Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Олексій

Керуючий рестораном, операційний директор, 45 000 грн

Рассматривает должности:
Керуючий рестораном, операційний директор, Керуючий рестораном, Керуючий готельно-ресторанним комплексом
Вид занятости:
полная
Возраст:
51 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий проєкту

с 05.2020 по 04.2025 (4 года 11 месяцев)
Ukraine Pod Systems, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Посадові обов'язки:
- аналіз ринку електронних цигарок
- виведення на ринок нового продукту
- робота з виробниками продукції (підбір, заключення контрактів,
контроль поставок)
- підбір та навчання персоналу;
- оформлення всіх документів;
- взаємодія з контролюючими органами;
- формування бази клієнтів.

Керуючий рестораном

с 12.2018 по 03.2020 (1 год 3 месяца)
Заклад "HiKafe", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Структуризація, управління та розвиток закладу громадського харчування "HiKafe", розташованого в Бізнес центрі "ІРВА".

В мої обов'язки входило:
• Повний аудит працюючого закладу;
• Реструктуризація компанії, виведення із кризи в рентабельність;
• Створення бух обліку та звітності;
• Складання бюджетів та фін. планів, оптимізація доходів та витрат;
• Зменшення фудкосту;
• Робота з постачальниками та ціноутворення. Закупівлі та ціни в меню;
• Набір персоналу;
• Тренінги для персоналу з сервісу;
• Розвиток закладу та збільшення гостьового потоку, залучення банкетів, популяризація закладу;
• Робота з гостями та правильне збільшення середнього чека;
• Операційне управління.

Керуючий готелем

с 08.2017 по 12.2018 (1 год 4 месяца)
Мережа апартаментів "CityApartments", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Структуризація, управління та розвиток мережі апартаментів у місті Києві.
В мої обов'язки входило:
• Реструктуризація компанії;
• Набір та підготовка персоналу;
• Розробка стандартів роботи компанії та обслуговування гостей;
• Підготовка та розміщення інформації про апартаменти на наступних майданчиках: Booking.com, Airbnb.ru, Expedia.com та ін.
• Проведення переговорів із партнерами;
• Пошук та проведення переговорів із власниками апартаментів;
• Операційне управління.

Керівник проєкту

с 05.2013 по 03.2017 (3 года 10 месяцев)
"AP consulting", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

З травня 2013 року до вересня 2014 року – "Feldman Ecopark", м. Харків. Розвиток, організація роботи та управління Екопарком.

З грудня 2013 року по березень 2014 року - підготовка до відкриття та відкриття нічного клубу "Sorry Бабуся" у місті Донецьк на посаді виконавчого директора.

З вересня 2014 року по березень 2017 року - підготовка матеріалів та участь у тендерах з організації корпоративного харчування великих підприємств у містах Київ, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Нікополь.

Керівник проєкту

с 02.2012 по 04.2013 (1 год 2 месяца)
Частный бизнес, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник проектів (StartUp) із відкриття закладів громадського харчування.

Організація та керівництво роботами з відкриття нових закладів громадського харчування у різних містах України: Київ, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків.

Керівник проєкту

с 09.2011 по 12.2011 (3 месяца)
Компанія "Оптима Проджект" (Київ), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Компанія виконувала кейтерингове обслуговування НСК "Олімпійський" (Національний спортивний комплекс «Олімпійський» м. Київ).

В мої обов'язки входило:
• Організація кейтерингового обслуговування стадіону "з нуля";
• Координація роботи підрозділу кейтерингу компанії на стадіоні
НСК "Олімпійський" (42 заклади Фаст-фуд, їдальня для
персоналу НСК, дві Лаунж-зони (Vip-рівень), 38 лож для Vip-
гостей, обслуговування конференцій тощо);
• Набір та підготовка персоналу;
• Проведення фінансових звірок із відділом кейтерингу стадіону;
• Участь у розробці та узгодженні меню на матчі;
• Проведення переговорів із постачальниками;
• Ведення контролю за розрахунками з постачальниками;
• Операційне управління.

Керівник відділу

с 07.2009 по 09.2011 (2 года 2 месяца)
Компанія «Ройал Кейтерінг Сервіс» Київ., Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Компанія «Роял Кейтеринг Сервіс» м. Киев. Керівник відділу швидкого харчування на стадіоні «Донбас Арена» ( укр. Донбас Арена , англ. Donbass Arena ) — футбольний стадіон у Донецьку . Перший у Східній Європі стадіон спроектований і побудований відповідно до 5-зіркової акредитації УЄФА. Являється один із 23 стадіонів у світі категорії «Еліт».
З квітня 2011 року займав посаду Керівника проекту «Кейтерінг Донбас Арена» в компанії «Роял Кейтеринг Сервіс».

У мої обов'язки входило:
• розробка та організація робіт відділу швидкого харчування (фаст-фуд, стріт-фуд і т.д.) на території стадіону «Донбас Арена»;
• розробка і введення асортименту продаваної продукції;
• первинний підбор постачальників;
• набір і підготовка персоналу;
• розробка тренінгів для персоналу;
• здійснення операційного управління заведеннями швидкого харчування (53 заведення Фаст-фуд і 3 заведення Стріт-фуд) на території стадіону «Донбас Арена».
На позиції Керівник проекту в мої обов'язки входить:
• Координація роботи підрозділу кейтерингу компанії «Роял Кейтеринг Сервіс» на «Донбас Арене» (53 закладу Фаст-фуд, 3 закладу Стріт-фуд, Фан-Кафе, столова для персоналу ДА, ; 4 Сільвер бара, 3 ресторану Vip-рівня, 42 закладу для VVip-гостей);
• Проведення фінансових сверок з відділом кейтеринга «Донбас Арени»;
• Участь у розробці та погодженні меню на матчі;
• Проведення переговорів з постачальниками;
• Ведення контролю за розрахунками з постачальниками.

Керівник проєкту

с 06.2008 по 03.2009 (9 месяцев)
Київський Гольф Клуб GolfStream, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття комплексу закладів (з 4 ресторанів) з нуля, робота з іноземними консультантами, складання бюджету відкриття закладу, робота з постачальниками обладнання та продуктів, проведення тендерів, набір персоналу, навчання персоналу.

Керівник проєкту

с 03.2007 по 03.2008 (1 год)
Заклад швидкого харчування «Куля Вара»., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник із відкриття закладу (StartUp)
Відкриття закладу з нуля, складання бюджету відкриття закладу, робота з постачальниками обладнання та продуктів, проведення тендерів, набір персоналу, навчання та подальше керування закладом.

Керівник проєкту

с 12.2005 по 03.2007 (1 год 3 месяца)
ТОВ «Будинок кави «Калді»., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота на посаді керівника з відкриття кав'ярні «Калді» (смаження кави безпосередньо у кав'ярні перед відвідувачами) м. Київ; кав'ярні-піцерії "САНкафе" м. Київ; директор ТОВ «Будинок кави «Калді».

Консультант по продажам кафе.

с 07.2005 по 11.2005 (4 месяца)
Компания «ФудМастер». Сеть кафе быстрого обслуживания (fast food) «Смачна Картопля» г. Киев. (Гостинично-ресторанный бизнес)

Керуючий мережею закладів харчування

с 08.2002 по 05.2005 (2 года 9 месяцев)
Компанія "Агро-Дом". Мережа закладів «Печена картопля», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану, директор.
З 2004р – Керуючий мережею закладів «Печена картопля» України.

Менеджер з продажу

с 07.2000 по 05.2002 (1 год 10 месяцев)
Компанія "Макдоналдс Юкрейн Лтд", Ресторан "Макдоналдс "Соборна", Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

До моїх обов'язків входило:
•управління робочою зміною ресторану (близько 20 осіб);
• робота з постачальниками (складання замовлення на продукцію, прийом постачання, оформлення документів);
•відділ "Якість, культура обслуговування, чистота" (якість продукції, робота з відвідувачами, чистота ресторану);
•технічний стан обладнання та будівлі;
•інвентаризація продуктів, складання тижневих та місячних звітів роботи ресторану;
маркетингові програми ресторану (розробка, аналіз, оцінка).

Образование

Вінницький Технічний Університет

Автоматики та комп'ютерних систем управління, Вінниця
Неоконченное высшее, с 1991 по 1996 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Заочна Фізико-матиматична школа при Московському Фізико-технічному інституті

1986 г.-1991 г

Crew Trainers Course (CTC – курс інструктора з навчання). Компанія "Макдоналдс Юкрейн Лтд", диплом.

Октябрь 2000 г.

Swing Managers Course (SMC – курс менеджера ділянки). Компанія "Макдоналдс Юкрейн Лтд", диплом.

Апрель 2001 г.

Курс за програмою "Практичні навички керівництва". Компанія «Ді Енд Вай»

Август 2007 г.

TMI Ukraine – Бізнес-юніт у структурі ТОВ "КМК Бізнес Тренінг".

Июль 2009 г.

Знания и навыки

  • Торгсофт
  • МойСклад
  • Dilovod
  • Программа iiko (Айко)
  • Управлінські навички
  • MS Excel
  • Управління підприємством
  • Стресостійкість

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Персональні якості:
• швидке навчання, прагну розвинути професійні якості, не зупинятися на досягнутому;
• комунікабельний, вмію працювати як у команді, так і приймати самостійні рішення;
• маю хороші організаторські здібності.

Сфери інтересів: Туризм, комп'ютер, більярд.

Додаткові відомості:
• Права категорії «В»;
• Рекомендації на вимогу;
• Можливий переїзд, довгострокові відрядження.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: