Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 декабря 2020 PRO

Віталій

Адміністратор готелю, аудитор (нічна зміна)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Борислав
Готов работать:
Борислав, Дрогобыч, Трускавец, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер по збуту. Продавець-консультант.

с 11.2018 по 01.2019 (2 месяца)
Термоюніон, Дрогобич (Продаж систем опалення і водопостачання.)

Продажа товара і послуг магазина. Консульнація і допомога клієнтам. Контроль і слідкування за наявністю товара, оформлення заказів і доставки. Строга касова дисципліна.

Адміністратор готеля. Нічний аудитор.

с 03.2015 по 09.2018 (3 года 6 месяцев)
Готельно-ресторанний комплекс Оскар., Трускавец (Туризм. Сфера обслуговування.)

В першу чергу поселення і виселення гостей, робота з персоналом, прийом і внесення броні, робота з сайтом Booking. Спілкування з людьми. Щоденні звіти, робота з документами та накладними, приймання та перевірка звітів і роботи ресторану, стеження за порядком і функціями готелю, пошук і заохочення нових клієнтів і гостей. Рішення конфліктних та інших позаштатних ситуацій. Сувора касова дисципліна.

Велокур'єр.

с 09.2014 по 01.2015 (4 месяца)
Кур'єрська служба Довезу., Львов (Доставка всього можливого. Від маленьких конвертів, їжі і до посилок вагою в 20-30кг.)

Образование

Національний університет «Львівська політехніка»

Міжнародна інформація, Львів
Неоконченное высшее, с 2012 по 2013 (4 месяца)

Хотів доказати собі що я зможу своїми силами поступити у вищий навчальний заклад. Що я і успішно зробив. Но після першого семестру зрозумів що факультет вибрав не той і очікування від навчання трохи не справдились. І що краще йти працювати і заробляти гроші.

Дробицький нафтовий технікум

Експлуатація нафтових і газових свердловин, Дрогобич
Среднее специальное, с 2007 по 2011 (4 года)

Навчався на бюджеті, отримував стипендію.
Після закінчення пропонували роботу на нафтових родовищах в Росії. Але відмовився.

Знания и навыки

Користувач ПК Бухгалтерський облік Адміністрування Booking.com Shelter

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Проживаю в місті Борислав, поруч також в 3 км Трускавець, в 10 км Дрогобич, і в 8 км Стебник. Цікавить пропозизія на роботу. Маю хороший і на 100% справний велосипед. Займаюсь велоспортом, маю екіпіровку. В 2014 році працював велокур'єром у Львові, в кур'єрскій компаніїї "Довезу". Дуже добре знаю своє і сусідні міста.

Знання англійської мови на рівні Pre-Intermediate. Добре розбираюся в людях і психології, знаю підхід. Довгий час займався інтернет продажами. Характер спокійний, урівноважений, але трохи впертий. Вмію аналізувати та логічно мислити, комунікабельний, ввічливий, відповідальний. У разі своїх помилок завжди визнаю свою провину, роблю висновки і вчуся на цьому. Перфекціоніст. Стеження за зовнішнім виглядом! Шкідливих звичок не маю. Є бажання працювати, і розвиватися. Ніколи не треба стояти на місці. Ставлюся до життя серйозно і практично але не позбавлений оптимізму. Завжди треба домагатися намічених цілей, не треба боятися пробувати. Не звик скаржитися на життя, адже більшість залежить тільки від нас самих! Займаюся велоспортом, організував досить масштабні велозмагання два роки поспіль. Вже від 8 рік активно займаюся сноубордингом, призер змагань зі слалому.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: