Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Наталія

Менеджер-адміністратор, 2 500 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Львов, Червоноград

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Національний Університет , Львівська Політехніка

Економічний, Менеджмент організацій, Львів
Неоконченное высшее, с 2009 по 2014 (5 лет 3 месяца)

Термін «менеджмент» утворився від англійського слова «to manage» (керувати), тому не дивно, що той, хто обирає для себе спеціальність «менеджмент», є вже переможцем, адже бажання породжує результат.
Оволодіння спеціальністю „Менеджмент організацій" передбачає набуття студентом теоретичних знань та практичних навичок з ефективної управлінської діяльності в умовах ринкових відносин, що конкретизується в умінні вирішувати такі актуальні для ринкової економіки завдання:

аналізувати конкурентне середовище фірми та розробляти оптимальні стратегії і плани його розвитку з метою забезпечення стабільного розвитку та стійких ринкових позицій;

здійснювати ефективне формування та використання персоналу на основі прогнозування його структури, підбору та розміщення, а також професійно-кваліфікаційного зростання;

створювати та реформувати управлінські структури в організаціях різних типів;

розробляти та використовувати ефективні системи мотивації, які сприятимуть максимальній реалізації свого потенціалу всіма працівниками підприємства;

бути хорошим психологом, який розуміє потреби й поведінку колективу і вміє створити сприятливий соціально-психологічний клімат та унікальну організаційну культуру;

Методика освоєння фаху менеджера базується на єдності лекцій, практичних та семінарських занять, які передбачають розв'язування типових управлінських завдань, розгляд ситуацій, ділові ігри. Передбачено також самостійну роботу студентів з індивідуальними та груповими консультаціями. Головною метою підготовки фахівців з менеджменту є формування у майбутніх спеціалістів апарату управління сучасного управлінського мислення та системи спеціальних знань, уміння аналізувати комплексні проблеми; приймаючи управлінські рішення, розуміти можливості свого підприємства та потреби клієнтів й забезпечувати конкурентоспроможність та успіх бізнесу за будь-яких ринкових умов.

Випускники спеціальності „Менеджмент організацій" успішно керують діяльністю провідних і перспективних підприємств, займають вагомі посади у структурах державного та муніципального управління, підтверджують свої дипломи та продовжують навчання за кордоном.

Дополнительная информация

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Саніна Наталія Сергіївна
Ціль : отримати хорошу роботу з гідною оплатою праці, для того, щоб мати можливість застосовувати свої навики та знання на відповідній посаді.
Відомості про себе : Дата і місце народження - 06.08.1992 року, м.Червоноград, Львівська обл.
Сімейний стан - неодружена.
Освіта : 1999-2009 рр - НВК № 10, закінчила 11 класів з посиленим вивченням Інформаційних технологій;
2009-2013 рр - Національний університет “Львівська політехніка”, інститут екології, природоохоронної діяльності та туризму ім.В.Чорновола, напрямок : Менеджмент організацій, диплом бакалавра.
2013- дотепер - Національний університет “Львівська політехніка”, інститут екології, природоохоронної діяльності та туризму ім.В.Чорновола, напрямок : Менеджмент природоохоронної діяльності, диплом магістра отримаю в грудні 2014 року.
Досягнення:Рейтинг навчання 87,5 бали зі 100.
З другого семестру навчання в університеті по третій отримувала підвищену стипендію. Активно брала участь у студентських конференціях.
Досвід роботи : проходила ознайомчу та переддипломну практики на таких туристичних підприємствах, як " Калина - Туртранс", Агенція горящих путівок "Краяни - Львів - 1 - Тур".
Навички : впевнений користувач ПК (пакет MS Office; поштові програми; Інтернет),
Посвідчення водія категорії “В”,
Ділове спілкування, робота з людьми.
Вміння планувати і організовувати свій робочий день.
Мови : українська - рідна, російська – вільно, англійська – достатньо для вільного спілкування та роботи з літературою.
Особисті якості: - Активна життєва позиція, цілеспрямованість;
- Організаторські якості, комунікабельність, аналітичний склад розуму, стресостійкість;
- Відповідальність, оперативність, оптимізм, організованість;
- Креативність, ініціативність, пунктуальність, грамотна мова, наполегливість;
- Легко навчаюсь,швидко освоюю нову інформацію , а головне - є ВЕЛИЧЕЗНЕ бажання покращувати свої знання і навики.
Інтереси: Психологія, література, туризм, спорт, музика.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: