Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Максим

Администратор кафе, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

04213, м. Київ, вул. Прирічна,5, кв.552
Телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Электронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Пегета максим вікторович

відомості про себе

Дата і місце народження: 05 травня 1981 року, м. Київ
Національність: Українець
Сімейний стан: цивільний брак, маю одну доньку (04.08.2005 року народження).

освіта
[1996-2000]

[2000]

[2003-2007]
Дніпрорудненський індустріальний технікум. Запорізька обл. м. Дніпрорудний
технік-будівельник-технолог
Інститут підготовки кадрів промисловості
Бармен 4-го розряду
Київський національний університет культури і мистецтв м. Київ
Менеджер готельно-ресторанного бізнесу

Професійний досвід
[2000-2001]
Кафе-клуб «Три Кіти» м. Київ
бармен

[2001-2002]
Ресторанний комплекс «Маячок»
бармен

[2002-2005]
Мережа закладів «Мирова карта». Ресторан «Асахі», клуб «Опіум», «Опіум-бічклаб». м. Київ
Бармен
Приймав участь у відкритті ресторану «Асахі». У клубах «Опіум», «Опіум-бічклаб» працював від дня відкриття до дня їх закриття.
[2005-2006]
Комплекс відпочинку «5-й Елемент» м. Київ
Старший бармен (постійне місце роботи)

[2005-2006]
Клуб «Вензель»м. Київ
Бармен (за сумісництвом)

[2006-2007]
Клуб «Кайф», Клуб «Царь»м. Київ
Бармен.
Приймав участь у відкритті клубу «Царь»
[2007-2010]
Клуб «Форсаж» м. Київ
Бармен (старший зміни)

[2010-2013]
Клуб «Паті Рум» м. Київ, Арена-Сіті
Cтарший менеджер

ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД
Знання барної продукції, посуду, правил подачі, миксології, калькуляції, складання барної і коктейльної карт, робочий флейринг, робота з електронними системами обліку R-Keeper. Замовлення, прийом продукції, - приготування різноманітних напоїв (коктейлів) - організація обслуговування, - контроль наявності асортименту барної продукції, - інвентаризація барної продукції. Підбір та управління персоналом, складення штатного розпису, організація проведення банкетів, фуршетів, контроль закупівель, робота з постачальниками, вміння знаходити індивідуальний підхід до відвідувачів з різним складом характеру.
Додаткові відомості
Підтримую дружні стосунки з працівниками за місцем колишньої роботи, займаюся спортом.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: