Ольга
Менеджер-управитель ресторану
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 30 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/1858709/
Опыт работы
Заступник керуючого магазином
с 03.2019 по 05.2021
(2 года 2 месяца)
Сільпо Фуд, Львів (Роздрібна торгівля)
- організація та проведення стажування новоприйнятих працівників
- аналіз структури товарообороту та витрат магазину
- забезпечення виконання щомісячних/щоквартальних цілей роботи магазину
- за виробничої необхідності виконання обов‘язків працівників магазину
- контроль дотримання працівниками умов та правил роботи встановлених мережею
- організація та контроль основних технологічних процесів магазину
- контроль санітарно-гігієнічного стану магазину згідно діючих Санітарних правил і норм для підприємств торгівлі
- організація ведення обліково-звітної документації
- систематичний контроль якості товарів, обслуговування гостей
- комунікація з контролюючими органами та органами державної влади
- робота над покращенням якості діяльності магазину та надання основних послуг
Дополнительная информация
Мета: використання свого професійного досвіду і знань на посаді керівника/помічника керівника ресторану, кафе.
Досвід роботи:
1 квітня 2012-3 червня 2013 -мережа концептуальних авторських ресторанів "!Fest"
Офіціант
1 вересня - 1 липня 2014 туристичний комплекс "Термінал А"
Старший зміни
28 серпня 2014 - 1 квітня 2016 Фан-Бар "БАНКА" (FaneraProject)
Адміністратор
1 квітня 2016 -25 липня 2017 "ЛЮЛЯ" кавказька кухня ( фуд-корт)
Менеджер ( управитель)
Обов’язки:
•Контроль роботи персоналу , виробництво та реалізація
•Проведення співбесід ,підбір працівників, навчання
•Робота з постачальниками, розрахунок
•Складання оптимальних замовлень
•Проведення інвентаризації
•Ведення актів списань
•Ведення касової дисципліни
•Робота з ЧЕК-листами
•Контроль стандартів якості
•Контрольне зважування продукції на виході
Досягнення :
•Зростання кількості постійних відвідувачів
•Збільшення середнього чеку
•Зменшення відсотку списань
•Використання принципу FIFO (ротація)
•Систематичний контроль КЛС, написання тестів
• Засвоєння програми Quapos Profit
1 вересня - 1 липня 2014 туристичний комплекс «Термінал А»
Старший зміни
Обов’язки:
•Контроль роботи працівників залу
•Координація роботи офіціантів
•Організація фуршетів, бенкетів.
Тренінги:
• Обслуговування клієнтів(ресторанний сервіс)
•Розбір конфліктних ситуацій
•Різниця між офіціантом і кельнером
•Успіх продажів
Освіта:
2008-2012р. середня спеціальна/молодший спеціаліст; ЛДКХПП НУХТ( львівський державний коледж харчової і переробної промисловості при національному університеті харчових технологій),факультет економіки,спеціальність Готельне обслуговування;
2013-2015р. бакалавр, Львівська Комерційна Академія,готельно-ресторанна справа
Професійні навики:
Користувач ПК, Word, Exel (формули/таблиці).Уміння планувати та прогнозувати, прийняття нестандартних управлінських рішень.
Знання мов:
Англійська (середній)
Польська (середній)
Українська (вільно)
Російська (вільно)
Інше:
Хобі і вподобання: малювання,кіно,психологія,туризм,активний відпочинок,читання книг.
Похожие кандидаты
-
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Львов, Винница , еще 8 городов -
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Львов, Киев , еще 2 города -
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Львов, Днепр , еще 8 городов -
Директор ресторану, керівник виробництва, CEO restaurant
Львов -
Керуючий готельно-ресторанним комплексом, керівник мережі, операційний (запуск ресторанів під ключ)
Львов, Винница , еще 5 городов -
Менеджер ресторана, управляющий гостинично-ресторанным комплексом
30000 грн, Львов, Винница , еще 2 города