Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 марта 2023

Лілія

Головний редактор, заступник

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний редактор

с 07.2013 по наст. время (10 лет 10 месяцев)
Спеціалізований, інформаційно-аналітичний журнал (B2B) «Косметический рынок СЕГОДНЯ», компанія «Естет Профіпрес» (професійні ЗМІ)

Підготовка річного бюджету проекту, захист його перед інвесторами; створення перспективного бізнес-плану та виділення стратегій його розвитку; організація і проведення бізнес-форумів, конференцій; співпраця з піар-агентствами і компаніями-партнерами тощо.
Ведення та контролювання редакційно-видавничого процесу з підготовки і випуску видання у світ: створення плану роботи редакції та контроль його виконання (на день, тиждень, місяць); обговорення підготовлених і перспективних тем; формування річних тематичних планів журналу; створення сітки номерів; пошук авторів – експертів галузі, ведення з ними подальшої співпраці (узгодження правок, виплата гонорарів, відправлення журналів); редагування авторських статей (концептуальне, структурне, логічне та ін.); написання і редагування власних матеріалів (аналітичні статті, інтерв’ю, репортажі, новини тощо); контролювання верстки та друку журналу; контролювання дотримання концепції видання; моніторинг читацької аудиторії, робота з листами читачів.

Редактор

с 01.2013 по 07.2013 (6 месяцев)
Спеціалізований, інформаційно-аналітичний журнал (B2B) «Косметический рынок СЕГОДНЯ», компанія «Естет Профіпрес». (Професійні ЗМІ)

Пошук тем майбутніх матеріалів (аналіз ринку, маркетинг); опрацювання журналістських матеріалів; написання новин; підготовка та проведення інтерв’ю; відвідування тематичних подій – форумів, презентацій, прес-конференцій, семінарів і написання відповідних репортажів; підбір ілюстрацій до статей; активна участь в організації форумів (модератор подій, співпраця з лекторами, вирішення ключових організаційних питань тощо). За час трудової діяльності налагоджено контакти та зв’язки з експертами авторитетних маркетингових, консалтингових, інформаційно-дослідницьких компаній («Нільсон», TNS, Euromonitor International та ін.).

Літредактор

с 09.2009 по 12.2012 (3 года 3 месяца)
Видавничий центр «Академія» (навчальні видання)

Коректура текстів; літературне редагування навчальних, наукових творів; звірка верстки майбутніх видань; співпраця з авторами та ін.

Образование

Київський національний технічний університет України "КПІ"

Факультет: соціальних комунікаціа та редагуванняй; спеціальність: видавнича справ, Київ
Высшее, с 2007 по 2013 (5 лет 10 месяцев)

Галицький інститут ім.. В. Чорновола м. Тернопіль, відокремлений підрозділ «коледж»

Видавнича справа та редагування – редактор, журналіст, Тернопіль
Среднее специальное, с 2003 по 2007 (3 года 9 месяцев)

редактор, журналіст (молодший спеціаліст)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси «Психологія соціальних комунікацій"

2010, 4 роки

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet MS Outlook Adobe Photoshop MS Word MS Excel Adobe InDesign Email QuarkXPress Психологія Корегування

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Рекомендации

Оберемок Ольга

Оберемок Ольга

Керівник проекту, "Естет Профіпрес"

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Особисті якості:відповідальність, впевненість, цілеспрямованість, пунктуальність, емоційність, бажання працювати на результат, вміння швидко вчитись, аналітичний склад розуму, організаційні здібності, комунікабельність, творчий підхід до роботи, вміння працювати командно.
Проектна зайнятість – гостьовий редактор на суспільно-політичному каналі «100» (4 місяці), допомогла здобути практичні комунікаційні навики і сформувати базу контактів політиків та експертів різних галузей.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: