Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 марта 2023 PRO

Наталия

Технолог пищевого производства, оператор КЦ, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Оператор кол центра

с 11.2019 по 07.2020 (8 месяцев)
Мед центр, Киев (Оформление заказов, введение информации в программу 1с)

Зам производства пекарни и кулинарии

с 09.2018 по 04.2019 (7 месяцев)
тов еко, Київ (Роздрібна торгівля)

Зам производства

с 03.2018 по 09.2018 (6 месяцев)
Евро смак, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Составление заявку, приём поставок продукции,контроль качества приготовления пищи.

Повар холодного процесса

с 08.2012 по 05.2015 (2 года 9 месяцев)
ресторан сети Козырная Карта АВТО-ГРИЛЬ "Мисливець", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар универсал

с 08.2009 по 08.2012 (3 года)
L'kafa, Киев (обслужывание)

Образование

Національний університет харчових технологій

Готельно ресторанний та туристичний бізнес, спеціальність"Технологія харчування", Киев
Высшее, с 2008 по 2013 (4 года 9 месяцев)

Отримала диплом магістра

Знания и навыки

Користувач ПК MS Excel MS Word Користувач Internet Adobe Photoshop Windows AutoCAD

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

Павленко Наталія Олександрівна
02232, м. Київ, вул.Теодора Драйзера 40,кв. 164
Тел.: моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
МЕТА:
Отримання вакансії: технолога харчової промисловості ,застосування професійних навиків у приготуванні страв згідно спеціалізації закладу. Також розглядаю вакансії: завідуючий виробництвом,управляючий закладу або відділення,шеф-кухар.
Бажаний графік:9.00-18.00,5/2
ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ:
ТЕХНОЛОГІЯ ТА ЕКСПЕРТИЗА ХАРЧОВОГО ВИРОБНИЦТВА
визначення органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників сировини та готової продукції
розробка нових рецептур, розрахунок харчової та енергетичної цінностей страви
забезпечення процесу приготування страв: підготовка необхідного обладнання, заготівля напівфабрикатів
забезпечення належного обліку та зберігання продуктів відповідно до санітарно-гігієнічними нормами
ВИРОБНИЧА БУХГАЛТЕРІЯ
І АНАЛІТИКА
складання технологічних і калькуляційних кар
аналіз оборотності блюд в меню, його оптимізація
ОСВІТА:
Національний університет харчових технологій, Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, денна форма:
з2012 р.по 13 червня 2013 р.освітньо-кваліфікаційний рівень магістра за спеціальністю «Технологія харчування».
2008 – 2012 рр.освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра за спеціальністю «Технологія харчування».
ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Сімейний стан: розлучена
Діти:так,дівчинка,14.08.15р. народження
Наявність санітарної книжки
Знання мов: українська і російська – вільно, англійська – базові знання
Впевнений користувач ПК (Windows XP, Word, Excel, Photoshop, AutoCad, Internet)1с
Маю водійські права
Маю досвіт праці в кафе та ресторанах на посаді повара,зам виробниутва.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Готова наполегливо працювати та навчатись! гарне смакове і колірне сприйняття, смакова пам'ять; вишуканий смак, фантазія, схильність до творчості; вміння розбиратися в якості і свіжості м'яса, риби, овочів та фруктів; оперативність; фізична витривалість: енергійність; відповідальність; пунктуальність, педантичність; здатність до переключениям з однієї діяльності на іншу; прагнення до професійного досконалості.Практичній довід на посаді технолога під час навчання.

Дякую за приділений час і увагу!
З повагою,
Павленко Н.
26.02.2018

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: