Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 мая 2024 PRO

Ірина

Шеф-кухар, сушеф, технолог, завідуючий виробництвом

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Завідувач виробництвом

с 04.2023 по наст. время (1 год 1 месяц)
МедіЛюкс, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

с 12.2021 по 10.2022 (10 месяцев)
Кафе Аудиторія 90х, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу кухні з нуля, керівництво персоналом, контроль графіків виходу на роботу по таймінгу, контроль та складання графіків ФЗП (Labor cost)

Проведення навчання персоналу у користуванні технікою та технології приготування нових страв для працівників свого підрозділу, дегустації та розгорнуті описи страв для працівників сервісу.

Контроль залишків на складах, оцінка потреби в продуктах і своєчасні їх поповнення, робота з постачальниками, активно працюю з пошуком та моніторингом цін на ринку продукту в місті, кошторис витрат на закупівлю, контроль food cost.

Контроль порядку на робочих процесах.
Організація, закупівля та ремонт обладнання для підрозділу кухня.

Робота з КК та ТК, проведення та звітність щодо інвентаризацій.

Працюю дуже прискіпливо з документацією (тех.карти, калькул.карти) допомагаю власнику закладу вивести з критичного стану (збиткового).

Маю активну позицію у роботі тобто не сиджу в кабінеті, завжди на процесах, що є лідерським прикладом для команди.

Головний технолог мережі

с 01.2019 по 03.2021 (2 года 2 месяца)
Мережа ресторанів "Файні справи", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Технолог (розробник меню для закладів громадського харчування)
Відкриття закладів громадського харчування, корекція діючого меню, навчання персоналу, аудит закладу.

Навчання персоналу кухні з нуля, керівництво персоналом, контроль графіків виходу на роботу по таймінгу, контроль та складання графіків ФЗП (Labor cost)

Проведення навчання персоналу у користуванні технікою та технології приготування нових страв для працівників свого підрозділу, дегустації та розгорнуті описи страв для працівників сервісу.

Контроль залишків на складах, оцінка потреби в продуктах і своєчасні їх поповнення, робота з постачальниками, активно працюю з пошуком та моніторингом цін на ринку продукту в місті, кошторис витрат на закупівлю, контроль food cost.

Контроль порядку на робочих процесах.
Організація, закупівля та ремонт обладнання для мого підрозділу.

Робота з КК та ТК, проведення та звітність щодо інвентаризацій.

Контроль виходу страв до зали, робота з гостями.

Проведення різноманітних івентів та МК як для дітей так і для дорослих.

Працюю дуже прискіпливо з документацією (тех.карти, калькул.карти) допомагаю власнику закладу вивести з критичного стану (збиткового).

Маю активну позицію у роботі тобто не сиджу в кабінеті, завжди на процесах, що є лідерським прикладом для команди.
Досить жорсткий керівник, але водночас справедливий.

Су-шеф

с 05.2018 по 12.2018 (7 месяцев)
Ресторан "Ренесанс", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями.

Су-шеф

с 08.2016 по 03.2017 (7 месяцев)
Ресторан "Marmaris" ex "Гранатовый сад", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями.

Ст.смены / Су-шеф / Шеф повар

с 04.2013 по 12.2015 (2 года 8 месяцев)
Ресторан "Mafia" Украина, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями, складання презентацій у microsoft office.

Првар

с 05.2011 по 03.2013 (1 год 10 месяцев)
Эпицентр (Роздрібна торгівля)

Приготовление и выдача блюд по технологии их приготовления,фуршетное и банкетное обслуживание.

Шеф-повар

с 01.2009 по 05.2011 (2 года 4 месяца)
Украинский ресторан "Шкварка", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями.

Товаровед

с 12.2007 по 01.2009 (1 год 1 месяц)
Ч/П, Вінниця (магазин продуктов питания)

Робота з постачальниками (заявки, повернення, обміни), підбір асортименту товару, контроль приходів та продажів, підбір кадрів.

Повар

с 12.1999 по 01.2009 (9 лет 1 месяц)
Ч/П (Европейский ресторан)

Образование

ВПТУ №23

Кулинария ; Повар-кондитер, Винница
Среднее специальное, с 1997 по 1999 (1 год 10 месяцев)

Знания и навыки

MS Word MS Excel Користувач ПК MS Office Кулінарія MS PowerPoint

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Польский — начинающий
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Сімейний стан: незаміжня.
Особисті якості: відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, почуття гумору - усе присутнє в повному обсязі) Цілеспрямованість, профессіоналізм, легко навчаюсь і чітко розумію, що можу і чому потрібно довчитися, володію лідерськими якостями, сумлінно працюю з документацією (ТК, КК) Працюю на стороні інтересів власника.
Робота тільки у м. Вінниця!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: