Наталия
Технолог пищевого производства, оператор КЦ, 15 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 32 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2121747
Опыт работы
Оператор кол центра
с 11.2019 по 07.2020
(8 месяцев)
Мед центр, Киев (Оформление заказов, введение информации в программу 1с)
Зам производства пекарни и кулинарии
с 09.2018 по 04.2019
(7 месяцев)
тов еко, Київ (Роздрібна торгівля)
Зам производства
с 03.2018 по 09.2018
(6 месяцев)
Евро смак, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Составление заявку, приём поставок продукции,контроль качества приготовления пищи.
Повар холодного процесса
с 08.2012 по 05.2015
(2 года 9 месяцев)
ресторан сети Козырная Карта АВТО-ГРИЛЬ "Мисливець", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар универсал
с 08.2009 по 08.2012
(3 года)
L'kafa, Киев (обслужывание)
Образование
Національний університет харчових технологій
Готельно ресторанний та туристичний бізнес, спеціальність"Технологія харчування", Киев
Высшее, с 2008 по 2013 (4 года 9 месяцев)
Отримала диплом магістра
Знания и навыки
Знание языков
Английский — начинающий
Дополнительная информация
Павленко Наталія Олександрівна
02232, м. Київ, вул.Теодора Драйзера 40,кв. 164
Тел.: моб. [
e-mail: [
МЕТА:
Отримання вакансії: технолога харчової промисловості ,застосування професійних навиків у приготуванні страв згідно спеціалізації закладу. Також розглядаю вакансії: завідуючий виробництвом,управляючий закладу або відділення,шеф-кухар.
Бажаний графік:9.00-18.00,5/2
ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ:
ТЕХНОЛОГІЯ ТА ЕКСПЕРТИЗА ХАРЧОВОГО ВИРОБНИЦТВА
визначення органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників сировини та готової продукції
розробка нових рецептур, розрахунок харчової та енергетичної цінностей страви
забезпечення процесу приготування страв: підготовка необхідного обладнання, заготівля напівфабрикатів
забезпечення належного обліку та зберігання продуктів відповідно до санітарно-гігієнічними нормами
ВИРОБНИЧА БУХГАЛТЕРІЯ
І АНАЛІТИКА
складання технологічних і калькуляційних кар
аналіз оборотності блюд в меню, його оптимізація
ОСВІТА:
Національний університет харчових технологій, Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, денна форма:
з2012 р.по 13 червня 2013 р.освітньо-кваліфікаційний рівень магістра за спеціальністю «Технологія харчування».
2008 – 2012 рр.освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра за спеціальністю «Технологія харчування».
ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Сімейний стан: розлучена
Діти:так,дівчинка,14.08.15р. народження
Наявність санітарної книжки
Знання мов: українська і російська – вільно, англійська – базові знання
Впевнений користувач ПК (Windows XP, Word, Excel, Photoshop, AutoCad, Internet)1с
Маю водійські права
Маю досвіт праці в кафе та ресторанах на посаді повара,зам виробниутва.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Готова наполегливо працювати та навчатись! гарне смакове і колірне сприйняття, смакова пам'ять; вишуканий смак, фантазія, схильність до творчості; вміння розбиратися в якості і свіжості м'яса, риби, овочів та фруктів; оперативність; фізична витривалість: енергійність; відповідальність; пунктуальність, педантичність; здатність до переключениям з однієї діяльності на іншу; прагнення до професійного досконалості.Практичній довід на посаді технолога під час навчання.
Дякую за приділений час і увагу!
З повагою,
Павленко Н.
26.02.2018
Другие резюме этого кандидата
10 000 грн
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Мастер наращивания ногтей, На дому, 6 лет 7 месяцев
Похожие кандидаты
Технолог пищевого производства
25000 грн, Киев
Технолог пищевого производства, шеф-повар
40000 грн, Киев, Одесса
,
еще 2 города
Головний технолог харчового виробництва, директор, керівник
Киев
Технолог пищевого производства
Киев