Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 февраля 2022

Надія

Технолог харчової промисловості

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Одесса, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог ресторану

с 05.2020 по 11.2020 (6 месяцев)
ТОВ Клуб отель М1, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Технолог ресторану

с 11.2017 по 03.2020 (2 года 4 месяца)
Bristol and Londonskaya hotels, Wellness SPA «Формула», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

‣ Опрацювання нових страв;
‣ розробка меню збалансованого харчування з розрахунком калорійності та БЖВ;
‣ розробка ТТК і КК, розрахунок food-cost;
‣ проведення статистики продажів та здійснення АВС-аналізу;
‣ організація виробничого документообігу: акти списання, стандарти приготування, прайскуранти та ін.;
‣ складання cook-book з картами для кухарів;
‣ контроль % відходності продуктів (аналіз та мінімізація);
‣ контроль за дотриманням технологічного процесу приготування страв;
‣ проведення інвентаризацій та подальша робота з результатами;
‣ досвід роботи з кращими шеф-кухарями;
‣ досвід роботи з кошерною кухнею (також спорт харчуванням, барним меню).

Технолог харчової промисловості

с 10.2016 по 11.2017 (1 год 1 месяц)
Фабрика смаку, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес; громадське харчування; роздрібна торгівля)

‣ Розробка меню для лікарень з дотриманням усіх необхідних норм (зокрема для дитячої міської лікарні, міської клінічної інфекційної лікарні);
‣ складання технологічних і калькуляційних карт, нормативної документації; аналіз собівартості;
‣ контроль за дотриманням технологічного процесу на виробництві;
‣ контроль правильності закладки продуктів, порціонування і виходу страв з харчоблоку, контроль якості готової продукції;
‣ організація безперервної та якісної роботи харчоблоку;
‣ прийом та контроль вхідної сировини;
‣ контроль забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, залів відповідно до санітарних вимог і правил;
‣ впровадження системи HACCP на виробництві;
‣ оптимізація робочих процесів;
‣ ефективна взаємодія з контролюючими органами;
‣ розробка власної системи обліку;
‣ проведення інвентаризацій;
‣ контроль списання.

Оператор, старший касир

с 11.2015 по 09.2016 (10 месяцев)
ТОВ Нова Пошта (PostFinance), Мостиська (Транспорт, логістика)

‣ Тимчасове виконання обов'язків адміністратора відділення;
‣ відкриття нового відділення з нуля;
‣ організація ефективної роботи відділення;
‣ дотримання показників обслуговування клієнтів;
‣ здійснення грошових переказів;
‣ контроль касової дисципліни (ведення касової документації, організація та здійснення інкасації);
‣ вирішення конфліктних ситуацій та здійснення консультацій клієнтів .

Продавець-консультант

с 09.2014 по 10.2015 (1 год 1 месяц)
Магазин "Київстар", Мостиська (Роздрібна торгівля)

‣ Продаж смартфонів, гаджетів, обладнання, аксесуарів та стартових пакетів;
‣ консультування щодо асортименту, акцій та пропозицій;
‣ збереження наявних, залучення нових клієнтів, що згодом ставали постійними;
‣ виконання стандартів мерчендайзингу, прийом та переміщення товарів, проведення інвентаризацій;
‣ забезпечення відповідності магазину загальнокорпоративним стандартам;
‣ забезпечення виконання ключових показників ефективності магазину;
‣ організація заходів для підвищення ефективності магазину, перевиконання плану продажів кожного місяця;
‣ контроль касової дисципліни.

Образование

ОНАХТ

Інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу, Одеса
Высшее, с 2014 по 2016 (1 год 4 месяца)

ОНАХТ

ІТХРГіТБ, Технології харчування оздоровчого та профілактичного призначення, Одесса
Неоконченное высшее, с 2010 по 2014 (3 года 9 месяцев)

Знание языков

  • Польский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

‣ Розуміння основ бух. обліку закладів громадського харчування;
‣ знання основ роботи з Materials Control, Micros, R-Keeper, iiko, 1C;
‣ знання вимог законодавства в ресторанній сфері щодо: санітарних норм, захисту прав споживача, використання РРО;
‣ знання стандартів обслуговування та правил ресторанного етикету;
‣ знання принципів роботи усіх сфер ресторану та готелю;
‣ знання основ маркетингу, принципів продаж;
‣ добра обізнаність в ринку ресторанных послуг Одеси та України в цілому, в трендах та тенденціях сучасної кухні;
‣ активна участь у семінарах, конференціях, форумах;
‣ висока спрямованість на результат.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: