Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 июля 2017

Олег

Руководитель среднего звена, 7 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

1.П.І.Б. Дрибас Олег Володимирович

2. Дата народження: 19.07.1980

3. Телефон (дом., моб.): [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

4. На яку посаду претендуєте: Електронник, Менеджер, Керівник, Безпека. Бажаний оклад: > 3500 грн.

5. Освіта (роки навчання, повна назва учбового закладу, спеціальність, форма навчання):
Вища, з 06.1998 по 06.2003, Житомирський військовий інститут радіоелектроніки, за спеціальністю «Радіоелектронні комплекси, системи та засоби озброєння і військової техніки», кваліфікація – інженер радіоелектроніки, офіцер військового управління тактичного рівня, форма навчання – денна.

6. Додаткова інформація (водійське посвідчення, курси, стажування, тренінги тощо) 2008 рік – навчання в Центрі перепідготовки та післядипломної освіти Тернопільського державного технічного університету за програмою курсу «Принципи організації та функціонування сучасних систем звязку та телекоммунікацій». Права категорій А, В, С.

7.Останнє місце роботи:
Назва підприємства:

Березень 2014 - червень 2017 - інженер з обслуговуння апаратів розливу апаратів питної води "Водограй".

Грудень 2012 - березень 2014 - бригадир будівельної бригади фірми "Ільхо", м. Познань, Польща.

Вересень 2011 – грудень 2012 – приватний підприємець, роздрібна торгівля продуктами харчування, тютюновими та горілчаними виробами (продуктовий магазин).

Червень 2003 – вересень 2011 - Розвідувальний орган Державної прикордонної служби України, Інформаційний відділ «Чернівці» з місцем дислокації в Чернівецькому прикордонному загоні.
Сфера діяльності: радіомоніторинг. Посада: начальник підрозділу радіомоніторингу.
Посадові обов’язки: організація і управління поточною діяльністю підрозділу, короткострокове та стратегічне планування роботи, звітність, планування і проведення специфічних заходів з радіомоніторингу, експлуатація та обслуговування технічних засобів, опрацювання аналітичних та технічних документів, підбір, управління і контроль за діяльністю персоналу. Військове звання – майор, пенсіонер за вислугою років.

Ваші досягнення на робочому місці, в колективі, суспільному житті: реалізація отриманих відомостей на вищому державному рівні.

8. Інформація про професійні здібності

а) якими мовами і в якій мірі володієте:
російська досконально
англійська погано
б) навики у роботі з ПК та офісною технікою:
 добрі


в) Ваші примітки, що дозволять нам сформувати уявлення про Ваші професійні здібності Вмію працювати в команді та налаштувати колектив на досягнення спільного результату. Здатний до самонавчання. Впевнений користувач ПЕОМ, в т.ч. використання спеціалізованого програмного забезпечення, дрібний ремонт радіоелектронної апаратури. Знання побудови та функціонування сучасних систем зв’язку (CDMA, GSM, РРлЗ, тощо), досвід в експлуатації та обслуговуванні техніки зв’язку і радіомоніторингу,.

9. Вкажіть кількість часу, яку Ви можете проводити у відрядженнях, %
Це не проблема, так!

10. Головні життєві цілі: чесність та справедливість

11. Головні особисті якості: пунктуальність, цілеспрямованість, енергійність.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: