Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Марія

Шеф-кухар, 80 000 грн

Вид занятости:
полная
Возраст:
34 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Буковель, Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Су-шеф/ Шеф/Бренд шеф

с 03.2017 по наст. время (8 лет 5 месяцев)
Сімейний заклад «Моменти «, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 03.2017 по наст. время (8 лет 5 месяцев)
Сігма Україна, ТОВ, Буковель (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

•Контроль якості роботи кухарів;
•Знання та дотримання санітарних норм;
•Контроль технології приготування страв згідно з рецептурними картами;
•Робота на процесі (гарячий/холодний цех, за потреби);
•Ведення виробничої та звітної документації;
•Контроль витрат продуктів та зменшення списань;
•Навчання та координація роботи кухонного персоналу;
•Організація та проведення інвентаризацій;
•Складання технологічних карт та калькуляцій;
•Контроль закупівель продуктів і кухонного інвентарю;
•Підготовка та проведення банкетів, фуршетів, кейтерингу;
•Розробка та впровадження нового меню;
•Раціональне використання ресурсів (продукти, робочий час, електроенергія);
•Аналіз собівартості та рентабельності страв.

Су-шеф

с 07.2016 по 02.2017 (7 месяцев)
Ресторан *Щекавиця*, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обовʼязки були однакові)))

Шеф-кухар

с 02.2013 по 12.2016 (3 года 10 месяцев)
ТОВ Академия +, ТОВ Спаржа,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Контроль якості роботи кухарів;
•Знання та дотримання санітарних норм;
•Контроль технології приготування страв згідно з рецептурними картами;
•Робота на процесі (гарячий/холодний цех, за потреби);
•Ведення виробничої та звітної документації;
•Контроль витрат продуктів та зменшення списань;

Образование

Ліцей Харчових Технологій

Кухар-кондитер, Житомир
Среднее специальное, с 2008 по 2010 (2 года)

Навчання відбувалося у поєднанні з практикою: один тиждень — теоретичні заняття, наступний — виробнича практика. Практику проходила на різних підприємствах громадського харчування: кафе, ресторани, бістро, шкільні їдальні.

У літній період проходила практику на морі — на базах відпочинку.

Дипломну роботу здала на 10 балів.
Після завершення навчання отримала:
•Грамоту за відмінні знання з санітарії та гігієни,
•4-й розряд кухаря,
•3-й розряд кондитера.

Дополнительное образование и сертификаты

Школа Евгенія Чернухи (мастер клас по стейкам)

3.12.2017г

Ponomarev SHEFS akademy (управління кухні ресторана)

4-5 июня 2018г

*HACCP:Міжнародні правила харчової безпеки в закладах ресторанного господарства

21.02.2018г

Кулінарна Академія

7.09.19

Знания и навыки

  • MS Excel
  • Пользователь ПК
  • MS Office
  • D2 System

Знание языков

Украинский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: