Валерій
Технолог ковбасного виробництва
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 52 года
- Город проживания:
- Каменец-Подольский
- Готов работать:
- Винница, Ивано-Франковск, Каменец-Подольский, Киев, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2214357
Образование
ПДАТУ
Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві. Спеціальність: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, Каменец-Подольский
Высшее, с 2016 по 2017 (9 месяцев)
Дополнительная информация
Шейко Валерій Анатолійович
Ціль: Менеджер-технолог
Бажаний рівень оплата за домовленістю
Дата та місце народження: 1 червня 1971 рік с. Дашківці
Сімейний стан: одружений
Адреса: м. Кам’янець-Подільський
Телефон мобільний: [
E-mail: [
Освіта:
1988 – 1993 р.н Кам’янець-Подільський Сільськогосподарський Інститут, ветеринарний факультет. Спеціальність – лікар ветеринарної медицини.
Додаткова освіта.
Курси Державної Митної Служби України 1993-1994 р.н.
Досвід роботи:
1993-1999 р. Державна Митна Служба України.
1999-2000р. Начальник абонентського відділу.
2001-2003р. Фаршозмішувач на м’ясокомбінаті «Регіон Продукт» м. Київ.
2003-2006р. Власник і головний технолог ковбасного цеху «ВІД». Чернівецька область смт. Сокиряни. У підпорядкуванні 6 чоловік.
- ведення вхідної і вихідної документації;
- контролювання технологічного процесу;
- виготовлення сирокопченої ковбаси без клімат-камер.
2006-2011р. Хмельницька область м. Кам'янець-Подільський ЗС ЛТД ДП Деметра. Посада - головний технолог ковбасного цеху. У підпорядкуванні - 12 чоловік.
- виготовлення м'ясо-ковбасної продукції за ДСТУ;
- виготовлення бастурми.
2012-2013р, Вінницька область м. Гайсен, Гайсенський мясокомбінат. Посада - начальник ковбасного цеху, технолог. У підпорядкуванні -18 чоловік.
- підвищення якості продукції;
- зниження термовтрат;
- впровадження нових рецептур для збільшення товарного асортименту.
2013-2014р. Хмельницька область м. Кам'янець-Подільський ПП "Полуботкін". Посада - головний технолог. У підпорядкуванні 32 працівники (один цех - виготовлення делікатесної групи, другий - виготовлення ковбасних виробів).
2014р. Закарпатська область Хустський район с. Нижнє Селище. Забезпечення виробничим устаткуванням та запуск виробництва згідно вимог ХАССП.
2014-2016р. м. Івано-Франківськ ПП "Федик" Посада - головний технолог. У підпорядкуванні 12 чоловік.
- доукомплектація цеху;
- удосконалення традиційно-екологічних камер "на дровах"
2016р. травень Таджикістан м. Душанбе ПП "Gafur".
- виготовлення халяльної групи ковбас, бастурми, делікатесної групи.
2017р. - головний технолог OOO "SAXOVAT BROYLER", Узбекистан.
- виготовлення халяльної групи ковбас, делікатесної групи з м'яса птиці.
Знання мов
Українська – володію досконало; російська – вільно;
Права водія категорії В.
Особисті якості:
Комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, пунктуальність.
Похожие кандидаты
Зав. виробництвом, начальник цеху (дільниці), сировар-технолог
Ивано-Франковск, Львов
,
еще 4 города
Керівник заводу, цеху з металообробки, металоконструкцій, будівельної дільниці
Киев, Боярка, Вишневое (Киевская обл.)
Поліграфіст, начальник виробництва, цеху, майстер, технолог
Киев
Начальник виробництва, майстер цеху, технолог (друкарня)
Киев
Головний технолог, начальник виробництва, директор бетонного заводу
Днепр, Удаленно
Директор заводу, фабрики, виробництва
75000 грн, Киев