Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 24 января 2024

Сергій

Спеціаліст з тендерів (торги, тендер, землевпорядкування)

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
43 года
Город проживания:
Николаев
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

ПІБ. Клюс Сергій Володимирович

Ел. пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження:19.03.1981р.н.

Сімейний стан:Одружений, двоє дітей.

Адреса: Миколаївська обл.. Жовтневий район с. М-Погорілово
вул.. Ольшанського, 16
Освіта:вища – Херсонський державний аграрний університет 1998-2003рр.

Спеціальність:економіст (спеціаліст), правове забезпечення АПК (молодший спеціаліст )

Досвід роботи:
березень 2020 – 24.02.2022 – юрисконсульт ФГ «Дубіна» (сфера
діяльності: сільське господарство)

Основні обов’язки: підготовка та аналіз господарських договорів, представництво інтересів господарства в державних органах та приватних установах, погодження документів правового характеру, оформлення право установчих документів на землю пайщиків (сертифікати на пай, спадкування, втрата документів), орендні відносити щодо земель державної/комунальної (земельні аукціони) та приватної власності, отримання рішень органів влади з земельних питань, супроводження процесу при реалізації проекту з меліорації земель (будівництво системи зрошення на 1900га), взаємодія з проектними організаціями, місцевими органами влади.

грудень 2017 - березень 2020 - юрист ТОВ "Вентум Енерджи Україна" (сфера діяльності: девелопмент, проектування обєктів альтернативної енергетики)

Основні обов’язки: ініціювання/виконання циклу робіт з проектування обєктів, повний супровід проектних рішень/робіт до фінсового закриття проекту, підготовка/аналіз/укладання договорів, представництво інтересів в державних органах та приватних установах, супроводження процедур оформлення дозвільних документів, реєстрація речових прав на земельні ділянки, тощо.

березень 2014 - грудень 2017 - юрисконсульт ПрАТ "БК "Житлопромбуд-8" (сфера діяльності: будівництво)

Основні обовязки: забезпечення юридичної підтримки підприємства та юридичний супровід господарської діяльності. Підготовка документів на конкурсні торги (тендер), робота з Прозорро. Аналіз вхідних і підготовка вихідних юридичних документів (запитів, претензій, листів, відповідей і т.д.). Ведення претензійно-позовної роботи - підготовка претензій та позовів, представництво інтересів підприємства в судах різних інстанцій, робота з виконавчими службами. Розробка корпоративних рішень (ПП, ТОВ, АТ), робота з державними реєстраторами (реєстрація підприємств, внесення змін до установчих документів та ін.). Супроводження процедур відведення та зміни цільового призначення земельних ділянок, оформлення право установчих документів на землю, робота з нотаріальними контрами.

листопад 2016 - листопад 2017 - інженер з охорони праці ТОВ "Миколаївбудавто" (сфера діяльності: автотранспорт)

Основні обовязки: Розробка, складання і підтримка в актуальному стані документації з охорони праці. Організація навчання відповідальних осіб підприємстві з питань охорони праці та пожежної безпеки. Проведення вступних інструктажів з ОП, контроль періодичних інструктажів.

жовтень 2011 – лютий 2014 – юрисконсульт ТОВ «Вітряний парк Очаківський» (сфера діяльності: енергетика).

Основні обов’язки: підготовка та аналіз господарських договорів,
супроводження митного оформлення товарів, реєстрація товариств, внесення змін до установчихдокументів товариств та їх реєстрація, корпоративне право, представництво інтересів товариства в державних органах та приватних установах, супроводження процедур відведення та зміни цільового призначення земельних ділянок, оформлення право установчих документів на землю, супроводження процесу при реалізації проектів на стадії оформлення, взаємодія з проектними організаціями, органами Держземагенства, місцевими органами влади, супроводження процесу будівництва, реєстрація прав власності та похідних права, робота з нотаріальними конторами.

Додаткові дані: вищої юридичної освіти не маю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: