Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 января 2024

Сергій

Office manager, керівник відділу, директор філії, представник (Західний регіон)

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
54 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Романишак Сергій Володимирович

Дата народження: 29.03.1970р.
Адреса: Львів, вул. Демнянська, б. 24, кв.11
Тел. моб.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета - пошук вакансії: робота в стабільній компанії.

Досвід роботи:
2013р. - 20... р. ТзОВ «Б С М» (Підрозділ компанії "SoftServe"). Пошук і здача в оренду офісних приміщень ІТ – Компаніям, забезпечення стабільного і комфортного функціонування офісу.
Посада: Менеджер, адміністратор офісу.
Обов’язки: Пошук офісних приміщень, придатних для оренди ІТ-Копманіями; організація ремонтів приміщень, перепланування кімнат, переобладнання у відповідності до вимог компанії; логістика (планування та здійснення закупів канцелярії, побутової хімії, продуктів та ін.); складський облік; координація роботи з іншими підрозділами по облаштуванню робочих місць; робота з постачальниками, проектантами, виконавцями робіт, транспортними організаціями; координація і контроль роботи служб обслуговуючого персоналу (прибиральниці, сантехніки, робітники); усунення недоліків, поломок, несправностей у процесі роботи офісу; забезпечення стабільної і комфортної роботи ІТ-Компанії в орендованому приміщенні офісу.

02.08р.-2013р. ТзОВ «Рудіус». Організація роботи підприємства з нуля; гуртово-роздрібна торгівля сантехобладнанням, комплектуючими деталями трубопроводів, насосним обладнанням та запчастинами, металопрокатом; створення клієнтської бази по всій Україні та за її межами.
Посада: директор.
Обов’язки: організація, планування та контроль збуту та постачання продукції у Львові та Львівській області, вихід на інші області Західного регіону та України. Комплектація підприємств продукцією згідно їх замовлень. Заключення угод з постачальниками. Підбір та навчання персоналу (5 спеціалістів), бюджетування витрат, контроль за фінансовою діяльністю підприємства, ведення переговорів, заключення контрактів з VIP-клієнтами, логістика, вирішення спірних питань з підприємствами та контролюючими органами.
Досягнення: створення збуту підприємства у регіоні, налагодження фінансово-господарської діяльності, напрацювання клієнтської бази, надійне закріплення підприємства у Західному регіоні, співпраця з контрагентами за межами України.

10.06р.-01.08р. ТзОВ «Лідер-Технотрейд». Посада: директор. Організація роботи підприємства з нуля; створення клієнтської бази по всій Україні.
08.05р.-10.06р. ДП “Сантехкомплект-Захід”, гуртова торгівля сантехобладнанням,
трубопровідною арматурою, іншими товарами промгрупи, що застосовуються у будівництві.
Посада: директор.
Обов’язки: організація, планування та контроль збуту продукції у Львові та Львівській області, вихід на інші області Західного регіону та України. Комплектація підприємств продукцією згідно їх замовлень. Заключення угод з постачальниками. Підбір та навчання персоналу (5 спеціалістів), бюджетування витрат, контроль за фінансовою діяльністю підприємства, ведення переговорів, заключення контрактів з VIP-клієнтами, логістика, вирішення спірних питань з підприємствами та контролюючими органами.
Досягнення: збільшення збуту підприємства у регіоні на 70%, збільшення клієнтської бази, надійне закріплення фірми у Західному регіоні.

10.2000- 12.2003. ТзОВ “Артикул”. Дистрибютор взуттєвої фабрики “Лідер”.
Посада: директор.
Обов’язки: реєстрація фірми з «нуля», підбір офісу та складу, організація та контроль збуту товару на території України; підбір та навчання персоналу (15 спеціалістів); планування, організація і контроль діяльності підприємства; ведення переговорів, заключення контрактів з VIP- клієнтами; вирішення спірних питань з клієнтами; проведення презентацій товарів на виставках, ведення справ у господарському суді.
Досягнення: організація роботи підприємства з нуля; створення клієнтської бази по всій Україні.

09.1995- 10.2000. Районні ДПІ м. Львова.
Посада: ревізор-інспектор - начальник відділу по контролю Зовнішньо-економічної діяльності підприємств.
1994- 1995. ВАТ “ЛАЗ”. Львівський автобусний завод.
Посада: економіст.
Обов’язки: планово- економічні розрахунки.
Освіта:
1990- 1995. Державний університет Львівська політехніка.
Спеціальність: інженер економіст. Диплом з відзнакою.
Додаткова інформація:
1.ПК: рівень досвідченого користувача.
2.Знання мов: англійська - рівень PreIntermediate (курси), польська- розмовний рівень.
3.Наявність водійських прав – категорія "В".
4.1:С бухгалтерія.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: