Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 января 2016

Андрій

Начальник юридического отдела, 7 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

Волошин Андрій Вікторович
Відомості про себе:
Дата і місце народження: 06.02.1979р смт. Вільшанка, Кіровградської обл.
Сімейний стан: Одружений.
Освіта:
-15 вересень 1996 р – 15 червень 2000р. навчання в в Національній академії внутрішніх справ України за спеціальністю (юрист правознавець)

Досвід роботи:
-з 25 липня 2000р – жовтень 2005р оперуповноважений Управління по боротьбі з економічними злочинами в УМВС України в Кіровоградській області.
-. Основні обов'язки: виявлення злочинів в агропромисловому секторі та кредитно – банківській сфері
-з жовтня 2005 по квітень 2011р. працював на посаді оперуповноваженого управління Державної служби боротьби з економічною діяльністю УМВС України в Кіровоградській області
-Основні обов'язки: виявлення злочинів в агропромисловому секторі та кредитно – банківській сфері та лісовому господарстві.
-з 01.06.2012 по 01.07.2012 рік працював в приватному підприємстві «Атлант – 3000» на посаді інженера по техніці безпеки.
Особисті якості: комунікабельний, дисциплінований, відповідальний. Вмію аналізувати та логічно мислити. Швидко навчаюсь новому.
Додаткові відомості:
-Маю практичний досвід роботи з офісними програмами, інтернет, електронною поштою.
-Вільно розмовляю російською та українською мовами.
-Маю права категорії А,В,С,
-Маю звязки та можливість вирішувати питання в правоохороних органах Кіровоградської області, а саме ДСБЕЗ, УБОЗ, Прокуратурі та в судах. Маю звязки в Державній податковій службі, мітниц можу вирішувати питання в Управлінні охорони праці.
По роду своєї роботи маю багато звязків та друзів які займаються вирощуванням сільськогосподорської продукції розташовані в Кіровоградської області.
Маю досвід з 2011 року по закупівлі сільськогосподарської продукцї, різної категорії, відомий ринок та його гравці, здійснюю моніторинг цін на продукію по регіонам та трейдерам, маю влану базу сільховиробників Кіровоградсьої області з якими співпрацюю.
Наданий час власного автомобіля немаю, але є можливість в найблищий час придбати.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: