Резюме від 24 січня 2024

Сергій

Спеціаліст з тендерів (торги, тендер, землевпорядкування)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Миколаїв
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ПІБ. Клюс Сергій Володимирович

Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження:19.03.1981р.н.

Сімейний стан:Одружений, двоє дітей.

Адреса: Миколаївська обл.. Жовтневий район с. М-Погорілово
вул.. Ольшанського, 16
Освіта:вища – Херсонський державний аграрний університет 1998-2003рр.

Спеціальність:економіст (спеціаліст), правове забезпечення АПК (молодший спеціаліст )

Досвід роботи:
березень 2020 – 24.02.2022 – юрисконсульт ФГ «Дубіна» (сфера
діяльності: сільське господарство)

Основні обов’язки: підготовка та аналіз господарських договорів, представництво інтересів господарства в державних органах та приватних установах, погодження документів правового характеру, оформлення право установчих документів на землю пайщиків (сертифікати на пай, спадкування, втрата документів), орендні відносити щодо земель державної/комунальної (земельні аукціони) та приватної власності, отримання рішень органів влади з земельних питань, супроводження процесу при реалізації проекту з меліорації земель (будівництво системи зрошення на 1900га), взаємодія з проектними організаціями, місцевими органами влади.

грудень 2017 - березень 2020 - юрист ТОВ "Вентум Енерджи Україна" (сфера діяльності: девелопмент, проектування обєктів альтернативної енергетики)

Основні обов’язки: ініціювання/виконання циклу робіт з проектування обєктів, повний супровід проектних рішень/робіт до фінсового закриття проекту, підготовка/аналіз/укладання договорів, представництво інтересів в державних органах та приватних установах, супроводження процедур оформлення дозвільних документів, реєстрація речових прав на земельні ділянки, тощо.

березень 2014 - грудень 2017 - юрисконсульт ПрАТ "БК "Житлопромбуд-8" (сфера діяльності: будівництво)

Основні обовязки: забезпечення юридичної підтримки підприємства та юридичний супровід господарської діяльності. Підготовка документів на конкурсні торги (тендер), робота з Прозорро. Аналіз вхідних і підготовка вихідних юридичних документів (запитів, претензій, листів, відповідей і т.д.). Ведення претензійно-позовної роботи - підготовка претензій та позовів, представництво інтересів підприємства в судах різних інстанцій, робота з виконавчими службами. Розробка корпоративних рішень (ПП, ТОВ, АТ), робота з державними реєстраторами (реєстрація підприємств, внесення змін до установчих документів та ін.). Супроводження процедур відведення та зміни цільового призначення земельних ділянок, оформлення право установчих документів на землю, робота з нотаріальними контрами.

листопад 2016 - листопад 2017 - інженер з охорони праці ТОВ "Миколаївбудавто" (сфера діяльності: автотранспорт)

Основні обовязки: Розробка, складання і підтримка в актуальному стані документації з охорони праці. Організація навчання відповідальних осіб підприємстві з питань охорони праці та пожежної безпеки. Проведення вступних інструктажів з ОП, контроль періодичних інструктажів.

жовтень 2011 – лютий 2014 – юрисконсульт ТОВ «Вітряний парк Очаківський» (сфера діяльності: енергетика).

Основні обов’язки: підготовка та аналіз господарських договорів,
супроводження митного оформлення товарів, реєстрація товариств, внесення змін до установчихдокументів товариств та їх реєстрація, корпоративне право, представництво інтересів товариства в державних органах та приватних установах, супроводження процедур відведення та зміни цільового призначення земельних ділянок, оформлення право установчих документів на землю, супроводження процесу при реалізації проектів на стадії оформлення, взаємодія з проектними організаціями, органами Держземагенства, місцевими органами влади, супроводження процесу будівництва, реєстрація прав власності та похідних права, робота з нотаріальними конторами.

Додаткові дані: вищої юридичної освіти не маю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: