Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 марта 2018

Юлия

Технолог, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Одесская национальная академия пищевых технологий

Технология консервирования и переработки молока, технолог, Одесса
Высшее, с 2003 по 2009 (5 лет 9 месяцев)

Знания и навыки

Користувач ПК

Дополнительная информация

Р Е З Ю М Е

Хименюк Юлія Ігорівна

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ
АдресаУкраїна, м. Вінниця, вул. Червноармійська 50/65
Email[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Тел. М.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

ОСОБИСТІ ДАНІ
Дата народження29 квітня 1986 р
Місце народженняУкраїна, смт. Крижопіль Вінницької обл..

ОСВІТА:
2004-2008Одеська національна академія харчових технологійБакалавра.
Харчова технологія та інженерія
2008-2009Одеська національна академія харчових технологійСпеціаліст
Технологія зберігання, консервування та переробки молока



Трудовий стаж:
Практика в процесі навчання
1.м. Житомир ПАО «Житомирский маслозавод» — компания «Рудь»;
2.м. Вінниця ВАТ Вінницький міський молочний завод,
Трудовий стаж:
1. 2009-2010Контролер харчової продукції третього розряду, служба контролю якості ВАТ ВКФ «Рошен»м. Вінниця
2. 08.2010-12.2010Переведена контролером харчової продукції по четвертому розряду, служба контролю якості ПАТ ВКФ «Рошен»м. Вінниця
3. З 16.04.13ТОВ «Хлібна Країна», головний технолог м. Вінниця

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ
1.Робота з нормативною базою (технологічні інструкції таДСТУ, ГОСТи);
2.Виконання аналізів на лабораторному устаткуванні(аналіз готових виробів та н/ф);
3.Розробка та впровадження нових рецептур продукції на виробництві .
4.Організація технологічного процесу (робочі інструкції, технологічні карти)
5. Учасник семінарів на теми : «Сучасні вимоги до безпечності та якості продукції», «Впровадження та сертифікація системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості у відповідності з принципами НАССР та вимогами ДСТУ ІSO22000:2007», «Внутрішній аудит системи управління якістю при проведення вимірювань вимірювальною лабораторією».

Навички:
•Українська, російська - вільно
•Англійський – середній (зі словником)
•Впевнений користувач ПК

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ : Комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: