Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/2010821

Керівник відділу якості, 80 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник ВТК

с 02.2021 по наст. время (3 года 3 месяца)
Машинобудування

- здійснення вхідного контролю (комплектуючі, сировина, інструмент і т. д., що надходять на виробництво);

- робота з постачальниками (у разі неналежної якості, оформлення актів браку, повернення/заміна продукції);

- аналіз рекламацій, вивчення причин виникнення дефектів/браку, розробка заходів щодо їх усунення;

- контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;

- узгодження та внесення змін до чинної технічної документації (креслення, ТУ, КД, НЕ тощо);

- робота з різноманітними стендами (проведення калібрування та випробувань комплектуючих та готових виробів);

- контроль та проведення своєчасної повірки засобів вимірювань та обладнання;

- постійна робота щодо забезпечення покращення якості продукції (моніторинг змін ДСТУ, ДСТУ, ISO, вимог споживачів, нових технологій, обладнання, відвідування виставок тощо);

- оформлення, розробка та погодження всіх документів (акти, протоколи, ТУ, НЕ, КД, паспорти і т. д.) та пред'явлення готових виробів Представнику замовника (військове приймання).

Начальник ВТК

с 03.2019 по 02.2021 (1 год 11 месяцев)
Гарант і Партнери, Київ (Металургійна промисловість, металообробка)

Організація роботи відділу з нуля:

- визначення факторів, що впливають на якість продукції на всіх ділянках виробництва;

- впровадження принципів 5s, lean, kaizen;

- впровадження автоматизації процесів: ініціював перехід на програму 1С, закупівлю різного обладнання для підвищення якості, скорочення часу виробництва та збільшення його обсягів (верстати, пристосування, інструмент тощо);

- забезпечення вхідного контролю: комплектуючі, сировина, інструмент і т. д., що надходять на виробництво;

- відбір постачальників та робота з ними в забезпеченні якості (у разі неналежної якості, оформлення актів браку, повернення/заміна продукції);

- аналіз рекламацій, вивчення причин виникнення дефектів/браку, розробка заходів щодо їх усунення;

- контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;

- розробка нової та доопрацювання діючої документації;

- ініціював проведення перевірки всього обладнання та оснащення, з послідуючим ремонтом, проведенням доукомплектації чи модернізацією, тощо;

- постійна робота з начальником виробництва, бригадирами дільниць, технологом, дизайнерами, менеджерами, постачанням (проведення нарад, обговорення причин, що впливають на якість та методів їх усунення);

- навчання нових співробітників (відповідно до встановлених вимог щодо якості);

- ведення звітності для керівництва;

- проведення нарад із вищим керівництвом (обговорення та вирішення поточних і стратегічних питань);

- постійна робота щодо забезпечення покращення якості продукції (вивчення вимог споживачів, нових технологій, обладнання, відвідування виставок тощо);

-зведення рекламацій до "0"

Начальник ВТК

с 09.2018 по 02.2019 (5 месяцев)
Меблева фабрика, Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Організація відділу технічного контролю із «0».
Розробка та впровадження нормативно-технічної документації (посібник з якості, інструкції, чек-листи тощо).
Пропозиції та реалізація доробок у програмі 1С. Впровадження штрих-кодів, доопрацювання маршрутного листа виробництва (розширення опису параметрів продукції). Пропозиції щодо інших покращень ПЗ (програмного забезпечення). Створення технічного завдання програмістам ПЗ.
Аналіз проблемних процесів на підприємстві, з подальшим наданням керівництву стратегії щодо покращення, оптимізації та забезпечення якості виробничих процесів.
Навчання нових співробітників відділу, а також робітників різних дільниць виробництва.
Зменшення кількості рекламацій.
Керівництво працівниками відділу.
Проведення зборів з питань покращення якості продукції з керівниками виробництва, відділів та дільниць.
Аналіз конструкторської документації, пропозиції щодо усунення невідповідностей, виправлення помилок та оптимізації процесів обробки.
Проведення переговорів із постачальниками щодо вимог з якості на продукцію, що постачається на виробництво. Складання актів на товари невідповідної якості.
Контроль якості продукції безпосередньо на торгових площах.
Організація проведення робіт з контролю якості продукції, що випускається підприємством, виконання робіт (послуг) відповідно до вимог стандартів та технічних умов, затверджених зразками (еталонами) та технічною документацією, умовами поставок та договорів, а також щодо зміцнення виробничої дисципліни, забезпечення виробництва якісної та конкурентоспроможної продукції.
Організація розробки заходів щодо підвищення якості продукції (робіт, послуг), забезпечення їх відповідності сучасному рівню, потребам внутрішнього ринку, експортним вимогам тощо.
Організація здійснення операційного контролю на всіх стадіях виробничого процесу, контроль якості та комплектності готової продукції, якості виготовлених на підприємстві інструменту та технологічного оснащення, а також правильності зберігання у підрозділах підприємства та на складах сировини, матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів, готової продукції.

Начальник ВТК

с 07.2015 по 08.2018 (3 года 1 месяц)
Мебельна фабрика, Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Створення відділу технічного контролю із «0».
Розробка та впровадження НТД (посібник з якості, інструкції, чек-листи тощо).
Навчання нових працівників.
Керівництво працівниками відділу.
Скорочення рекламацій на 90%.
Проведення роботи з постачальниками сировини, комплектуючих і т. д. щодо вимог з якості, що постачається на виробництво. (Оформлення актів браку).
Контроль якості продукції (зовнішній вигляд меблів, якість роботи механізмів, чистота і т. д.) безпосередньо на торгових площах (Вся мережа магазинів).
Навчання менеджерів з продажу розуміння основних процесів виробництва продукції для отримання максимального інформування клієнта щодо замовлення (нестандартні замовлення).
Організація проведення робіт з контролю якості продукції, що випускається компанією, виконання робіт (послуг) відповідно до вимог стандартів та технічних умов, затверджених зразками (еталонами) та технічною документацією, а також щодо зміцнення виробничої дисципліни, забезпечення виробництва якісної та конкурентоздатної продукції.
Організація розробки заходів щодо підвищення якості продукції (робіт, послуг), забезпечення їх відповідності сучасному рівню, потребам внутрішнього ринку, експортним вимогам тощо.
Забезпечення перевірки матеріальних ресурсів, що надходять на підприємство (сировини, матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів), підготовка висновків про відповідність їх якості стандартам тощо.
Здійснення операційного контролю на всіх стадіях виробничого процесу, контроль якості та комплектності готової продукції, якості виготовлених на підприємстві інструменту та технологічного оснащення, а також правильності зберігання у підрозділах підприємства та на складах сировини, матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів, готової продукції.
Забезпечення контролю за випробуваннями готових виробів та оформленням документів, що засвідчують якість продукції (робіт, послуг), підготовку рекламацій при порушенні постачальниками вимог до якості поставок, а також своєчасну підготовку методик та технологічних інструкцій з поточного контролю процесу виготовлення продукції, за станом контрольно-вимірювальних засобів на підприємстві та своєчасністю їх подання для державної повірки, за забезпеченням служб контролю якості необхідною технічною документацією.
Проведення робіт з аналізу рекламацій, вивчення причин виникнення дефектів та порушень технології виробництва, погіршення якості робіт, випуску браку, розробки пропозицій щодо їх усунення.

Головний фахівець відділу управління виробництва

с 05.2012 по 05.2015 (3 года)
ДП «Укрекоресурси», Київ (Державні організації)

• здійснення технічного нагляду;
• контроль ходу виконання планів виробництва;
• участь у вирішенні питань щодо внесення до проектів змін, у зв'язку з впровадженням прогресивних технологічних процесів, здійснення технічного аналізу з комплектації обладнання, що закуповується підприємством, територіальними структурними підрозділами підприємства;
• проведення інвентаризацій;
• проведення повного супроводу процесу оцінки обладнання спеціальними незалежними компаніями. Аналіз їх висновків, контроль обсягу виконаних робіт.
• участь в організації та проведенні на підприємстві процедур закупівлі обладнання та надання пропозицій щодо технічних характеристик та комплектації обладнання;
• здійснення контролю за виробничими потужностями та процесом виробництва на підприємстві та у територіальних структурних підрозділах підприємства;
• здійснення контролю з технічних питань над керівниками виробництва на підприємстві та у територіальних структурних підрозділах підприємства;
• участь у роботі комісій із приймання виробничих об'єктів та здавання їх в експлуатацію;
• за відсутності начальника відділу виконання його обов'язків.

Майстер ВТК (інженер з якості)

с 12.2008 по 05.2012 (3 года 5 месяцев)
ДП «Антонов» https://www.antonov.com/, Київ (Машинобудування)

Брав участь у виробництві АН-148, АН-158, доопрацюванні (ремонті) АН-70, АН-32, АН-124, АН-72, АН-74... та ін.
• Організація роботи контролерів та контроль якості продукції та послуг, комплектності виробів, що випускаються на закріпленій ділянці виробництва.
• Контроль за дотриманням технологічних режимів всіх стадіях виробничого процесу.
• Вжиття заходів щодо попередження виробництва та запобігання випуску продукції, що не відповідає встановленим вимогам, виявлення причин та винуватців браку, організація обліку браку.
• Здійснення роботи з оформлення технічної документації, що засвідчує якість та комплектність виробів, що постачаються (паспортів, сертифікатів тощо).
• Участь у здачі готової продукції, виконаних робіт (послуг) замовникам
• Перевірка дотримання інструкцій та методик технічного контролю на робочих місцях.
•Здійснення контролю за якістю тари та упаковок на робочих місцях, технічного стану обладнання та засобів, зберігання сировини, матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів, готової продукції.
• Стеження за виконанням графіків перевірки на точність виробничого обладнання та оснащення, технічним станом контрольно-вимірювальних засобів, наявністю їх на робочих місцях та своєчасним поданням для державної перевірки.
• Вивчення та вдосконалення технології контролю продукції, матеріалів, комплектуючих виробів.
• Участь у заходах, пов'язаних із запровадженням нових та переглядом чинних стандартів, технічних умов, нормативів якісних показників та інструкцій.
Брав участь у виробництві АН-148, АН-158, доопрацюванні (ремонті) АН-70, АН-32, АН-124, АН-72, АН-74... та ін.
• Організація роботи контролерів та контроль якості продукції та послуг, комплектності виробів, що випускаються на закріпленій ділянці виробництва.
• Контроль за дотриманням технологічних режимів всіх стадіях виробничого процесу.
• Вжиття заходів щодо попередження виробництва та запобігання випуску продукції, що не відповідає встановленим вимогам, виявлення причин та винуватців браку, організація обліку браку.
• Здійснення роботи з оформлення технічної документації, що засвідчує якість та комплектність виробів, що постачаються (паспортів, сертифікатів тощо).
• Участь у здачі готової продукції, виконаних робіт (послуг) замовникам.
• Перевірка дотримання інструкцій та методик технічного контролю на робочих місцях.
•Здійснення контролю за якістю тари та упаковок на робочих місцях, технічного стану обладнання та засобів, транспорту, зберігання сировини, матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів, готової продукції.
• Стеження за виконанням графіків перевірки на точність виробничого обладнання та оснащення, технічним станом контрольно-вимірювальних засобів.
• Вивчення та вдосконалення технології контролю продукції, матеріалів, комплектуючих виробів.
• Отримав досвід роботи з найкращими Фахівцями ВТК, Конструкторами, Технологами, Начальниками цехів та робітниками всіх розрядів, які безпосередньо працювали з О.К. Антоновим.

Інженер-технолог

с 02.2008 по 12.2008 (10 месяцев)
ФОП «Бетер» - Виготовлення малих архітектурних форм (МАФ), Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

•проектування МАФ (кіоски, павільйони, побутівки, дачні будиночки тощо);
• робота з постачальниками (пошук, співробітництво, створення взаємовигідних умов роботи);
• робота з клієнтами (пошук, переговори, презентація компанії та продукції, укладання договорів);
•адміністрування сайту;
•реклама в Інтернеті (розкрутка сайту, розміщення оголошень на дошках та форумах);
•Складання та оформлення різної документації (комерційні пропозиції, листи, звіти, рахунки-фактури, договори, креслення тощо).

Технолог (агрегатно-складальний цех)

с 09.2005 по 02.2008 (2 года 5 месяцев)
ДП "Антонов", Київ (Машинобудування)

•Складання та оформлення технологічних паспортів, робочих карток;
•Робота з конструкторськими відділами;
• Установка порядку виконання робіт, поопераційний маршрут обробки деталей та складання виробів;
• Узгодження розробленої документації з підрозділами підприємства;
•Розгляд раціоналізаторських пропозицій щодо вдосконалення технології виробництва та видача висновків про доцільність їх використання на підприємстві.

Образование

Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут"

Якість, стандартизація і сертифікація, Харків
Высшее, с 2008 по 2009 (1 год)

Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут" Якість, стандартизація і сертифікація, Харків

Інженерна механіка, Харків
Неоконченное высшее, с 2005 по 2008 (3 года)

Київський авіаційний технікум

Виробництво авіаційних літальних апаратів, Київ
Среднее специальное, с 2002 по 2005 (3 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Державна Екологічна Академія післядипломної освіти та управління

2012, Професійна підготовка працівників сфери поводження з відходами

Державна Екологічна Академія післядипломної освіти та управління

2012, Екологічна та промислова безпека під час роботи з небезпечними відходами

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet Windows CorelDRAW SolidWorks КОМПАС-3D Графіка

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Якість для мене це не просто слово, а те чим я живу, як на роботі так і в особистому житті. Всі виробники використовують слово "якість" але мало таких, які дійсно приділяють цьому увагу. Я маю досвід, знання і план для досягнення високої якості в будь-якій компанії.

Права водія категорії «В», власний автомобіль.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: