Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 января 2024 PRO

Олександр

Інженер з комп'ютерних систем, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець із супроводу сервісів ел. комерції (безготівка та еквайринг))

с 09.2021 по 09.2022 (1 год)
АТ "Контрактовий Дім", Житомир (IT)

Основний вид діяльності - підтримка та супровід клієнтів за протоколом EasyPay Merchant Api. Протокол призначено для торговців, які є одержувачами платежів. Введення нових сервісів. Видача ключів. Налаштування (підключення) банківських терміналів електронної комерції з сервісів (безготівковий розрахунок). Читання логів платежів на сервері - відповіді та запити мерчантів за протоколом, та надання цієї інформації за запитом. Моніторинг платежів через EasyPay. Відповіді на ел. листи, а також в мессенжерах Telegram, Viber, Skype.

Головний фахівець відділу супроводу карткових операцій та моніторингу АТМ

с 08.2017 по 07.2021 (3 года 11 месяцев)
Райффазен Банк Аваль, Житомир (Фінанси, банки, страхування)

Моніторинг роботи банкоматів – технічний стан, зв'язок, транзакції. Аналіз роботи через УПЦ – читання повідомлень від датчиків пристроїв про працездатність АТМ. На підставі аналізу – подання заявок на технічний заїзд, ремонт чи інкасацію. Консультація відділень та інкасаторів з типових питань первинної лінії обслуговування.

Оператор парових котлів

с 07.2013 по 07.2015 (2 года)
Житомирський Картонний Комбінат, Житомир (Енергетика)

Пройшов навчання та працював на парових котлах. Досвід роботи на твердопаливному паровому котлі з програмним керуванням – система візуалізації SCADA від компанії Nest Group Baltia. Знайомий із системою управління та автоматикою котла – управління вентиляторами, димососом, рециркуляцією. Знайомий з управлінням та гідравлічною системою складу палива, вивантаженням золи із топки. Знайомий з системою підготування води та автоматикою "підживлення" котла (регульована та запірна керована арматура). Досвід роботи на газових парових котлах серії ДЕ та ДКВР.

Інженер, провідний інженер

с 09.2005 по 08.2012 (6 лет 11 месяцев)
Житомирське ЦВ «Промінвестбанк», Житомир (Фінанси, банки, страхування)

Посада – інженер. Відповідальний за технічний стан та роботу банкоматів та POS – терміналів. Встановлення та налаштування нової комп'ютерної техніки. Введення та супровід нових програмних продуктів. Адміністратор захисту інформації АРМ-НБУ. Відповідальний за збереження та знищення криптологічних ключів шифрування.

Посада – провідний інженер. Відповідальний за зв'язок (MPLS, HDSL, налаштування аналогових модемів, робота з Укртелекомом), банкоматами, POS-терміналами. Прокладання та налаштування локальних мереж. Адміністування у мережі NetWare. Налаштування та встановлення нової комп'ютерної техніки. Супровід певного банківського ПЗ.

Образование

Житомирський державний технологічний університет

Факультет інформаційно-комп'ютерних технологій. Спеціальність: «Фахівець з систем автоматики та управління», Житомир
Высшее, с 1998 по 2004 (6 лет)

Знания и навыки

Windows Ремонт ПК Налаштування та обслуговування офісної техніки, комп'ютерів

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Досвід роботи у банках як інженер – обслуговування банківської техніки, офісної техніки, робота в ІТ відділі. Системне адміністрування.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: