Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Наталiя

Адміністратор-бармен, 2 500 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Городок (Львовская обл.), Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор, бармен

с 11.2002 по 05.2006 (3 года 6 месяцев)
бістро, люблін (сфера обслуговування)

працювала барменом 4 роки, в тому числі 1,5 роки адміністратором. в обов*язки бармена входило обслуговування клієнта та прийняття замовлень. Забезпечення наявності асортименту з продукції бару, розрахунки розходів та приходів, оплата рахунків за товари та послуги. Через 2 роки при наданні уповноважень адміністратора, до вище вказаних обов*язків додалось ще робота з персоналом закладу, а саме : складання графіку роботи, формування змін, відповідальність за якісне надання послуг клієнтам,при необхідності заміна та підбір персоналу. виплата заробітної плати , безперебійна наявність асортименту закладу та вчасні виплати постачальникам, працівникам організаціям по наданню різноманітних, переважно клінінгових, послуг.
У Львові працювала барменом-адміністратором 2 роки, в обов*язки входило обслуговування клієнтів, замовлення товару та наявності асортименту барної продукції, приготування гарячих напоїв (кава , чай), ведення обліку руху готівки ( прихід, розхід). Забезпечення безперебійної та коректної роботи закладу.

Образование

католицький університет люблінський

Психологія, соціальна педагогіка, люблін (польща)
Неоконченное высшее, с 2001 по 2006 (4 года 7 месяцев)

Знание языков

Русский — средний

Дополнительная информация

доброго дня! Я Наталя, мені 32 роки. Народжена у м. Львові,. Фактично , останні 4 роки, проживаю у с. Бартатів(5 км від МЕТРО на городоьцкіїй), Городоцького р-ну, львівської області, у приватному будинку. Заміжня,дітей немаю. Відповідальна, пунктуальна та комунікабельна особа, неконфліктна. Завжди готова до праці та навчання. Вільно володію російською та польською мовою.Є вільним користувачем ПК, Кассовим апаратом.Шукаю роботу з стабільним заробітком та можливістю кар*єрного росту. Готова до навчання та не боюсь відповідальності.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: