- PRO
Марія
Шеф-кухар, 80 000 грн
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 34 года
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Буковель, Ивано-Франковск
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/1894468/
Опыт работы
Су-шеф/ Шеф/Бренд шеф
с 03.2017 по наст. время
(8 лет 5 месяцев)
Сімейний заклад «Моменти «, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 03.2017 по наст. время
(8 лет 5 месяцев)
Сігма Україна, ТОВ, Буковель (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
•Контроль якості роботи кухарів;
•Знання та дотримання санітарних норм;
•Контроль технології приготування страв згідно з рецептурними картами;
•Робота на процесі (гарячий/холодний цех, за потреби);
•Ведення виробничої та звітної документації;
•Контроль витрат продуктів та зменшення списань;
•Навчання та координація роботи кухонного персоналу;
•Організація та проведення інвентаризацій;
•Складання технологічних карт та калькуляцій;
•Контроль закупівель продуктів і кухонного інвентарю;
•Підготовка та проведення банкетів, фуршетів, кейтерингу;
•Розробка та впровадження нового меню;
•Раціональне використання ресурсів (продукти, робочий час, електроенергія);
•Аналіз собівартості та рентабельності страв.
Су-шеф
с 07.2016 по 02.2017
(7 месяцев)
Ресторан *Щекавиця*, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обовʼязки були однакові)))
Шеф-кухар
с 02.2013 по 12.2016
(3 года 10 месяцев)
ТОВ Академия +, ТОВ Спаржа,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Контроль якості роботи кухарів;
•Знання та дотримання санітарних норм;
•Контроль технології приготування страв згідно з рецептурними картами;
•Робота на процесі (гарячий/холодний цех, за потреби);
•Ведення виробничої та звітної документації;
•Контроль витрат продуктів та зменшення списань;
Образование
Ліцей Харчових Технологій
Кухар-кондитер, Житомир
Среднее специальное, с 2008 по 2010 (2 года)
Навчання відбувалося у поєднанні з практикою: один тиждень — теоретичні заняття, наступний — виробнича практика. Практику проходила на різних підприємствах громадського харчування: кафе, ресторани, бістро, шкільні їдальні.
У літній період проходила практику на морі — на базах відпочинку.
Дипломну роботу здала на 10 балів.
Після завершення навчання отримала:
•Грамоту за відмінні знання з санітарії та гігієни,
•4-й розряд кухаря,
•3-й розряд кондитера.
Дополнительное образование и сертификаты
Школа Евгенія Чернухи (мастер клас по стейкам)
3.12.2017г
Ponomarev SHEFS akademy (управління кухні ресторана)
4-5 июня 2018г
*HACCP:Міжнародні правила харчової безпеки в закладах ресторанного господарства
21.02.2018г
Кулінарна Академія
7.09.19
Знания и навыки
- MS Excel
- Пользователь ПК
- MS Office
- 1С
- D2 System
Знание языков
Украинский — свободно
Похожие кандидаты
-
Кухар
Ивано-Франковск, Яремче, Буковель -
Шеф-кухар
Винница, Днепр , еще 7 городов -
Шеф-повар
Буковель -
Шеф-кухар
45000 грн, Ивано-Франковск, Болехов -
Шеф-кухар
80000 грн, Винница, Львов , еще 3 города -
Бренд-шеф, керуючий рестораном
Днепр, Киев , еще 2 города