Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 марта 2017

Константин

Руководитель службы ОТ, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
65 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Инженер по охране труда и экологии

с 11.2013 по 03.2014 (4 месяца)
Киевский речной порт (Транспорт, логистика)

Проведение инструктажей и обучение по ПБ и ОТ. Оформление документов по экологии, получение разрешительных документов.

Гл.инженер по охране труда

с 05.2009 по 11.2013 (4 года 6 месяцев)
ТОВ"МЕТРО", Киев (торговля)

Головний інженер, керівник служби охорони праці ТОВ “МЕТРО Кеш енд Кері Україна», до складу якого входили 33 торгівельні центри та оптові бази на території України. Координація служби охорони праці та пожежної безпеки по регіону, оперативна участь в розслідуванні нещасних випадків і оформлення необхідних документів. Організація і проведення вступних інструктажів з охорони праці і пожежної безпеки, контроль за правильністю ведення документації з ОП керівниками підрозділів. Розробка та затвердження інструкцій з охорони праці згідно вимогам діючого законодавства. Проведення практичного навчання з правил використання первинних засобів пожежогасіння. Участь в комісії з перевірки знань у робітників, які виконують роботи з підвищеною небезпекою, водіїв авто та електронавантажувачів. Організація щорічного проведення медичних оглядів серед осіб до 21 року та робітників певних категорій. Організація проведення атестації робочих місць. Оформлення та отримання дозвільних документів у службах Держохоронпраці, пожежного нагляду, екології та СЕС. Реєстрація технологічних транспортних засобів, підготовка до проведення щорічних технічних оглядів технологічних транспортних засобів. Укладання договорів із сторонніми організаціями про збирання та вивезення побутових твердих відходів та на виконання іншого сервісного обслуговування підприємства. Підготовка і оформлення пакета документів згідно вимог ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001. Отримання лімітів на збирання та утилізацію промислових відходів які виникли в результаті діяльності підприємства. Маю достатні навики спілкування з представниками перевіряючих організацій. Дисциплінований, комунікабельний, легко навчаюсь новому, до роботи відношусь з відповідальністю. Маю посвідчення з питань пром. санітарії, пожежної безпеки, правилам безпеки систем газопостачання України, Правил обстеження, оцінки технічного стану та паспортизації виробничих будівель і споруд. Четверту групу допуску з електробезпеки. Пройшов спеціальне навчання з питань продажу піротехнічних виробів. Підготовчі курси начальників штабу цивільного захисту.

Зам.директора по охране труда

с 10.2007 по 01.2009 (1 год 3 месяца)
ТОВ "Гриль сервис" (Производство п/п, торговля.)

Оперативна участь у розслідуванні нещасних випадків на виробництві, оформлення необхідної документації. Проведення вступних інструктажів з ОП, контроль за веденням обов’язкової документації у підрозділах. Розробка інструкцій з охорони праці та профілактичний контроль за їх дотриманням, контроль за дотриманням правил охорони праці при виконанні робіт підвищеної небезпеки. Участь у роботі комісії з перевірки знань з ОП у керівників підрозділів та фахівців виконуючих роботи підвищеної небезпеки – водіїв навантажувачів. Проведення теоретичних і практичних занять з пожежної безпеки. Постійне ведення профілактичної роботи з охорони праці на підприємстві. Контроль за дотриманням вимог безпеки при реалізації піротехнічних виробів побутового призначення. Успішний досвід розробки нормативної документації з питань охорони праці та промислової безпеки у відповідності до діючого законодавства. Складання щорічних звітів з охорони праці та екології. Організація щорічного проведення медичних оглядів осіб до 21 року та робітників певних категорій. Підготовка і оформлення необхідного пакету документів для отримання дозволу та лімітів на збір та утилізацію відходів, які виникли в результаті діяльності підприємства. Співпраця з санепідемстанцією та екологічною службами. Отримання висновків експертних документів, дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та інших документів у дозвільних закладах.

Руководитель

с 01.1994 по 03.2005 (11 лет 2 месяца)
Компании по переработке морепродуктов, Киев (Закупка, переработка (копчение, соление) морепродуктов)

Образование

Политехнический институт

Инженер-электрик, г. Харьков
Высшее, с 1981 по 1987 (6 лет 3 месяца)

Знание языков

  • Русский — средний
  • Украинский — средний
  • Английский — начинающий

Рекомендации

По Требованию Работодателя

По Требованию Работодателя

Контактные данные скрыты

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты