Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 апреля 2024 PRO

Денис

Керівник юридичного відділу, юрист, юрисконсульт, адвокат

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Измаил
Готов работать:
Измаил, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор юридичного департаменту (Head of legal department)

с 07.2022 по 04.2024 (1 год 9 месяцев)
приватне акціонерне товариство "Українське Дунайське пароплавство", Ізмаїл (Транспорт, логістика)

Організація та загальне керівництво роботою юридичного департаменту шиппінгової компанії, до функцій якого в тому числі віднесено: загальний правовий супровід діяльності компанії; організація договірної роботи, в тому числі ЗЕД; робота з досудового врегулювання конфліктів, спорів і суперечок; претензійно-позовна робота, в тому числі закордонні арбітражі та суди; робота у сфері майнових і земельних відносин.

Начальник юридичного відділу

с 09.2013 по 07.2022 (8 лет 10 месяцев)
державне підприємство "Адміністрація морських портів України" (Ізмаїльська філія - Адміністрація Ізмаїльського морського порту), Ізмаїл (Транспорт, логістика)

Організація та загальне керівництво роботою юридичного відділу Адміністрації морського порту, до функцій якого в т.ч. віднесено: загальний правовий супровід діяльності Адміністрації порту; участь в договірній роботі (включно в сфері публічних закупівель); робота з досудового врегулювання конфліктів, спорів і суперечок; претензійно-позовна робота; робота в сфері поводження з державним майном (включно з питаннями земельних та орендних відносин, реєстрацією майнових прав тощо).

Юрисконсульт ІІ категорії

с 06.2013 по 09.2013 (3 месяца)
державне підприємство "Адміністрація морських портів України" (Ізмаїльська філія - Адміністрація Ізмаїльського морського порту), Ізмаїл (Транспорт, логістика)

Загальне типове коло обов'язків in-house юриста, в т.ч. правовий супровід діяльності Адміністрації морського порту (самостійна підготовка та перевірка наданих на розгляд проєктів внутрішніх нормативних документів, правовий аналіз різноманітних питань та подій, тощо), участь в договірній роботі (самостійна підготовка та перевірка наданих на розгляд проєктів договорів і угод, підготовка протоколів розбіжностей та узгодження розбіжностей, участь в узгоджувальних переговорах, методологічне сприяння з питань публічних (державних) закупівель, представництво інтересів в АМКУ, тощо), претензійно-позовна робота (вжиття заходів досудового врегулювання спорів, складання всіх форм і видів процесуальних документів, представництво інтересів в судах всіх інстанцій та юрисдикцій тощо).

Юрисконсульт (різних категорій)

с 02.2010 по 09.2013 (3 года 7 месяцев)
ПрАТ "Українське Дунайське пароплавство", Ізмаїл (Транспорт, логістика)

Загальне типове коло обов'язків in-house юриста, в т.ч. правовий супровід діяльності (самостійна підготовка та перевірка наданих на розгляд проєктів внутрішніх нормативних документів, правовий аналіз різноманітних питань та подій (включно аварії, морські події), тощо), участь в договірній роботі (самостійна підготовка та перевірка наданих на розгляд проєктів договорів і угод, підготовка протоколів розбіжностей та узгодження розбіжностей, участь в узгоджувальних переговорах, тощо), претензійно-позовна робота (вжиття заходів з досудового врегулювання спорів, складання всіх форм і видів процесуальних документів, представництво інтересів в судах всіх інстанцій та юрисдикцій, в т.ч. МАК при ТПП України та судах на території РФ).

Юрисконсульт

с 08.2004 по наст. время (19 лет 8 месяцев)
приватна юридична практика, Ізмаїл (Юриспруденція)

правова допомога юридичним та фізичним особам, в тому числі надання консультацій, представництво осіб в судах різних інстанцій (переважно цивільна юрисдикція), державних установах і організаціях, тощо.

Образование

Міжрегіональна академія управління персоналом

Правознавство, митне та господарське право, Ізмаїл
Высшее, с 2002 по 2007 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю

2019

Тренінг за програмою "Landlord Port and Concessions" від MTBS

2019

Підтвердження рівня володіння знаннями у сфері публічних закупівель на порталі Уповноваженого органу

2021

Курси та навчання за програмою "Публічні закупівлі"

Постійно

Інші курси та тренінги (відеосемінари, тренінги та курси, семінари для підвищення кваліфікації адвоката, круглі столи тощо)

Постійно

Знания и навыки

ЛІГА:ЗАКОН ZakonOnline Rada.gov.ua Державні реєстри ЄДРСР

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
відповідальність, вміння працювати в команді, ініціативність, цілеспрямованість, порядність, комунікабельність, пунктуальність, готовність до динамічної роботи, стресостійкість, почуття гумору, прагнення до розвитку

ІНШЕ:
готовність до відряджень, в т.ч. закордонних.
Не палю, одружений.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: