/smart-food-gift-box-amaranth-s-black-6-sht-120-gramm/
https://smartfood.store/uk/products/gift-boxes/smart-food-gift-box-canna-s-black-9-sht-180-gram/
https://smartfood.store/uk/products/gift-boxes/smart-food-gift-box-low-black-4-sht-80-gramm/
https://smartfood.store/uk/products/gift-boxes/smart-food-gift-box-s-black-4-sht-80-gramm/

Технолог (проектна робота)

з 02.2020 по 02.2020 (менш ніж місяць)
LUVO, Київ (Харчова промисловість)

Створення рецептур веганських шоколадних цукерок та печива. Проектна робота

Шеф кондитер (проектна робота)

з 01.2020 по 01.2020 (менш ніж місяць)
Хармс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення веганського та низькокалорійного десертів

Шеф кондитер & Зав виробництвом

з 01.2020 по 05.2022 (2 роки 4 місяці)
Veterano Brownie, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Інвентаризація, закупка, навчання персоналу, робота з командою (ідеологія, вирішення конфліктів, мотивація)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Розробка нових смаків брауні:
- без цукру
- веганський
- малинова карамель брі
- смородиновий мармелад арахісова
паста
- тропічний

- брауні банка: карамель, манго-маракуйя, чорниця-лаванда, тирамісу

- брауні-печиво

Технолог (проектна робота)

з 11.2019 по 05.2020 (6 місяців)
Sonora Trade Sp.z o.o., Краків (Харчова промисловість)

Розробка печива (health products) для масового виробництва

Технолог

з 09.2019 по 06.2023 (3 роки 9 місяців)
PastaFamily, Київ (Харчова промисловість)

Розробка нових смаків арахісових паст, паст з протеїном, пасти "Різдвяний пряник"

https://pasta-family.com.ua/product_group/arahisovaja-pasta/%D1%81-proteinom-%D0%B8-shokoladom-500-%D0%B3/
https://pasta-family.com.ua/product_group/arahisovaja-pasta/%D1%81-proteinom-500-%D0%B3/
https://pasta-family.com.ua/product_group/arahisovaja-pasta/%D1%81-dynej-500-%D0%B3/

Технолог (проектна робота)

з 08.2019 по 03.2020 (7 місяців)
Ketoketobakery, Київ (Харчова промисловість)

Розробка нового ассортименту, консультування
https://ketoketo.com.ua/ru/kyiv/menu#24
https://ketoketo.com.ua/ru/kyiv/menu#14

Шеф кондитер (проектна робота)

з 06.2019 по 06.2019 (менш ніж місяць)
Capo di Monte, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Написання рецептур нових позицій десертного меню. Проектна робота

Співвласник & Шеф-Кондитер

з 08.2018 по 12.2018 (4 місяці)
Bon Bar Row ( BBR - гарний барний ряд), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи, розробка та створення нових рецептур широкої направленості (сучасна класична, вегетаріанська, спортивна, дієтична кухня), пошук, відбір та навчання персоналу, ведення закупки продуктів, підбір техніки, інвентаря, частковий облік, організація робочого процесу, пошук клієнтів та інше, коли потребує ситуація.

Виконавчий директор & Шеф

з 07.2017 по 04.2018 (9 місяців)
Solodkiy, Київ (Харчова промисловість)

розробка та створення нових рецептур, написання техкарт, пошук та навчання персоналу, часткове ведення закупки продуктів та інвентаря, організація робочого процесу, пошук клієнтів

Кондитер

з 05.2017 по 08.2017 (3 місяці)
BAO - MODERN CHINESE RESTAURANT & BAR, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлення сучасних мусових десертів

Кухар

з 01.2017 по 02.2017 (1 місяць)
Vapiano, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування десертів, випічки, часткове виконяння обов"язків кухаря холодного процесу

Директор & Шеф-Кондитер

з 03.2015 по 01.2017 (1 рік 10 місяців)
Домашня онлайн-кондитерська, Фастів (Харчова промисловість)

Створення та розробка рецептур, виготовлення тортів, тістечок, цукерок, мафінів, кексів, дріжджового та бездріжджового хліба та іншої випічки на замовлення по класичним, сучасним та авторським рецептурам.

Освіта

Центр дієтології та психотерапії Баланс

Дієтологія та нутриціологія для спеціалістів, Київ
Середня спеціальна, з 2020 по 2020 (менш ніж 1 рік)

6-тимісячний курс з поглибленним вивченням анатомічних і фізіологічних основ людського тіла, метаболізму, особливостей харчування при певних захворюваннях, заняттях спортом та ін.

Інститут підготовки кадрів промисловості

Повар-кондитер, Київ
Середня спеціальна, з 2014 по 2015 (5 місяців)

Національний педагогічний університет ім. Драгоманова

“Правознавства”, Київ
Незакінчена вища, з 2008 по 2012 (3 роки 9 місяців)

Київський технікум готельного господарства

“Правознавства”, Київ
Середня спеціальна, з 2005 по 2008 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство,сумлінний виробник, відповідальний споживач

22.02.21

Фінансовий менеджмент Києво-Могилянська бізнес школа

2021

Маркетинг: розробка та продаж пропозиції цінності Києво-Могилянська бізнес школа

2021

Cookery School Хліб та випічка

2021

Cookery School Шоколатьє.Нарізні цукерки

2021

Cookery School Шоколатьє. Корпусні цукерки, декорування, шоколадна плитка

2021

Chefconditer Еліна Бойко Macarons

2021

Персональний тренер тренажерного залу

2022, 1 місяць (20 год теорії+50 год практики)

Стретчінг інструктор

2022,1 міс

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS Outlook Створення десертных рецептур вегетаріанської/веганської кухні Створення десертных рецептур дієтичної (дюкан, кето та ін) кухні

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Розглядаю лише проектну роботу, партнерство. Не пропонувати роботу по графіку на посади кондитерів і шеф-кондитерів, мені це не цікаво!

Професійні навички та досягнення:
- Ведення декількох кулінарних проектів з нуля, часто одночасно;
- Розробка меню, асортименту;
- Створення нових рецептур;
- Підбір та навчання персоналу;
- Робота з командою (тренінги, ідеологія, вирішення конфліктів, мотивація)
- Комплектація професійної кухні, кондитерського цеху;
- Організація процесу виробництва;
- Проведення майстер класів з вегетаріанської/веганської/дієтичної (кето, дюкан та ін.) випічки та десертів. Безлактозні, безглютенові десерти без цукру;
- Консультування, проведення майстер-класів та тренінгів зі здорового способу життя та усвідомленого харчування;
- Консультування по нутриціології
- Індивідуальне тренерство (харчування, тренування, мислення - комплексний підхід)

Хобі: заняття в тренажерному залі, велоспорт, велоподорожі, йога, стретчінг, біг, кулінарія, читання художньої та наукової літератури, відвідування різноманітних майстер-класів та тренінгів.

Люблю досягати результатів, поєднувати творчу роботу з адміністративною, управлінською.
До роботи відношусь відповідально та креативно. Організована, ініціативна, пунктуальна, уважна, наполеглива, не маю шкідливих звичок, швидко навчаюсь новому. Ціную особистий простір для самостійного прийняття рішень, що входять до сфери моєї компетенції.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Шеф-кондитер
Київ

Шеф-кондитер
40000 грн, Київ

Шеф-кондитер
Київ, Дистанційно

Шеф-пекар
40000 грн, Київ

Шеф-кондитер
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: