Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 апреля 2024 PRO

Наталія

Начальник відділу кадрів, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
48 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Одесса, Удаленно, Харьков, Хмельницкий, Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник отдела персонала

с 08.2018 по 04.2019 (8 месяцев)
ТОВ "Вертикаль", Київ (архітектурна)

Менеджер (управитель) з кадрового адміністрування

с 08.2016 по 03.2018 (1 год 7 месяцев)
ТОВ "Робота Інтернешнл", Киев (послуги населенню)

Начальник відділу кадрів

с 03.2015 по 12.2015 (9 месяцев)
Телевізійна студія, Київ (телевізійна сфера)

Ведення кадрового діловодства (три фірми) в повному обсязі. Декретна посада. Робота з 1С. Оформлення ЦПД.

Начальник відділу кадрів

с 07.2009 по 03.2014 (4 года 8 месяцев)
КДІДПМіД ім.М.Бойчука, Киев (Освіта, наука)

Контролювання роботи відділу; організація співпраці з Міністерством освіти, ЦЗ, кадровими агенціями, ЗМІ, підприємствами; консультації співробітників з кадрових питань; участь в розробці регламентуючої документації (посадові та робочі інструкції, штатний розклад, положення про систему кадрової роботи, атестаційні листи, колективний договір); розробка внутрішньої документації; ведення кадрової документації (заяви, накази про прийом, переведення, відпустки, звільнення; довідки; характеристики; лікарняні); договори про Мат. відповідальність та конфіденційність; оформлення документів для призначення пенсії ); підбір персоналу, проведення співбесіди, формування кадрового резерву; відкриття та ведення трудових книжок та особових справ співробітників; складання та надання всіх форм звітності;

Інспектор з кадрів

с 05.2005 по 01.2009 (3 года 8 месяцев)
ТОВ «Квіза-Трейд», рознічна торгівля, магазини "Велика кишеня" (торгівля)

Повне ведення кадрової документації (заяви, накази про прийом, переведення, відпустки, звільнення; довідки про діяльність працівників; характеристики; лікарняні; Договори про Мат. відповідальність та конфіденційність; оформлення відповідних документів для призначення пенсій робітникам); підбір персоналу, проведення співбесіди, формування кадрового резерву; оформлення Договорів громадсько-цивільного характеру та оформлення по трудовій книжці; контроль медичних книжок; відкриття та ведення трудових книг та особових справ співробітників; журнал реєстрації та руху трудових книжок на підприємстві; вирішення складних і конфліктних ситуацій та звільнень; складання та надання всіх форм внутрішньої та зовнішньої (Центр зайнятості, Стат.Управління, Пенсійний фонд) звітності; поїздка до регіонів кампанії (мм.Ялта, Севастополь, Краснодон) – перевірка якості та допомога в веденні кадрового діловодства на місцях; ведення бази даних в 1:С "Підприємство" та SAP-Кадри; консультації співробітників з кадрових питань;

Начальник відділу кадрів

с 05.2004 по 05.2005 (1 год)
Торговий Центр «ФОРТ» (три фірми) (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Контролювання роботи відділу; організація співпраці з Центрами зайнятості (міській та обласний), кадровими агенціями, ЗМІ, підприємствами; консультації співробітників з кадрових питань; участь в розробці регламентуючої документації (посадові та робочі інструкції, штатний розклад, положення про систему кадрової роботи, атестаційні листи, колективний договір); розробка внутрішньої документації (психологічні тести, листи співбесіди, анкети для пошукачів, заявки для підбору кандидата з вакантної посади); ведення кадрової документації (заяви, накази про прийом, переведення, відпустки, звільнення; довідки; характеристики; лікарняні); договори про Мат. відповідальність та конфіденційність; оформлення документів для призначення пенсії ); підбір персоналу, проведення співбесіди, формування кадрового резерву; відкриття та ведення трудових книжок та особових справ співробітників; складання та надання всіх форм звітності; ведення бази даних в 1С: «Підприємство»;

Секретар-діловод (кадровик)

с 03.2004 по 05.2004 (2 месяца)
ТОВ «Чернігівзооветпромпостач» (торгівля ветеринарними засобами)

Повне ведення кадрової документації ; підбір персоналу, проведення співбесіди, формування кадрового резерву;контроль медичних книжок; лікарняні; ведення трудових книжок та особових справ; надання всіх форм звітності; організація співробітництва з Центрами зайнятості (міський та обласний), кадровими агенціями, ЗМІ; консультації співробітників з кадрових питань; участь в розробці нових посадових та робочих інструкцій, положення про систему кадрової роботи, анкет для пошукачів, обхідних листів.

Виконавчий директор

с 12.2003 по 04.2004 (4 месяца)
Кадрова агенція «Вакансія-2000» (надання послуг з працевлаштування)

Координація та контроль роботи співробітників; організація рекламних питань агенції; пошук та організація співпраці з роботодавцями, кадровими агенціями (Київ, Чернігів, Львів), Центрами зайнятості; табелювання робочого часу співробітників; розробка умов роботи для кандидатів та роботодавців; формування систематизованої бази даних та архіву; моніторинг ринку праці; встановлення контактів з організаціями для подальшого працевлаштування їх вивільнюваних працівників. Організувала роботу агенції майже з нуля.

Офіс-менеджер (+кадри)

с 01.2003 по 01.2004 (1 год)
Міжнародна шлюбна агенція «Афіна-Інтернешнл», Київська філія (шлюбні послуги)

Ведення кадрового діловодства; рекламні питання агенції; вирішення конфліктних ситуацій; табелювання; організація телефонних переговорів; прийом відвідувачів; розміщення іноземних клієнтів та організація для них культурної програми; ведення базі даних.

Вчитель історії та права

с 09.2002 по 03.2003 (6 месяцев)
Школа № 188, Київ, заклад середньої освіти (Освіта, наука)

Проведення уроків з історії та правознавства, семінарів, факультативних занять; класне керівництво; вирішення конфліктних питань. Підготувала дітей до олімпіади з історії. Додатково та безкоштовно займалась з дітьми, що відставали в навчанні.

Соціальний працівник першої категорії + кадри

с 05.1991 по 09.2002 (11 лет 4 месяца)
Державний центр соціального обслуговування населення, Київ (Державні організації)

Ведення справ пенсіонерів та ведення кадрової роботи в повному обсязі.

Образование

Магістратура ЧДПУ ім.Т.Г.Шевченка (2000-2001рр.).

Історія та право. Викладач історії. Червоний диплом, м.Чернігів
Высшее, с 2000 по 2001 (8 месяцев)

Державний педагогічний університет ім.Т.Г.Шевченка

Історія. Вчитель історії. Червоний диплом, Чернігів
Высшее, с 1995 по 2000 (4 года 8 месяцев)

Юридичний коледж.

Право. Юрист права та соціального забезпечення., Чернігів
Среднее специальное, с 1992 по 1995 (2 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Пакети програм: Word, Excel, Outlook, Internet Explorer, Mozilla
Галузеві програми:1:С - версія 7та 8; SAP-Кадри

Курси підвищення кваліфікації в Київському Авіаційному університеті, 2013 рік

Є постійним членом офіційного клубу кадровиків, що створений за підтримкою журналу Довідник кадровика та Міністерства соцполітики та постійним учасником щорічних всеукраїнських зборів кадровиків.
На даний час офіційно оформлена, але не працюю, оскільки знаходжусь з дитиною за кордоном. Прохання писати або на электронну адресу, або на Вайбер, Телеграм.
Шукаю ЛИШЕ ДИСТАНЦІЙНУ РОБОТУ!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: